S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Altın Yumruk - Kid Galahad - 1962 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Askerlik görevini tamamlayan Walter Gulick, memleketine geri döner. Gelecekle ilgili hayalleri vardır, bir araba garajında tamirci olmak istemektedir. Fakat hayat onu boks ringlerine doğru iter. Walter, ringlerde başarılı olunca, bu hayatın yasa dışı yönleriyle de tanışmak zorunda kalır. 

Boks eldivenleriyle kamera önüne geçen Elvis Presley, kariyerinin en güçlü performanslarından birini ortaya koyuyor. Ve Kral'a bu filmde, Oscarlı oyuncu Gig Young ile usta aktör Charles Bronson eşlik ediyor.






Altın Ninja Savaşçısı - The Ultimate Ninja - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A twenty year old feud between Ronald, a benevolant village leader and Roger, an evil tyrant, leaves Ronald dead and Roger running the village with an evil bunch of ruffians. Ronald's three children have been split up and are now young adults. Jimmy, the eldest, has been in training for 20 years to extract revenge upon his father's killer and retain control of the village. Meanwhile, evil Ninja leader Victor has stolen the Black Ninja Warrior from Charles, the new leader of the Red Ninjas. Charles sets out to recapture the Black Ninja Warrior and prevent Victor from stealing the Gold Ninja Warrior. Jimmy heads for the village to get Roger as Charles begins his quest to find and destroy Victor. Jimmy has doubts: will he take back the village, will he be re-united with his brother and sister and will he deal with Roger? But Charles is confident that his good Ninja powers will defeat the evil power. The final battle is between good and evil, right and wrong, Ninja clans and justice.

Google Çeviri - Yardımsever bir köy lideri olan Ronald ile kötülük ziyafeti olan Roger arasında yirmi yıllık bir çatışma, Ronald'ı öldü ve Roger köye kötü bir demet ruffian ile koştu. Ronald'ın üç çocuğu ayrıldı ve şimdi genç yetişkinler. En büyük olan Jimmy, babasının katili üzerine intikam almak ve köyün kontrolünü elinde tutmak için 20 yıldır eğitim alıyor. Bu arada, kötü Ninja lideri Victor, Red Ninjas'ın yeni lideri olan Charles'dan Siyah Ninja Savaşçısı'nı çaldı. Charles, Siyah Ninja Savaşçısını tekrar ele geçirmek ve Victor'un Altın Ninja Savaşçısını çalmasını önlemek için harekete geçti. Jimmy, Charles'ın Victor'u bulma ve yok etme arayışına girmesi üzerine Roger'i alması için köyün başını çeker. Jimmy'nin şüpheleri var: köyü geri alacak mı, o kardeşi ile yeniden birleşecek mi ve Roger'la ilgilenecek mi? Ancak Charles, iyi Ninjah güçlerinin kötü gücü yenmesi konusunda emindir. Son savaş, iyilik ve kötülük arasında, doğru ve yanlış, Ninja klanları ve adalet.






Aladdin - Superfantagenio - 1986 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Miami'li bir çocuk eski bir lamba bulur. Bu lambanın içinde 200 yıldır uyuyan bir cin vardır. Cin uyanır ve çocuğun isteklerini yerine getirir.