S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Vahşetin Çağrısı - The Call Of The Wild - 1976 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A prospector, a trapper and their sled dog battle the Klondike elements on their journey to get to the gold country.

Google Çeviri - Bir aday, bir tuzak ve onların kızak köpeği altın ülkeye gitmek için Klondike elemanlarıyla savaşıyor.



Şiddet Adamları - Vahşi Adamlar - The Violent Men - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anchor Çiftliği’nin sahibi Lew Wilkinson (Edward G. Robinson), vadide yaşayan yoksullara korku salmaktadır. Hırslı karısı Martha (Barbara Stanwyck) ve kardeşi Cole’ün de (Brian Keith) yardımlarıyla Logasa kasabasını tamamen ele geçirmeyi planlamaktadır. Toprak sahiplerini arazilerini satmaya zorlar. Anchor Çiftliği’nin sahibi Lew Wilkinson, karısı Martha ile kardeşi Cole arasındaki ilişkiyi de bilmemektedir. Onların amacı ise çiftlik sahibi Lew’i öldürüp birlikte yaşamaktır. Eski bir süvari yüzbaşısı olan John Parrish de (Glenn Ford) bölgede arazi sahibidir. Parrish toprağını satıp sevgilisiyle doğuya giderek evlenmeyi istemektedir. Ama ona kurulan bir tuzak her şeyin değişmesine yol açar.



Pembe Panter'in İntikamı - Revenge Of The Pink Panther - 1978 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Cift.Turkce.Ses





Film Özeti

Pembe Panter'in İntikamı, Pembe Panter komedi filmleri serisinin altıncı filmi. 1978 senesinde gösterime giren film, Peter Sellers'ın oynadığı son film olmuştur. Sellers bundan 2 sene sonra hayata veda etmiştir. Filmin açılış jeneriği animasyonu DePatie-Freleng Enterprises tarafından üretilmiştir.

To prove that he still is strong and powerful, Philippe Douvier decides to kill Clouseau. Once news of his "death" has been announced, Clouseau tries to take advantage of it and goes undercover with Cato to find out who tried to kill him.

Google Çeviri - Hala güçlü ve güçlü olduğunu kanıtlamak için Philippe Douvier Clouseau'yu öldürmeye karar verdi. "Ölüm" haberi duyurulduktan sonra, Clouseau bundan yararlanmaya çalışır ve onu öldürmeye çalışan kim olduğunu öğrenmek için Cato'yla gizlice gider.



La Più Bella Coppia Del Mondo - 1968 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paola e Walter presentano la sesta edizione del Cantagiro e per un equivoco un giornale pubblica la notizia del loro matrimonio segreto. Apriti cielo! Roberto, fidanzato di Paola, accorre in Italia da Stoccolma; Turiddu, innamorato di Paola, si erge a suo paladino e decide di difenderla dai tradimenti del presunto marito con Ingrid; il commendator Gennaroni offre loro fior di milioni per sponsorizzare la sua pasta. E nelle varie tappe del Cantagiro, tra un'esibizione canora e l'altra, si svolge la storia che avrà la sua conclusione in.

Google Çeviri - Paola ve Walter, Cantagiro'nun altıncı baskısını sunuyor ve bir yanlış anlaşılma için bir gazete gizli evlilikleriyle ilgili haberleri yayınlıyor. Cenneti aç! Paola'nın nişanlısı Roberto, Stockholm'den İtalya'ya geliyor; Turiddu, Paola aşık, onu şampiyon duruyor ve iddia edilen kocası Ingrid ihanetleri onu savunmaya karar verir; Commendatore Gennaroni, makarnasını desteklemek için milyonlarca dolar teklif ediyor. Ve Cantagiro'nun çeşitli aşamalarında, bir şarkı söyleme performansı ile diğeri arasında, hikayenin ortaya çıkmasıyla sonuçlanacak.



Kızgın Silah - Kahraman Silahşör - Gun Fury - 1953 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

In Arizona, Frank Slayton's gang robs a stagecoach and kidnaps Ben Warren's fiancée, prompting Warren to pursue Slayton.

Google Çeviri - Arizona'da Frank Slayton'un çetesi bir dikilitaş çalıyor ve Warren'ın nişanlısını kaçırıyor ve Warren'ı Slayton'u takip etmeye zorluyor.



Kırık Parmaklı Usta - Master With Cracked Fingers - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç Jackie’nin küçük yaştan beri Kung-Fu ilgisini çekmektedir, ancak babası bunu kesinlikle yasaklamıştır. Jackie bir gün Kung-Fu öğrenebileceği bir dilenci ile karşılaşır.



İntikam Yolları - The Deadly Trackers - 1973 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şerif Sean Kilpatrick, yumuşak başlılığıyla nam salmış bir kanun adamıdır. Ancak yolu bir gün kanun kaçağı Frank Brand ve çetesiyle kesişir. Brand ve adamları şerifin hayattaki her şeyini tek tek yok edince, Kilpatrick intikam yemini eder.



İntikam Yolları - The Deadly Trackers - 1973 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Şerif Sean Kilpatrick, yumuşak başlılığıyla nam salmış bir kanun adamıdır. Ancak yolu bir gün kanun kaçağı Frank Brand ve çetesiyle kesişir. Brand ve adamları şerifin hayattaki her şeyini tek tek yok edince, Kilpatrick intikam yemini eder.



Akıllı - Wisdom - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John Wisdom, babası Lloyd ve annesi Samantha ile mutlu ve huzurlu bir hayat yaşamaktadır. Fakat mezuniyet gününde araba hırsızlığı suçundan tutuklanır. Bu olay artık hayatını değiştirecektir. Hapisten çıktıktan sonra doğru düzgün bir iş bulamayan John, kız arkadaşı Karren ile fakir çiftçilere yardım etmek için bir banka soygunu yapmaya karar verirler.