S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sam Amca'nın Erleri - Renaissance Man - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İşini kaybeden reklamcı Bill Rago, uzun süre boşta gezdikten sonra bir "rehber öğretmenlik" işi bulur. Karakterimizin daha evvel hiç öğretmenlik deneyimi yoktur, söz konusu görev Amerikan ordusunda icra edilecektir ve öğrencileri de uyum ve kavrama sorunu olan gençlerden oluşmaktadır. Kısacası iki taraf için de ciddi bir sınava dönüşen bu birliktelik, derslerin merkezine Shakespeare'in konmasıyla anlam kazanmaya başlar.






Dolandırıcılar Kralı - High Rollers - Bluff Storia Di Truffe E Di Imbroglioni - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fransa 1930… Üçkağıtçılardan Philip Bang (Anthony Quinn) eski sevgilisi Belle Duke’den (Capucine), intikam almak için hapishaneden kaçmayı planlar. Arkadaşı Félix (Adriano Celentano) ona yardım etmek ister. Bir plan yaparlar. Belle Duke’ü dolandırmaya karar verirler. Ancak Felix, arkadaşı Philip Bang’ın güzel kızı Charlotte’a (Corinne Cléry) aşık olunca işler karma karışık olur.






Doktor Wassell'in Hikayesi - The Story Of Dr. Wassell - 1944 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

As the Japanese sweep through the East Indies during World War II, Dr. Wassell is determined to escape from Java with some crewmen of the cruiser Marblehead. Based on a true story of how Dr. Wassell saved a dozen or so wounded sailors who were left behind when able bodied men were evacuated to Australia.

Google Çeviri - İkinci Dünya Savaşı sırasında Doğu Hindistan'da Japon taraması yaparken Dr. Wassell, Marblehead kruvazörünün bazı mürettebatı ile Java'dan kaçmaya kararlı. Dr. Wassell'in güçlü bir şekilde gövdeli adamların Avustralya'ya tahliye edildiğinde geride bıraktıkları bir ya da birkaç yaralı denizciyi nasıl kurtardığına dair gerçek bir hikayeye dayanıyorduk.