S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yüzbaşı Apaçi - Captain Apache - 1971 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A Native American born US Army officer, Captain Apache, investigating a murder, uncovers a presidential assassination plot.

Google Çeviri - Amerikalı bir Amerikalı ordu subayı olan Yüzbaşı Apache, bir cinayeti araştırdı ve bir cumhurbaşkanlığı suikast planını açığa vurdu.



Truva - Troy - 2004 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

On yıl süren ve bir medeniyetin çöküşüne neden olacak savaşı, Truva Prensi Paris ile Isparta Kraliçesi Helen'in aşkı başlatır. Paris’in Helen’i kocası Kral Menelaus’tan çalması kabul edilemeyecek bir hakarettir. Aile onuru Menelaus’a yapılan bu yanlış hareketin kardeşi Agamemnon’a da yapıldığını öngörmektedir. Mikene Kralı olarak büyük bir güce sahip olan Agamemnon, Helen’i Truva’dan geri getirerek kardeşinin şerefini kurtarmak için kısa sürede Yunanistan’ın tüm ordularını bir araya toplar.



Sydney - Hard Eight - 1996 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John bütün parasını kaybettiğinde kendisine kahve ısmarlayan Sydney ile tanışırlar. Sydney ona otelde nasıl bedava kalabileceğini öğretir. Sydney'in koruması altında John profesyonel bir kumarbaz olur, ta ki Clemntine'e aşık olana kadar.



Sevgili Jack - Jack The Bear - 1993 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John alkolik bir aktördür. Bu işini etkilese bile, aile yaşamında iyi bir baba olmaya gayret etmektedir. Günün birinde eşi ölünce iki oğlunu alıp, başka bir kente taşınır. Film bundan sonra çocuklarına hem ana, hem baba olmaya çalışan bir adamın hüzünlü, yer yer acılarla dolu öyküsünü anlatıyor.



Serap - Mirage - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Makedonya'nın yakın tarihine ve siyasi olayların yarattığı toplum bazındaki yansımalara değinen filmde, gelişim çağındaki Marko, her gün kör kütük sarhoş gezen ilgisiz bir baba, hayata dair tüm melekelerini yitirmiş nötr bir anne, fahişelik kariyerine adım atmasına çeyrek kalmış mendebur bir abla ile baş etmeye çalışan bir gençtir. Okulda da buna benzer sorunlar genç adamın üstüne üstüne gelmektedir.



Kötü Arkadaşlar - Bad Company - 1972 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç ve toy bir kovboy, yaşamın batıda acımasız kanun kaçakları ile dolu olduğu bir ortam ve şiddet, ihanet, entrikalarla dolu bir yaşam.



Koruyucu - Shoot Out - 1971 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir banka soygunu sebebiyle Clay Lomex 8 sene hapse mahkum olmuştur. Hapisten çıktıktan sonra onu aldatan adamı Sam Foley'yi bulmaya karar verir. Foley de Lomax'in serbest kaldığını duyunca hasmın adımlarını izlemek için peşine üç adam takar. Lomax eski sevgilisine uğrayarak biraz para almayı umut etsede eski sevgilisinin vefat ettiğini öğrenir, geriye sadece bir mektup ve 8 yaşındaki kızını bırakmıştır.



Gelibolu - Gallipoli - 1981 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Peter Weir'in hikayesiyle 1915 senesinde Avustralyalı iki arkadaşın paylaştığı dostluğu anlatan bu filmde Mel Gibson olağanüstü bir performans sergiliyor. Kıtaları ve okyanusları aşıp, piramitlere tırmanıp eski Mısır'ın topraklarından geçerek Gelibolu'da savaşmakta olan alaylarına katılırlar.



Büyük Jake - Kin Tuzağı - Big Jake - 1971 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Vahşi Batı´da bir grup haydut, bir çiftliği basıp çalışanlardan bir kaçını öldürüp, çiftlik sahibi kadının (Maureen O´Hara) oğlunu yaralayıp, torununu kaçırırlar. Haydutlar çocuğu serbest bırakmak için 1 Milyon Dolar fidye isterler. Çaresiz kalan kadın, kendisini seneler önce terk eden ve çocuğun dedesi olan ünlü silahşör Big Jake´den yardım ister. Big Jake (John Wayne ) işin içinde torununun olduğunu öğrenince hemen haydutların peşine düşer.



16 Aşk - 16-Love - 2012 - WEBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gençliği gençken yaşamak lazım! Genç yaşta ülkenin en önemli sporcuları arasına giren bir genç kız, rahatsızlanıp çalışmalara ara verdikten sonra, bir türlü yaşamadığı gençliğini yeniden keşfeder.