S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yaşam Süresi - Lifespan - 1975 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dr. Ben Land, ABD’den yaşlanma ya da gerontoloji üzerine araştırmalar yürüten Dr. Linden ile birlikte çalışmak için Avrupa’ya giden bir bilim adamıdır. Linden öldüğü zaman yerini doldurmak Land’e düşer ve merakına yenik düşerek Linden’ın notları ve eşyalarını karıştırmaya başlar. Sonunda adamın bu alanda sağlam ilerleme kaydettiğini fark eder, bir kaç laboratuvar faresinin ömrünü dört yıl kadar uzatmayı başarmıştır ama fareler hala üç yıl önceki gibi davranmaktadır ve hiçbir yaşlanma belirtisi göstermemektedir. Linden’ın neyin peşinde olduğu gizemine ek olarak zamanının çoğunu bazı yaşlıların ağır bir grip salgını yüzünden öldüğü bir huzur evinde geçirdiği ortaya çıkar.



Yurttaş Kane - Citizen Kane - 1941 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zengin medya patronu Charles Foster Kane kendi özel şatosu Xanadu da ölür. Ölürken son söz olan "Rosabud"ı fısıldar. Bütün gazetelerde Kane ile ilgili değişik hayat hikayeleri yayınlanır. Genç bir gazeteci Kane'nin son sözünün ne anlama geldiğini araştırmak için görevlendirilir. Gazeteci Kane'nin yakınlarıyla iletişime geçer. Biz de Kane'nin geçmişine tanık oluruz. Bu bireysel hikaye aynı zamanda mükemmelliyetçiliğin, otoriter yönetimin (hard pazarlamanın) hazin sonuçlarını da göstermektedir.



Son Savaş - Yarasa 21 - Bat21 - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vietnam Savaşı'nın son günlerini anlatan filmde, Amerikan Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağı, düşman bölgesine düşer. Bölge korumasızdır ve büyük bir bombalı saldırı beklenmektedir. Helikopter eksikliğinden dolayı bölgeye yardım ulaştırılamaz.