S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sokak Savaşçısı - American Streetfighter - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jake Tanner, kardeşini kurtarmak için hayatının dövüşünü yapmak zorundadır. Bu dövüşlere de çok ünlü, dövüş sanatlarında uzman dövüşçüler katılmaktadır.






Londra Köprüsünde Terör - Bridge Across Time - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

London Bridge, London, England, 1888. Jack the Ripper dies in the Thames river. London Bridge, Lake Havasu, Arizona, 1985. The last original stone used to rebuild the London Bridge is laid, all the city is happy. But since that moment some strange murders happen. The policeman Don Gregory has some suspects, but his ideas are quite strange, he thinks about a Jack the Ripper revived. Nobody believes him...

Google Çeviri - Londra Köprüsü, Londra, İngiltere, 1888. Jack the Ripper, Thames Nehri'nde ölür. Londra Köprüsü, Lake Havasu, Arizona, 1985. Londra Köprüsü'nü yeniden inşa etmek için kullanılan son orijinal taş koyulur, tüm şehir mutludur. Ancak o andan sonra bazı garip cinayetler olur. Polis Don Gregory'nin bazı şüphelileri var, ancak fikirleri oldukça garip, Jack the Ripper canlanıyor diye düşünüyor. Kimse ona inanmıyor...






Kanlı Ay - Bloodmoon - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Martial arts action film finds a retired detective returning to action to stop a martial arts master with steel fingers who is killing champions from all sports.

Google Çeviri - Dövüş sanatları aksiyon filmi, tüm spor dallarından şampiyonları öldüren çelik parmaklarla dövüş sanatları ustasını durdurmak için harekete geçen emekli bir dedektif bulur.






Hayvanlar Melekler Ve İnsanlar - Animals With The Tollkeeper - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

New Yorklu taksi şoförü Henry’nin arabasına günün birinde üç kişi biner ve kendilerini bilinmeyen bir yere götürmesini söylerler. Yaşamı hayal kırıklıklarıyla geçmiş olan Henry bir süre düşünür ve kararını verir, bu üç adamla nereye olduğu kestirilemeyen bu yolculuğa çıkacaktır. Üstelik o yolculuk sırasında yaşamı kendisininki gibi hayal kırıklıklarıyla geçmiş çok güzel bir kadınla da tanışır. Devamında hem düşlerinin peşinde koşmanın gerekliliğini hem de bunun olanaksızlığını keşfedeceklerdir.






Çöplük Faresi - Hırsız ve Çırağı - Breaking In - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tecrübeli hırsız Ernie, Mike'ı yanına çırak olarak alır. Ancak Mike'ın işin inceliklerini kapması hiç de kolay olmayacaktır.