S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zenginlikte Ve Yoksullukta - For Richer Or Poorer - 1997 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Başı vergi memurlarıyla derde girmiş zengin çiftin (Kirstie Alley ve Tim Allen) yaşadıkları büyük şehirden kaçıp yaklaşık 20 kişilik bir Amish ailesinin evinde saklanmasını konu alan komedi filmi.



Zenginlikte Ve Yoksullukta - For Richer Or Poorer - 1997 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Başı vergi memurlarıyla derde girmiş zengin çiftin (Kirstie Alley ve Tim Allen) yaşadıkları büyük şehirden kaçıp yaklaşık 20 kişilik bir Amish ailesinin evinde saklanmasını konu alan komedi filmi.



Zafere Doğru - The Glory Guys - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan askerlerinin, Sioux kabilesi üyelerini Kızılderililer için ayrılmış bölgeye götürme görevi bir süvari generalinin kişisel kan davasına dönüşecektir.



Vahşi Mücadele - Gunfight At The O.K. Corral - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Gunfight at the O.K. Corral, yönetmenliğini John Sturges'in (1911-1992) yaptığı 1957 yapımı, ABD western filmi. Filmde Burt Lancaster, Wyatt Earp rolünde iken Kirk Douglas ise Doc Holliday'i canlandırmıştı. ABD'li kanun adamı Wyatt Earp'ın 1881 yılında Arizona-Tombstone kasabasında yaşadığı çatışmadan uyarlanan film, ses ve kurgu dallarında iki akademi ödülüne aday gösterildi.



Unutulmaz Gece Titanik Faciası - A Night To Remember - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

RMS Titanic’in 1912’de yaptığı talihsiz yolculuğun hikayesi felaketten sağ çıkmayı başaran güverte subaylarının en kıdemlisi olan 3. Kaptan Charles Herberts Lightoller’ın gözünden anlatılıyor. Film, yeterli sayıda filika olmaması ve gemideki orkestranın sonuna kadar çalmaya devam etmesi gibi, geminin batmasından sonra bildirilen gerçekleri gözler önüne seriyor.



Kanlı Mücadele - Two Rode Together - 1961 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Şerif (James Stewart) ile bir askerin (Richard Widmark), çocukları Kızılderililerce kaçırılmış ailelerin ricası üzerine Kızılderili topraklarına girerek artık yerlileşmiş beyazları kurtarmasını anlatan bir western. Kızılderililerin kaçırıp büyüttüğü çocuklar yıllar sonra acaba ailelerince nasıl karşılanacaktır?



Çok Şey Bilen Adam - The Man Who Knew Too Much - 1956 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Amerikan turistler James Stewart ve Doris Day, Afrika'da geçirdikleri tatil sırasında tanıştıkları bir Fransız dostlarının öldürülüşüne şahit olurlar. Dostları ölmeden önce onlara Londra'da Albert Hall'da bir konser sırasında önemli bir diplomata suikast düzenleneceği bilgisini verir. Yabancı ajanlar James'in bildiklerini açıklamaması için kızını rehin alırlar. Polise başvuramayan James kızını kendisi kurtarmaya çalışır. 

Alfred Hitchcock, Çok Şey Bilen Adam'ı ilk olarak 1934'te beyaz perdeye aktarmıştı. 1956 Tarihli bu yapım ise daha yüksek bir bütçeye sahip ve karakterlerin adları ve mekan seçimi (İsviçre yerine Fas) dışında olay örgüsü ilk filmle aynı.



Büyük Hesaplaşma - Heat - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Gerek içgüdüleri gerekse üstün zekasıyla, içerisinde bulunduğu her türlü suçtan arkasında kesin deliller bırakmadan, başarılı bir şekilde sıyrılmayı başaran Neil McCauley profesyonel bir hırsızdır. En az kendisi kadar yetkin hırsızlardan oluşturduğu çetesiyle altından kalkılması zor işlere kalkışıp minimuma yakın hasarla başarıya ulaşırlar. Her azılı suçlu vakasında olduğu gibi söz konusu hırsızın peşinde de hırslı ve takıntılı bir dedektif vardır. Dedektif Hana, şimdiye dek bu usta hırsızın zekasıyla başa çıkamasa da davayı çözmekte kararlıdır. Michael Mann filmografisinin en önemli yapıtlarından biri olan Heat, oyuncu kadrosundaki Al Pacino, Robert De Niro ve Val Kilmer gibi usta aktörlerle dikkat çekerken, ünlü aktris Natalie Portman'ın çocukluğuna tanık olma açısından da ilgi çekici.



Bir Aynasızın Postu İçin - Pour La Peau D'un Flic - 1981 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Özel dedektif Choucas, insanların kendisine yaptıkları uyarıları kulak arkası ederek kayıp bir kör kızı aramayı ısrarla sürdürür. Önce kendi evinde Pradier diye birinin saldırısına uğrar, sonra da ona işi veren kadının öldürülmesine tanık olur. Çok geçmeden hem polis, hem de esrarengiz bir katiller ordusu, Choucas'ın ardına düşmüştür.



