S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tehlikeli Saatler - Desperate Hours - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Akademi ödüllü Yönetmen Michael Cimino'dan kendi evlerinde tutsak edilen bir ailenin psikolojik gerilimine hoşgeldiniz... 

Mickey Rourke, Oscar ödüllü Anthony Hopkins, Mimi Rogers ve Kelly Lynch'in başrollerde oynadığı bu tırnaklarınızı yedirtecek aksiyon filmi boğazınıza yapışacak ve sizi terör içerisinde bırakacak. Kendinizi hazırlayın. Tehlikeli Saatler başladı. 

Saklanacak bir yere ihtiyacı olan kaçak mahkum Michael Bosworth (Rourke) etkileyici tarzı ve karizması ile Nora ve Tim Cornell'in (Rogers ve Hopkins) ve iki çocuklarının evine girmeyi başarır. Güzel ve avukat olan işbirlikçisinin gelmesini beklerken, Bosworth'ün çekici gülümseyişi kısa zamanda Corneller'in onla savaşmaya başlamasıyla cinayet işlemeye giden bir öfkeye dönüşür. Tüm aileyi tabancasının namlusunun ucunda tutan ve kocasını karısına karşı acımazsızca kullanan Bosworth'ün öfkesi, şok edici bir terör gecesi ve soğukkanlı cinayetlere dönüşür. Sonlara doru aile, onları yok edecek ya da sonsuza kadar birbirlerine bağlayacak bir seçime doğru gitmeye zorlanır.