S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kan Kardeşler - Blood Brothers - I Guappi - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Efsane oyuncu Claudia Cardinale başrolde... Nicola Belizzi (Franco Nero), bir avukat olma hayalleri kurmaktadır. Ancak ona yardımcı olan insanların sebeplerine baktığında, ailesinde bulunan mafya bağlantılarının esas neden olduğunu anlar. Hayallerini kendi başına başarmak isteyen Nicola, ailesi ile tüm ilişkilerini keser fakat suç ve şiddetin hakim olduğu bir girdaba kapılacaktır.






Kaçakçılar Kraliçesi - The Redhead From Wyoming - 1953 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İç savaş sonrası, zengin sığır baronları ve yeni yerleşimciler, Wyoming bölgesine gelmişlerdir. Salonda dansçılık yapan kızıl saçlı Kate Maxwell ve kumarbaz Jim Averell, eski düzeni bozacakları endişesi ile yeni yerleşimcilere karşı çıkarlar. Sinema dünyasına bu film ile adım atan ve filmde "Myra" karakterini canlandıran Jeanne Cooper, ülkemizde de gösterilen Yalan Rüzgarı dizisinde "Katherine Chancellor" i başarı ile canlandırmıştı.






Hazreti Davut'un Kılıcı - David And Bathsheba - 1951 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

En İyi Senaryo, Görüntü, Müzik ve Sanat Yönetimi dallarında Oscar'a aday olan, görkemiyle büyüleyici bir dinsel öykü uyarlaması... Yanında çalışan kaptanlardan birinin karısı olan Saba Melikesi'ne aşık olan Hazreti Davud'un hikayesi bu... Hz. Davud, aşkıyla Tanrı'nın kurallarına karşı gelmiştir. Saba Melikesi ise bu günahı yüzünden belki de taş kesilecektir.






Bay Kuzey - Mr. North - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mr. North, a stranger to a small, but wealthy, Rhode Island town, quickly has rumors started about him that he has the power to heal people's ailments. The rumors are magnified by his tendency to collect negative charges and give shocks to anyone he touches. In his adventures he befriends an old man who is a shut-in and helps him rediscover the world.

Google Çeviri - Küçük, ama zengin bir Rhode Island kasabasından bir yabancı olan Bay North, insanların rahatsızlıklarını iyileştirecek güce sahip olduğuna dair söylentileri hızla duyurdu. Söylentiler, negatif suçlamalar toplamak ve dokunduğu herkese şok vermek eğilimi ile büyütülüyor. Maceralarında, kapanmış yaşlı bir adamla arkadaş olmakta ve dünyayı yeniden keşfetmesine yardımcı oluyor.






Aşıklar - The Swimmer - 1968 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Connecticut'un varlıklı banliyönlerinden birinde pırıl pırıl güneşli bir yaz gününde orta yaşlı dinç görünüşlü bir adam olan Ned Merrill (Burt Lancester) üzerinde mayosu olduğu halde dostlarından birinin bahçesinde ortaya çıkar. Her birinde yüzme havuzu olan köşklerin sıralandığı bir sayfiye vadisidir burası. Ned teker teker komşuları ve dostları olan bu insanların yüzme havuzunundan yüzme havuzuna geçilerek yapılan bu uzun yolculuk tüm vadiyi katedip kendi evine gelinceye kadar sürecektir. Yolculuğun her etabında Ned geçmişte yaşadığı bir olayla yüzleşir. Akşam çökmeye başladıkça Ned'in enerjisi de tükenmeye başlar ve uğradığı evlerde daha soğuk karşılanır. Gün sona erdiğinde ise yaz artık sonbahara dönüşmüştür.