S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cobra Thunderbolt - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A crippled war veteran creates an advanced battle tank and gets the attention of terrorists. They kidnap his wife for the exchange of the vehicle's blueprints, so he asks his daughter and best friend for help to battle the bad guys.

Google Çeviri - Sakat bir savaş muhabiri, gelişmiş bir savaş tankı oluşturuyor ve teröristlerin dikkatini çekiyor. Aracın planlarının değiştirilmesi için eşini kaçırıyorlar, bu yüzden kötü adamlarla savaşmak için kızından ve en yakın arkadaşından yardım istiyor.






Çılgın Liseliler - Rushmore - 1998 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wes Anderson ve senaryolarını birlikte yazdığı Owen Wilson, 1996 yılında Bottle Rocket adlı filmle sinema dünyasında farklı bir yer edindiklerinde, film o sıralarda gücünü yitirmiş olan düşük bütçeli bağımsız Amerikan komedileri alanına tek başına yeni bir soluk getirmişti. Bu türdeki ikinci filmleri olan, takdire şayan sefillikteki Çılgın Liseliler, bir kez daha Anderson'la Wilson'in çok sevdikleri kaybedenlerin ve tuhaf tiplerin dünyasına eğiliyor. Oyuncu Talia Shire'ın oğlu ve Frances Ford Coppola'nın yeğeni Jason Schwartzman, entelektüel ve sıkıcı bir dörtgöz olan Max Fischer'ı canlandırıyor. Max, Rushmore Lisesi'nde burslu okuyan bir öğrenci olduğu için hiç sevilmiyor. Okuldan atılmanın eşiğinde gezinirken, her türlü ders dışı aktivitede başkanlığa getirilmeyi başarıyor. Sosyal ilişkilerdeki başarısızlığı yüzünden şansı pek yaver gitmeyen Max, yine de güzel öğretmenine (Olivia Williams) âşık oluyor; sorunlu ama varlıklı Herman J. Blume'u (Bill Murray) akıl hocası olarak belliyor. Bu ağırkanlı screwball komedisi, Murray'ye oyunculuğunu sergilemek için dört dörtlük bir fırsat sunmuş; sonunda bir filmde, aynı anda hem derinlikli, hem yaralı, hem de komik olabiliyor. 1960'ların rock müziğiyse bariz bir biçimde günümüzde geçen filme başka bir zamanda geçiyormuş havası veriyor.






Çılgın Kızlar - The Banger Sisters - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gençken konser konser gezen Vinnie, yirmi yıl sonra olgun bir eş ve bir anneye dönüşmüşken, Suzette hâlâ eski yaşam biçimini sürdürür. Suzette'in Vinnie'yi bir iyilik istemek için ziyaret etmesiyle bu çılgın ikili tekrar bir araya gelir.






Çifte Dinamit - Simone E Matteo Un Gioco Da Ragazzi - 1975 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Toby and Butch are a couple of bumbling crooks who get a truck driving job hauling insecticide from Italy to France. Unbeknownst to the clueless duo, they're really smuggling guns. A group of equally inept mobsters try to steal the guns to no avail.

Google Çeviri - Toby ve Butch, İtalya'dan Fransa'ya insektisit taşıyan bir kamyon sürücüsü almak için dolandırıcılık yapanlardan bir çift. Bilinmeyen ikiliden haberim yok, onlar gerçekten silah kaçakçılığı yapıyorlar. Eşit olmayan bir grup müttefikler silahları boşuna çalmaya çalışırlar.






Çapraz Hayatlar - Playing By Heart - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul (Sean Connery) ve Hannah (Gena Rowlands): İleri yaşlarında birçok değişimi yaşamakta olan çok iyi bir çift. Ancak Hannah evliliklerinin 40. yılında Paul'un bir maceraya atıldığını keşfeder. 25 yıl sonra bu gerçekle başa çıkmayı öğrenmeye çalışacaktır... Keenan (Ryan Philippe) ve Joan (Angelina Jolie): Paul ve Hannah'nın hayal bile edemediği karışık bir dünyada dostluk arayan iki kitap müdavimi genç bir çiftir. Dış görünüşleri ne kadar düzgünse de güvensizlikleri yüzeyin hemen altındadır... Trent (John Stewart) ve Meredith (Gillian Anderson): Biri yalnız bir tiyatro yönetmeni ve diğeri ise yalnız bir mimar. Doğal bir kimyaya sahip ikili... Gracie (Madeline Stowe) ve Roger (Anthony Edwards): Öykümüzün en komik çifti. Birbirlerini aldatmaktadırlar. Hemen her akşam otel odalarında gizli randevuları vardır... Hugh (Dennis Quaid): Akşamlarını barlarda kendisini dinleyecek herhangi birine fantastik hikayeler anlatarak geçiren biri...
Bağlantıları ne olabilir? Daha fazla ipucu vermeksizin yönetmenimizin mükemmel canlandırılmış karakterleri nasıl zekice biraraya getirdiğini soluksuz izleyeceksiniz.