S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ruhlar Evi - The House Of The Spirits - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zengin bir adamın kızı olan Rosa'ya kalbini kaptıran genç Esteban, sevdiği kadınla evlenebilmek için zengin olmaya and içer ve bu amaçla altın madenlerinde çalışmaya başlar. Ne var ki babası için koyulan bir zehir yanlışlıkla Rosa'yı öldürür ve Esteban'ın dünyası kararır. Tres Marias adlı terk edilmiş bir çiftliğe yerleşen Esteban, 20 yıl boyunca burada yaşar ve tüm vaktini burayı adama çevirmeye adar. 20 yıl sonra Rosa'nın küçük kızkardeşi Clara ile karşılaşan Esteban'ın hayatı bir kez daha altüst olmak üzeredir.



Poker Cinayetleri - 5 Card Stud - 1968 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kumar sırasında hile yapan bir oyuncu diğerleri tarafından linç edilir. Bu olaydan kısa bir süre sonra linç işine karışmış olan adamlar teker teker öldürülmeye başlar. Kasabaya yeni gelen rahip Jonathan Rudd, yerel halk tarafından en fazla şüphe uyandıranların başında gelmektedir.



Ormanın Kitabı - The Jungle Book - 1994 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ormanın kralı Shirkan’ın bir köyü basması sonucu kaybolan küçük çocuk yıllar sonra hayvanlar tarafından bakılmış ve büyütülmüş bir kişi olarak meydana çıkar.



Ölüm Noktası - Vanishing Point - 1971 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1971 Yılına ait bir macera "Ölüm Noktası"... Filmde eski zamanlarında amansız bir polis olan bir savaş gazisinin serüvenlerini izleyeceğiz. Aynı zamanda eski bir yarışçı da olan Kowalsky 1970 model modifiye beyaz Dodge Challenger marka arabayı Denver’dan alıp 15 saat içinde San Francisco'ya teslim etmek gibi bir iş almıştır. "Eski alışkanlıkları" sayesinde hız sınırlarını biraz açıp trafik kurallarını çiğneyince, 3 eyaletin polisi birden peşine düşecektir... Polis telsizlerini dinleyen bir radyo DJ’i ise radyo programı aracılığı ile ona yardım edecektir... Ve böylelikle film boyunca sürecek amansız takip de başlamış olur.



Öldürme Zamanı - A Time To Kill - 1996 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mississippi’deki küçük bir kasabada Tonya isimli siyahi bir kız çocuğu, iki beyaz tarafından tecavüze uğrar. On yaşındaki kızın fabrika işçisi olan babası Carl Lee Hailey, mahkeme binasına gelerek tecavüzcülere ateş açar ve onları öldürür. Tutuklanan Hailey’nin savunmasını genç avukat Jake Tyler Brigance üstlenir. O ve hukuk öğrencisi asistanı Ellen Roark, araştırmalarını derinleştirdikçe ırkçılığın karanlık yüzüyle karşılaşacaktır.



Niagara - 1953 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

George ve Rose Loomis adında genç bir çift balayı için Niagara şelalesinde bir motelde kalmaktadırlar. İlişkileri gittikçe kötüleşen çift, orada Cuttlers çifti ile tanışır. Bu çift geciken balayılarını yaşamaktadırlar. Kazara Polly Cuttler, Rose Loomis'in bir sevgilisi olduğunu farkeder. Rose ve sevgilisi, Rose'un kocasını Niagara Şelalesinde öldürmeyi planlamaktadır ve bundan hiçkimsenin haberi yoktur.



Kurşun Yağmuru - Ricochet - 1991 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hollwood’un kısa zamanda üne kavuşturduğu ünlü aktör Danzel Washington’un başrolünü üstlendiği müthiş bir macera filmi. Filmde, sokaklarda görevli polisken bir suçluyu alt etmesi sayesinde meslek hayatında hızlı yükselişler yaşayan ve o suçlunun hapisten kaçmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. Acemi bir polis olan Nick, Blake adındaki bir manyak katili yakalayınca hayatı bir anda değişir ve önemli davalarda görev almaya başlar. Ancak hapse giren Blake, devamlı içinde büyüttüğü kin duygularıyla hapisten kaçar. Bir plan yaparak sahte ölüm sahnesi hazırlar ve olaya Nick’in kendisini öldürdüğü süsü verir. Daha çok görselliğe sığınan, şok etkisi yaratacak sahnelerle yüklü filmde, sözünü ettiğimiz bu özelliklerin hepsi final sahnesinde bir arada veriliyor.



Hile - Mirazh - 2008 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Üç Rus kızı, ‘Orta Doğu’da daha iyi iş imkanı’ vaadiyle kandırılır. Modern zaman köle tüccarlarının amacı onları seks işçisi olarak çalıştırmaktır. Kızlar, kayıp iki Rus turistin yardımıyla kaçmaya çalışır. Askeri bir üs, onlar için sığınak olur. Ancak peşlerinde intikam yemini etmiş haydutlar ordusu vardır.



Hamlet - 1948 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Prince Hamlet struggles over whether or not he should kill his uncle, whom he suspects has murdered his father, the former king.

Google Çeviri - Prens Hamlet, amcasını öldürmesi gerekip gerekmediğine, eski kralın babasını öldürdüğünden şüphelenir.



Aile Bağları - An Old Fashioned Thanksgiving - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Inspired by a short story. Isabella Caldwell is a high-society woman in late-1800's New York. When Isabella's estranged daughter Mary becomes ill and is too proud to ask her mother for assistance, Mary's daughter Tilly contacts her grandmother to plead for help. Isabella's arrival causes upheaval in many lives, but may also lead to reconciliation within the family.

Google Çeviri - Kısa bir hikaye esinlenerek. Isabella Caldwell, 1800'lü yılların sonlarında New York'ta yaşayan bir toplumdur. Isabella'nın terk edilmiş kızı Mary hastalandığında ve annesinden yardım istemekle gurur duyduğunda, Mary'nin kızı Tilly yardım için yalvarmak üzere büyükannesine başvurur. Isabella'nın gelişi pek çok yaşamda kargaşaya neden olur, ancak aynı zamanda aile içinde uzlaşmaya da yol açabilir.