S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şüpheli Ölüm - Break Up - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jimmy korkunç Frank ile evlidir ama ayrılmak için kendisine yol hazırlamaktadır. Bir yıl boyunca, Frank’ten yediği dayak nedeniyle sağır kalmıştır. Frank bir gece de kadını merdivenlerden itince, Jimmy soluğu hastanede alır. gölette bulunan Frank’in arabasından bir ceset çıkarılınca, polisler Jimmy ile konuşmak isterler ama o kız kardeşinin evine kaçar ve bir süre sonra banka hesabının boşaltıldığını öğrenir. Kaçmaya başlayan kadın sonunda Frank’in ölmüş olmama ihtimalini düşünmeye başlar. Parasını geri almak, Frank’le yüzleşmek, polisi tatmin etmek ve özgürlüğüne kavuşmak belki de Jimmy’nin baş edebileceğinden daha zor olacaktır.






Sucu - The Waterboy - 1998 - BDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert ‘Bobby’ Boucher Jr., 31 yaşında olmasına rağmen çocuk ruhlu ve uyumsuz bir gençtir. Tek başına dünyaya adapte olmak konusunda büyük sıkıntılar yaşayan Bobby’nin dünyayla tüm ilişkisini sadece onu topluma entegre etme çabasındaki annesi ve su taşıdığı futbol takımı sağlamaktadır. Bobby’nin tepetaklak giden hayatı futbol koçunun onu bir gün keşfetmesiyle beraber değişir. Bobby artık yeteneklerini sergileyebileceği bir alan bulmuştur. Ancak tam bir kontrol delisi olan annesi, bu durum karşısında hiç memnun olmayacaktır.






Soygun - Hold Up - 1985 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zeki hırsız Alexandre Dupre, (Jean-Paul Belmondo) Montreal'in en büyük bankasını soymak için dahice bir plan yapar. Planlarına göre bankayı soyar ve kendine iki de rehine alır. Polislerin bilmediği ise rehineler aslında Alexandre'nin adamlarıdır.






Son Tırmanış - Final Ascent - 2000 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A man leading an expedition into the Rocky Mountains becomes entangled with a deadly band of thieves in search of their lost loot.

Google Çeviri - Rocky Dağları içine bir sefer lider bir adam kaybettikleri yağma arayan hırsızlar bir ölümcül bandı ile dolaşmış olur.






Son Kucaklaşma - Last Embrace - 1979 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Karısının öldürülmesiyle şok yaşayan gizli servis elemanı Harry Hannan, yeni görevinde hedef haline gelecektir.






Sevgili Öğretmenim - To Sir With Love - 1967 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Asıl mesleği olan mühendislikle ilgili bir iş bulamayan Mark Thackeray (Sidney Poitier) mecburiyet karşısında Londra'nın kenar mahallelerinden birindeki bir lisede öğretmen olarak işe başlar. Bu genç, deneyimsiz üstelik de siyahi olan yeni öğretmenle, her biri başka okullardan kovularak buraya gelmiş disiplinsiz öğrenciler arasında beklenen sürtüşme başlar. İdealist öğretmen Thackeray zor yolu seçererek, çekip gitmek yerine öğrencilerin sorunlarına eğilerek onlarla arkadaş olmayı dener. Bu mücadelesinde meslektaşlarından Gillian Blanchard (Suzy Kendall) onu yalnız bırakmaz.






Sensiz Olamam - Meet Me In St Louis - 1944 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alonzo ve Anna, beş çocuklu bir aileye sahiptirler. Dört kızları vardır: Rose, Esther, Agnes, Tootie. Aynı zamanda da Lon Jr. adında da bir oğulları vardır. Smith ailesinde herkesin derdi başkadır. Rose, Warren Sheffield'dan evlenme teklif etmesini beklemektedir. Esther, komşularının oğlu John'a aşık olur ve onunla görüşebilmek için fırsat kollar. Ancak Alonzo, iş gereği New York'a gitmesi gerekeceğini öğrenir. Bu da bütün ailenin her şeyi bırakıp kendisiyle oraya taşınması demektir. Bu büyük değişiklik başta evin kızları olmak üzere bütün çocukları olumsuz etkiler.






Şehir Baskını - Nightmare City - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İsimsiz bir Avrupa şehrinde muhabir ve onun doktor eşi radyoaktif sızıntı ile mutasyona dönüşüp zombiye dönüşen insanlardan kaçmaya çalışırlar.






Sanchez'in Çocukları - The Children Of Sanchez - 1978 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Karısını çocukları daha çok küçükken kaybetmiştir. Ancak bundan hiçbir zaman yılmamış ve ailesini bir arada tutabilmek için büyük zorluklara katlanmıştır. Yoksul ama gururlu bir adam olan Sanchez, oturduğu gecekondu mahallesinde tüm umutsuzluklara rağmen mücadelesine devam eder... Oscar Lewis’in gerçek bir yaşam öyküsünden alınmış eserinden beyaz perdeye uyarlanan film, yirminci yüzyılın ortalarından fakirlik manzaralarını anlatıyor.