S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zafer Aslanları - Süper Araba - Checkered Flag Or Crash - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Binlerce kilometrelik bir off-road yarışı boyunca sürücüler birbirlerini devre dışı bırakmak için mücadele ederler.






Tek Kurtulan - Sole Survivor - 1983 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A lone survivor of a plane crash is haunted by a feeling unworthy of survival. Dead people start coming after her to collect her.

Google Çeviri - Uçak kazasında yalnız kalan bir kişi, hayatta kalmaya değmeyen bir hisle dolaştı. Ölüler onu toplamak için onun peşinden gelmeye başlarlar.






Safahat Kurbanı - Carrie - 1952 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Carrie boards the train to Chicago with big ambitions. She gets a job stitching shoes and her sister's husband takes almost all of her pay for room and board. Then she injures a finger and is fired. This is the 1890s. Charles Drouet, a salesman she met on the train, comes to her rescue, invites her to dine at Fitzgerald's where the manager George Hurstwood sends over a bottle of champagne. Stay in Drouet's apartment. He will be on the road 10 days. When she leaves the apartment many months later -- on a train bound for New York -- her traveling companion is Hurstwood. Why is he in such a hurry?

Google Çeviri - Carrie, trenle Chicago'ya büyük hırsları buluyor. Ayakkabı dikişinde bir iş buluyor ve kızkardeşinin kocası oda ve pansiyon için neredeyse tüm ücretini alıyor. Sonra bir parmak yaralandı ve kovuldu. Bu 1890'lı yıllar. Trenle görüştüğü bir satış elemanı olan Charles Drouet, kurtarmaya geldi ve onu yönetmen George Hurstwood'un bir şişe şampanya ile gönderdiği Fitzgerald'da yemek için davet etti. Drouet'in evinde kalın. 10 gün yolda olacak. Birkaç ay sonra - New York'a giden bir tren üzerinde - o daireden ayrıldığında yol arkadaşı Hurstwood'dur. Neden acelesi var?






Kazanova'nın Maceraları - Casanova's Big Night - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A meek tailor thinks his wooing will be helped if he assumes the identity of the famous Casanova...who's deeply in debt.

Google Çeviri - Hafif bir terzi, borcunun derinliklerinde olan ünlü Casanova'nın kimliğini varsayıp söyleyeceğine inandığını düşünüyor.