Bir Avuç Dolar - A Fistful Of Dollars - 1964 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Üç Türkçe Ses





Film Özeti

A Fistful of Dollars (Per un pugno di dollari) başrolünü Clint Eastwood'un oynadığı, yönetmenliğini Sergio Leone'nun yaptığı 1964 yapımı Spaghetti Western tarzı bir filmdir.

For a Few Dollars More (1965) ve The Good, the Bad and the Ugly (1966) filmlerinin takip ettiği, kısaca Dolar Üçlemesi  olarak bilinen serinin ilk filmidir.

Gizemli bir silahşör (Eastwood) iki rakip kaçakçılık çetesinin korku saldığı kasvetli ve eski bir sınır kasabası olan San Miguel'e gelir ve macera başlar.



Beraber Dövüşelim - Genç Billy Young - Young Billy Young - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Billy Young (Robert Walker Jr.) ile Jesse Boone (David Carradine) iyi arkadaştır. Bir generali öldürürler. Kaçarken Billy Young’un atı devrilir, arkadaşı Jesse Boone ise onu bırakır. Billy Young, yolda Deputy Ben Kane (Robert Mitchum) ile tanışır. Deputy Ben Kane’in şerif olduğu kasabada yolları kesişır. Deputy Ben Kane’i herkes tanımaktadır. Onun amacı, oğlunu öldüren Boone’den (John Anderson) intikamını almaktır. Bu yüzden Jesse Boone’i hapse atar. Billy Young ise ona kızar. Ancak kasabadaki salonda şarkıcılık yapan Lily Beloit (Angie Dickinson) gerçekleri ona anlatır. Deputy Ben Kane oğlunun intikamını alacak mı? Lily Beloit’le evlenebilecek mi? Billy Young hayatını değiştirebilecek mi?



Aşk Hikayesi - Love Story - 1970 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj




Film Özeti

Köklü ve zengin bir aileden gelen Oliver Barrett IV (Ryan O'Neal), aile geleneğini devam ettirerek kendisinden öncekiler gibi Harvard Üniversitesinde hukuk okumaktadır. Bir gün Radcliffe Kolejinde müzik öğrencisi olan işçi sınıfından Jennifer Cavalleri (Ali MacGraw)'ye aşık olur. Çift evlenmeye karar verir, ancak Oliver'in babası Oliver Barrett III (Ray Milland) bu evliliğe onay vermez ve oğlunun harçlığını keser ayrıca onu mirasından da mahrum edeceğini söyler. Oliver'ın babasının maddi desteği olmadan Harvard'a devam etmesi çok zordur. Hayata sıfırdan başlamak zorunda kalan yeni evli çift Oliver'in okul masraflarını karşılamak için farklı işlerde çalışmaya başlarlar. Bu arada çocuk istedikleri halde gebe kalamayan Jennifer'in yapılan tetkikler sonucunda lösemi hastası olduğu anlaşılır.



Arizona Haydutları - Robbers Roost - 1955 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Jim Tex Wall, karısını tecavüz edip öldüren bir çetenin, son üç üyesini bulup intikam almak üzere yollara düşer. Arayışını sürdürdüğü sırada karşılaştığı, Hank Hays yönetimindeki sığır hırsızlığı yapan bir çeteye katılır. Çete ile birlikte hareket eden Jim, asıl hedefine de adım adım yaklaşmaktadır.



Anne Sütü - Doodh Ka Karz - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gangu is falsely implicated for theft of jewelry in a village temple and killed by village masters, his wife Parvati is left alone with her just new born son Suraj and a Snake whom she and Gangu considered as their son. Parvati gives her own milk to the Snake and ask's him to leave as she won't be able to take care of him, years later the Snake comes back in Parvati's life and revenge's Gangu's killers along with Suraj.

Google Çeviri - Gangu, bir köy tapınağında mücevherat çalınması ve köy ustaları tarafından öldürüldüğü için yanılıyor; karısı Parvati, yeni doğan oğlu Suraj ve kendisinin ve Gangu'ın oğlu olarak gördüğü bir Yılan ile yalnız bırakılıyor. Parvati Snake'e kendi sütünü veriyor ve onunla ilgilenemeyeceği için ona terk etmesini istiyor, yıllar sonra Snake Parvati'nin hayatında ve intikamın Gangu'un katilleriyle Suraj'la birlikte geliyor.



Ahlaksız Teklif - Indecent Proposal - 1993 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

David ve Diana okulda tanışıp evlenmişlerdir. Mutlu bir evlilikleri olan çift bir ev inşaatı için borçlanırlar. Las Vegas'ta onlarla tanışan John Gage milyarder bir iş adamıdır ve o gece Diana'yı beğenir ve bir gece geçirmek için 1 milyon dolar teklif eder...