S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yaşayan Ölülerin Gecesi - Night Of The Living Daed - 1968 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Yaşayan Ölülerin Gecesi" insan eti yiyen zombilerin saldırısından kaçabilmek için panik içinde ıssız bir çiftlik evine saklanmak zorunda kalan bir grup insanın öyküsünü anlatır. Evin sahipleri çoktan zombiler tarafından katledilmiştir. Radyo ve televizyondan zombilerin uzaydan gelen radyasyonun etkisiyle saldırıya geçtiklerini öğrenirler. Ama içinde bulundukları bu tuzaktan bir çıkış yolu var mıdır? George A. Romero’nun henüz 28 yaşındayken çok kısıtlı bir bütçeyle çektiği "Yaşayan Ölülerin Gecesi" tüm dünyada olay yaratan ve korku filmleri tarzına yepyeni bir boyut getiren bir filmdir. Neredeyse gösterime girer girmez korku sinemasının kült filmlerinden biri haline gelmiştir.






Sıfır Yılında Panik - Panic In Year Zero - 1962 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nükleer saldırıya uğrayan Birleşik Devletler’de, yaşadıkları şehirden kaçıp dağlık bir bölgeye sığınan bir ailenin hikâyesi.






Kin Ve Zafer - Gun Glory - 1957 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tom Early, artık para için adam vurma işlerini bırakmış, ailesine dönmüştür. Ancak çok geçtir, onu bekleyen karısı hastalığa yenilşimş ve geride ise onları terk ettiği için kendisine kin duyan bir çocuk bırakmıştır. Herşeye rağmen Tom oğluyla arasını düzeltmek ve kasabadaki herkes gibi çiftçilikle geçimini sağlayarak huzurlu bir yaşam sürmek ister. İlk başta zor da olsa bu mümkün gibidir. Ancak bir zaman sonra Tom'un kirli yaşamından az çok tanıdığı Grimsell'in kasabanın bulunduğu araziden sığır sürüsünü geçirmek istemesiyle yeniden huzursuz günler başlamıştır. Tom bir yandan silaha veda etmek istemektedir, bir yandan da Grimsell'e engel olmak için silahtan başka şans yok gibidir.






Kayıp - Missing - 1982 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film Cuntacı General Pinochet'nin Şili'sinde genç Amerikalı Charles'ın kayboluşunu anlatır. Charlesin eşi Beth olayı araştırmak ister ve her kapıyı zorlar ama ABD Büyükelçiliği dahil hepsinden geri çevrilir. Oğlunun kayboluşunun arkasındaki esrarı aydınlatmak için Charles'ın aslında biraz fazla milliyetçi ve vatansever olan babası Ed de ülkeye gelir. Charles'ın politik bir nedenden ötürü ortadan kaldırıldığını ve olayda ABD Hükümetinin de parmağı olduğunu kabullenmek istemesede gün geçtikçe gerçeklerle yüzleşecektir.






Kaçırılan Çocuk - Kidnapped - 1971 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

18. Yüzyılda İngiltere ile İskoçya arasındaki çatışmalar sırasında geçen film amcasının yanında yaşamak üzere kente gelen David adlı yetim bir gencin öyküsünü anlatıyor. Aile mirasının gerçek sahibi olduğunu bilmeyen David kötü niyetli amcasının planları sonucu köle olarak satılmak üzere acımasız bir kaptana teslim edilir.