S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zaman Yolculuğu - Kruistocht In Spijkerbroek - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Thea Beckman'ın yazdığı, aynı adlı bir çocuk romanından yola çıkılarak gerçekleştirilen "Zaman Yolculuğu", 20.Yüzyılda yaşayan Rudolph Wega adında bir çocuğun 1212 yılına zaman yolculuğu yapmasını ve bu yılda düzenlenen hayali bir çocuk haçlı seferine katılmasını anlatıyor.






Yakuzayla Hesaplaşma - Into The Sun - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Tokyo valisi öldürüldüğünde, eski CIA ajanı Travis Hunter, bu ölümden sorumlu teröristi bulmak için geri döner. Ancak bu olay sadece bir vahşet ağının başlangıcıdır.






Vuruş Menzili - Striking Range - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çok zengin bir işadamı olan Ted Billings (Glenn Morshower) bir silah işinde rakiplerinin hedefi haline gelince kendisine koruma tutar.






Ümitsiz Saatler - The Desperate Hours - 1955 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hapisten kaçan üç azılı katil, polisten saklanmak için orta sınıf bir Amerikan ailesinin evini seçer. Tüm kurtulma çabaları sonuçsuz kalan Hiliard Ailesi için kabus dolu saatler bir türlü bitmez. Bu arada polis her yerde Griffin kardeşleri aramaktadır.






Tuzak - Today You Die - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Harlan Banks (Steven Seagal) usta bir hırsız olduğu kadar çok iyi bir dövüş uzmanıdır ve işinde son derece profesyoneldir. Yasa dışı işler yapan zenginlerden çaldığı paraları yoksullarla paylaşmaktadır ve bunu bir görev gibi kabul etmiştir. Bir arkadaşının vasıtasıyla yasal görünen bir iş için las Vegas'a gelir, görevi bir kumarhaneye ait olan 20 milyon Doları, sürücülüğünü yapacağı zırhlı bir kamyonla taşımaktır. Ancak harlan daha yola çıkmadan silahlar patlar ve adına çalıştığı kişiler soyguna girişirler. Soygunu başlatan Bruno, Harlan'ı silahla tehdit ederek kamyonu istediği yere sürmesini söyler. Polislerin takibi ve çıkan çatışma sonucu baygın halde yakalanan Harlan, karıştığı bu soygun olayının sonrasında sorgulanır ve çok iyi korunan bir hapishaneye gönderilir. Ne var ki asıl sorun kamyonun ve 20 milyon doların kayıp olmasıdır. Harlan için tehlike polislerin suçlaması kadar, soygunu düzenleyenlerin de peşinde olmasıdır ve ölüm günü artık çok yakındır.






Şüphe - Suspect - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Adalet Bakanlığı sekreterinin ölmesiyle başlayan süreçte, sağır ve dilsiz Carl Wayne Anderson, cinayetle suçlanmaktadır. Eski bir asker olan ve sokaklarda yaşayan Carl, kendisine bir avukat tutamadığı için mahkeme tarafından belirlenen bir kamu avukatı olan Kathleen Riley tarafından savunulmaktadır. Diğer yandan jüri üyeleri arasında yer alan Eddie Sanger, Carl'ın masum olduğuna inanmakta ve sıradan bir jüri üyesinden farklı olarak, Carl'ın masumiyetini ispatlamak için uğraşmaktadır.