S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ölümcül Cazibe - Fatal Charm - 1990 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç bir adam 6 genç kadını öldürmekten ve tecavüz etmekten suçlanmıştır. Ancak bu adamla e-mail yolu ile bir ilişkiye başlayan, adama vurulan ergen bir kız, bu adamın suçlu olmasının imkansız olduğunu, sadece hoş biri olabileceğini düşünür. Acaba bu adam suçlu mudur yoksa suçsuz mudur. 






Öldüren Büyü - Lord Of Illusions - 1995 - BDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sıradan bir dava soruşturmasında, dedektif Harry D’Amour gizli bir tarikatla karşılaşır. Bu tarikatın üyeleri, liderleri Nix’in yeniden dirilişini beklemektedir. 13 yıl önce, Nix en iyi adamı tarafından öldürülmüştür. Bu arada Nix’in en iyi adamı Swann, illüzyonistlikte oldukça ilerlemiştir ve Dorothea ile evlenmiştir. Dorothea Swann’ı şeytani tarikat üyelerinden korumak için Harry’yi tutar.






Hard Luck - 1921 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kötü şansından bir türlü kurtulamayan talihsiz bir adamın komik maceralarının anlatıldığı bu kısa film, aynı zamanda Buster Keaton’ın "çektiğim en komik sahne" dediği bir gagla son bulur. 60 yıl boyunca kayıp olan film, 1987 yılında restore edilerek tekrar gösterime sunulmuştur.






Güvenlik Sonra Gelir - Safety Last! - 1923 - DVDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Taşralı çocuk başarılı olmak için büyük şehre gelir. Bir mağazada satış sorumlusu olarak çalışırken müdürüne mağazaya daha çok müşteri çeken kişiye 1000 dolar vermesini teklif eder. Daha sonra dikkatleri mağazaya çekmek için mağaza binasının dış cephesine tırmanacak birini ayarlar. Ama ne yazık ki, bu kişinin bir kanun kaçağı olduğu ortaya çıkar ve Kanun devreye girince, kahramanımızın kendisinin binaya tırmanması icap eder. Her kirişte yeni zorluklarla karşılaşır ve en sonunda ünlü saat sahnesinde adrenalin zirveye ulaşır.

Safety Last, sessiz film döneminin en ünlü sahnelerinden birini içerir. Bu ünlü sahnede Harold Lloyd, bir gökdelenin dış cephesinde bulunan büyük bir saatin onun ağırlığı ile kırılmak üzere olan yelkovanına tutunmuş haldedir ve aşağıda akan şehir trafiğinin üzerinde boşlukta sallanmaktadır. Film, çekildiği dönemde büyük bir başarı kazanmış ve Harold Lloyd'u erken dönem sinema tarihindeki başlıca figürlerden biri haline getirmiştir. 1923 yapımı Safety Last! bugün bile en başarılı komedi filmlerinden biri sayılmakta ve ilgiyle izlenmektedir.






Asi Gençlik - Rebel Without A Cause - 1955 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film dünyasının en etkileyici rollerinden birisinde James Dean'i, şehre yeni gelen, yalnızlık, bunalmışlık ve kızgınlığının içerisinde kendisiyle ve toplumla savaşan, İkinci Dünya Savaşı sonrası kuşağına ait efsanevi Jim rolünde buluyoruz. Bu başyapıtta ona eşlik eden Natalie Wood (kız arkadaşı) ve Sal Mineo (en yakın arkadaşı), başarılı performanslarıyla Akademi Ödülü'ne aday olmuşlardı. 40 Yıldır ayakta duran bu dev yapıt, tam bir efsane.






Angelo'nun Öcü - Avenging Angelo - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kısa süre önce bir kadın büyük mafya patronu Angelo'nun kızı olduğunu öğrenir. Ve babasını öldüren tetikçiden intikam almaya karar verir.