S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Örnek Mücadele - The Rare Breed - 1966 - BDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Olay 1880'lerde gelişir. Kocası Amerika yolculuğunda ölünce Martha Price (Maureen O’Hara) ve kızı Hillary (Juliet Mills) hayallerini gerçekleştirmek için yolculuklarına devam ederler. Onun en büyük hayali ünlü İngiliz Herefordshire boğasını Amerika’da yetiştirmektir. Bu yüzden İngiltere’den aldıkları Herefordshire boğasını Teksas’a götürmek ister. Ölen kocasının ürettiği boynuzsuz boğayı satışa çıkaran Martha, bir yandan da onun sağlıklı yavrularını üretmeyi istemektedir. Dul bir kadın olan Martha Price ile kızı Hillary’e Sam Burnett (James Stewart) yardım eder. Boynuzsuz bir ırkın uzun boynuzlu bir ırkla çiftleştirilmesi üzerine eğlenceli bir hikâye.




Ormanın Kitabı - Jungle Book - 1942 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ormanda hayvanlar tarafından yetiştirilen çocuğun hikayesidir.




Onursuz Kadın - Dishonored Lady - 1947 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Madeleine Damien is the fashion editor of a slick Manhattan magazine by day and a lively party girl by night. Unfortunately, the pressures of her job, including kowtowing to a hefty advertiser, and her bad luck with men are driving her to a breakdown. She seeks the help of a psychiatrist, and under his orders, quits her job and moves into a smaller flat under a new identity. She becomes interested in painting and a handsome neighbor. He soon finds out about her past when an ex-suitor implicates her in a murder.

Google Çeviri - Madeleine Damien gündüz kaygan Manhattan dergisinin moda editörü ve gecenin canlı parti kızı. Ne yazık ki, ikincil bir reklamcıya kowtowing dahil işinin baskıları ve erkeklerle yaptığı kötü şans onu bir arızaya sürüklüyor. Bir psikiyatrın yardımını arar ve emirleri altında işinden ayrılır ve yeni bir kimlik altında daha küçük bir daireye girer. Resim ve yakışıklı bir komşuyla ilgilenir. Eski bir talip onun bir cinayete karıştığı zaman, onun geçmişini öğrenir.




Usta Suçlular - The Parole Officer - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Manchester'ın önde gelen polisleri tarafından işlenen cinayet üzerine yıkılan Simone Garden (Steven Coogan) adını temize çıkarmak için elinden geleni yapmak zorundadır. Masumiyetini kanıtlayacak tek şey bir bankanın kasasında kilitli olan bir videokaset... Simone, dört beceriksiz hükümlü ve bir sekreterin (Emma Gilmour) yardımı ile bu bankaya girip adını temize çıkaracak olan kaseti almak zorundadır.




Teke Tek - Clementine - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kim is a Taekwondo champion who decides to give up his fighting career for good in order to take care of his daughter Sa Rang. But when an evil gambling kingpin kidnaps Sa Rang, Kim must agree to fight in a rigged boxing match in exchange for Sa Rang's freedom. Kim now finds himself face to face with "King of the Cage" fighter Jack Miller. A man who has never lost.

Google Çeviri - Kim kızı Sa Rang dikkat çekmek amacıyla iyi onun mücadele kariyerine vazgeçmeye karar verir bir Taekwondo şampiyonu. kötü bir kumar baronu Sa Rang kaçırır zaman, Kim Sa Rang özgürlüğü karşılığında bir hileli boks maçında mücadele kabul etmek zorundadır. Kim şimdi kendini "Kral Cage" savaşçı Jack Miller ile yüz yüze bulur. hiç kaybetmeyen bir adam.




Sonsuz Aşk - Indiscreet - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anna Kalman (Ingrid Bergman), Londra kökenli orta yaşın üzerinde ünlü bir oyuncudur. Yıllarca gönlünün ve düşlerinin prensini aramış ama bulamamıştır. Tatil için gittiği Mallorca’dan döndüğünde, üvey ablası aracılığıyla Philip Adams’la (Cary Grant) tanışır. Amerikalı bir ekonomist olan Philip bir toplantıya konuşmacı olarak katılmak üzere gelmiştir. Anna’yı da toplantıya davet eder ve Anna Philip’ten çok etkilenir. Sonrasında ise aralarında bir ilişki başlar. Ancak Philip’in Anna’dan gizlediği bir sırrı vardır.




Mekanik - The Mechanic - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1972 yılında Charles Bronson?un profesyonel bir kiralık katil rolünde hayat verdiği The Mechanic, yönetmen Simon West tarafından tekar çekildi. Mekanik; olası düşmanları yok eden bir yeraltı örgütünün suikastçılarına verdiği bir isimdir. Arthur Bishop eli çabuk, temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasındaki bir numaralı arabulucu olan 'menajeri' Koca Harry’i dahi ortadan kaldırmaktan çekinmez. Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, yalnız olmanın yarattığı psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve (Ben Foster) ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.




Kara Dul - Black Widow - 1987 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Catharine (Theresa Russell) seksi ve tuzaklarını dikkatlice kuran bir güzeldir. Alex (Debra Winger) başkalarının şüphe etmediği konuları ortaya çıkaran federal bir dedektiftir, bu öldürücü kadının zengin adamları onunla evlenmeye kandırdığı, ve sonra da servetlerine kavuşmak için onları öldürdüğünü anlar. Pek yakında Alex'in esrarengiz Catharine'e duyduğu tutku, onu gitgide tehlikenin derinliklerine çekecektir.




Drakula - Dracula - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bram Stoker klasiğinin romantik uyarlaması... 1913 Yılında İngiltere'de, kan emici, ama yakışıklı, çekici ve baştan çıkarıcı Drakula, ölümsüz bir gelin istiyor.




Drakula - Dracula - 1979 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bram Stoker klasiğinin romantik uyarlaması... 1913 Yılında İngiltere'de, kan emici, ama yakışıklı, çekici ve baştan çıkarıcı Drakula, ölümsüz bir gelin istiyor.