S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kılıç Ustası - The Swordsman - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cop and accomplished fencer Andrew is assigned to protect archaeologist and museum curator Julie Wilkins, the only witness to the theft of the legendary sword of Alexander the Great. Andrew has recurring dreams about two men having a sword fight in what is to be a historical place. At his fencing club he meets Stratos, initiator of a deadly swordplay competition, who seems to be the key to both Andrew's haunting visions and the loss of Alexander's sword.

Google Çeviri - Polis ve başarıya ulaşan eskrimci Andrew, İskender'in efsanevi kılıcının çalınmasına tek tanık olan arkeolog ve müze küratörü Julie Wilkins'i korumakla görevlidir. Andrew, tarihsel bir yer olması için kılıç dövüşen iki adam hakkında tekrar eden rüyalar görüyor. Eskrim kulübünde hem Andrew'un unutulup görme hayalleri hem de Alexander'ın kılıcının kaybolmasının anahtarı gibi görünen ölümcül bir kılıç yarışması yarışmasının başlatıcısı Stratos ile tanışır.






Kendini Arayan Adam - Regarding Henry - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kendini beğenmiş, her zaman ahlak kurallarını öncelik edinmeyen ve işinde de bu özellikleri sayesinde büyük başarı edinmiş bir avukattır Henry (Harrison Ford). Manhattan’ın büyük hukuk firmalarından birinde çalışmakta, karısı Sarah (Annette Bening) ve kızı Rachel’a (Mikki Allen) lüks bir dairede oturma ayrıcalığı dışında pek de zaman ayırmamaktadır. Henry, her şeye sahip bir adam olarak görünse de, ne kadar mutsuz olduğunun bilincinde değildir. Ta ki bir silahlı soygunda tesadüfen vurulup, hastanede gözünü açıncaya kadar. Hareket kabiliyetini ve hafızasını yitiren Henry, ailesiyle yeni bağlar kurmak, hayatını yeniden kurmak ve kendini baştan yaratmak zorundadır. Fakat bu süreç keyifli olmanın aksine, sancılı ve pişmanlıklarla dolu olacaktır.






Onur Savaşı 1 - Şampiyonlar Takımı - Best Of The Best 1 - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Omuzundan sakatlanan Alex, buna rağmen ABD Karate Milli Takımı’na seçilir. Kore ile yapacakları maçlardan önce üç ay kampa alınırlar, ama burası esir kampından farksızdır. Film önce bunu, sonra güzel antrenör Catherina ile Alex’in aşkını ve genç adamın geride bıraktığı beş yaşındaki oğluna duyduğu özlemi anlatıyor.






Onur Savaşı 2 - Şampiyonlar Takımı - Best Of The Best 2 - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Colosseum şampiyonu Bracus'a ait arenada para ve ün için dövüşen Travis Brickley müsabaka sırasında karşılaştığı Bracus tarafından öldürülür. Travis'in akibetini merak eden iki yakın takım arkadaşı Alex Grady (Eric Roberts) ve Tommy Lee (Phillip Rhee) olayı araştırırken yolları yasal olmayan dövüşlerin tertiplendiği Colosseum'a kadar gider. Arkadaşlarının intikamını almak için Colosseum'da dövüşmekten başka çareleri kalmamıştır.






Hannah'nın Kanunu - Hannah's Law - 2012 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1866 Yıllarında Kansas çok da güvenli bir yer değildir. Kasabanın güvenliği ise Hannah'dan sorulur. Daha çocukken Hannah'nın ailesi ve küçük kardeşi gözleri önünde McMurphy çetesi tarafından vurularak hayatlarını kaybetmişlerdir. Hannah ise acımasızca ailesini öldüren katilleri bulmaya and içmiştir. Hannah yetişirken onu yalnız bırakmayan Wyatt Earp, Doc Holliday and Stagecoach Mary ile çok iyi bir takım olmuşlardır. Azılı düşmanlarının aksine Hannah yakaladığı suçluları öldürmez. Onları hayatta bırakıp teslim eder. Sonunda peşinde olduğu çeteyle yüzleşen genç kadını şaşırtıcı gerçekler beklemektedir.