S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Pasifik Savaşları - Midway - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Savaşın amacı stratejik Midway adası'nı almak ve Amerikan uçak gemilerini yok etmekti. Bu amaçla toplanan Japon armadasında 200 parçalık Japon filosunda 8 uçak gemisi ve 11 zırhlı bulunuyordu. Buna karşılık Amerikalılar 3 uçak gemisi etrafında 76 parçalık bir filo hazırlayabilmişlerdi. Ne var ki Japonlar güçlerini dağıttılar. İki uçak gemisini, Amerikalıları kuzeye çekmek için Aleutian Adaları’na doğru göndermişler, iki uçak gemisini de esas filonun çok gerisindeki çıkarma filosuna tahsis etmişlerdi. Japon şifresini çözen Amerikalılar birçok bocalamaya ve Yorktown’ın bu sefer batmasına rağmen, Japon İmparatorluk Filosu’nun belkemiği olan en önemli dört Japon uçak gemisini batırdılar. Bu savaşın Amerikalılar lehine sonuçlanmasındaki en önemli etken Amerikan ordusunun Japon şifreleme sistemini çözmeleri ve Japonların bundan haberi olmamasıdır. Japon uçak gemilerinin batırılmasındaki etken ise Japon amiralinin hazırda bekleyen silahları yüklenmiş muharebe uçaklarının saldırı filosu geri dönmedi diye bombardıman cephanesi yüklemek amacıyla hangara indirmesi ve bu sırada Amerikan uçaklarının gemilere saldırmasıdır. Bu savaşta ve sonraki savaşlarda Japon donanmasının yenilmesindeki en önemli etkenlerden biri Japon gemilerinde radar bulunmaması olacaktır.



Paralı Askerler - İntikam Komandosu - Mercenary - 1996 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Varlıklı bir adam olan Jonas Ambler’in karısı, kaçırılarak öldürülür. İntikam almak isteyen Jonas, bir asker olan Hawk’a para verir ve adamları öldürmesini ister. Ancak Hawk, bunu tek başına yapmayacaktır. Jonas da Hawk ile birlikte adamların peşinden gidecektir.



Paralı Askerler - İntikam Komandosu - Mercenary - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Varlıklı bir adam olan Jonas Ambler’in karısı, kaçırılarak öldürülür. İntikam almak isteyen Jonas, bir asker olan Hawk’a para verir ve adamları öldürmesini ister. Ancak Hawk, bunu tek başına yapmayacaktır. Jonas da Hawk ile birlikte adamların peşinden gidecektir.



Don Kişot - Man Of La Mancha - 1972 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İspanyol engizisyon mahkemesi tarafından kiliseyi aşağıladığı için mahkum edilmiş olan yazar Miguel de Cervantes (Peter O' Toole), hapishane arkadaşlarını eğlendirmek için yazdığı müsveddeleriden birini oyuna geçirir. Hayatı olması gerektiği gibi gören çılgın şövalye Don Quijote rolünde harikalar yaratır, dahası onu güzel Dulcinea (Sophia Loren) ile romantik bir maceraya ve hayali düşmanlarla hayali bir savaşın içine çeker.



34.Caddedeki Mucize - Miracle On 34th Street - 1947 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Susan Walker (Natalie Wood) bir mağazada çalışan Kris Kringle'ın (Edmund Gwenn) gerçek Santa Claus (Noel Baba) olduğunu iddia ediyor ve hatta bunu kanıtlamaya da çalışıyor. Oscar ödüllü bu komedi fantazisi 1973'de televizyon için 1994'de sinema için yeniden çekildi.



Korkusuz Kahraman - Jubal - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Belli bir yerde uzun süre kalamayan Jubal Troop, tesadüf eseri tanıştığı çiftlik sahibi Horgan’ın yanında çalışmaya başlar. Ancak Shep’in karısının Jubal’e gösterdiği yakın ilgi ve çiftlikte çalışan Pinky’nin duyduğu yoğun nefret yüzünden kısa sürede sorunlar çıkar.



Karanlık Yükseliyor - The Seeker The Dark Is Rising - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The Dark is Rising; 11 yaşına bastığında karanlık güçlere karşı savaşan ölümsüz savaşçıların sonuncusu olduğunu keşfeden Will Stanton adında bir çocuğun yaşadığı fantastik olayları konu alıyor. Will doğuştan sahip olduğunu öğrendiği inanılmaz güçlerle doğmuştur ve bu tanrısal güç sayesinde bir kahraman olacaktır.

Bir işaret avcısı olan Will altı büyülü işareti bulmalı ve Karanlık ile aydınlık arasındaki savaşta ölümsüzlere bu işaretlerle yardımcı olmalıdır. Will’in macerası ve işaretleri bulma çabası onu tehlikeler, mucizeler ve ödüllerle donanmış bir yola sürükler. Bu macera boyunca düşmanları ve müttefikleri olacak ve işaretleri bulması düşmanları tarafından engellenmeye çalışılacaktır. Will bundan yüzlerce yıl önce Kral Arthur tarafından yapılan son savaş hakkında da çok önemli bilgilere ulaşacaktır.



Kan Kardeşler - Blood Brothers - I Guappi - 1974 - BDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsane oyuncu Claudia Cardinale başrolde... Nicola Belizzi (Franco Nero), bir avukat olma hayalleri kurmaktadır. Ancak ona yardımcı olan insanların sebeplerine baktığında, ailesinde bulunan mafya bağlantılarının esas neden olduğunu anlar. Hayallerini kendi başına başarmak isteyen Nicola, ailesi ile tüm ilişkilerini keser fakat suç ve şiddetin hakim olduğu bir girdaba kapılacaktır.



Julius Caesar - 2002 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Julius Caesar, tarihin en önemli kahramanlarından biridir. Filmde, Julius Caesar'ın erken yaşta kavuştuğu tutkuları, kuşkuları, zaafları ve çok sevdiği kadınlarıyla olan hayatından kesitler sunulmaktadır.



Gun Hill'Den Son Tren - Last Train From Gun Hill - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Şerif Matt Morgan'ın eşine tecavüz edilir ve öldürülür. Katiller arkalarında belirgin bir iz bırakırlar ve Morgan bunun eski arkadaşı Craig Belden'e ait olduğunu fark eder. Belden duruma anlayışla yaklaşmaya çalışırken katillerden birinin kendi oğlu Rick olduğunu anlayınca onu teslim etmekten vaz geçer.