S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Profesyoneller - The Experts - 1989 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Travis and Wendell are kidnapped while on their way to opening a nightclub in rural Nebraska. The KGB spy Cameron Smith takes them to the U.S.S.R. instead with the intention of teaching KGB agents to be hip like Americans.

Google Çeviri - Travis ve Wendell, kırsal Nebraska'da bir gece kulübü açma yolunda kaçırılıyor. KGB casusu Cameron Smith, KGB ajanlarını Amerikalılar gibi kalçalar olarak öğretmek amacıyla onları ABD Savunma Bakanlığı'na götürür.






Özgürlüğün Anahtarı - Keys To Freedom - 1988 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The 'keys to freedom' for citizens of Hong Kong are US passports, as their city quakes with the imminent transition to Chinese Communist rule. A deadly black market for passports is thriving, controlled by Hong Kong's warlords.

Google Çeviri - Hong Kong vatandaşları için 'özgürlüklerin anahtarı', ABD'nin pasaportlarıdır ve şehirleri Çin Komünist kuralı ile yakın bir tarihte sarsılır. Pasaportlar için ölümcül bir kara pazarı, Hong Kong'un savaş ağalarının kontrolünde gelişiyor.






Musa Aşkına - Wholly Moses! - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Cevabı aranan soru şuydu; Herschel mi sahte peygamberdi? Yoksa peygamber mi sahte Musa? Bir çöl mağarasında bulunan belgeler, Musa'nın bir sepet içinde Nil Nehri'ne bırakıldığı gün başka bir sepette bir başka bebeğin, Herschel'in, aynı yolculuğa çıktığını gösterdi. İki sepet de efsaneye göre kendisini bulacak olan firavunun kızına doğru ilerlerken bebek Musa, bebek Herschel'in sepetini zarif bir çalımla uzaklaştırdı. Sonuçta Herschel fakir bir aileye kısmet olurken Musa firavunun sarayına yollandı. Peki Tanrı'nın sevgili kulu kimdi aslında? Musa mı ? Herschel mi?
Artık aramızda olmayan üç oyuncusu ile hatırlanılacak bir film...






Kızıl Ölümün Maskesi - The Masque Of The Red Death - 1964 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Prens Prospero, Şeytan'ın sadık bir hizmetkarıdır. O sıralarda tüm ülkeyi kırıp geçiren "Kızıl Ölüm" lakaplı salgına karşı korumak bahanesiyle bölgenin asilzadelerini kalesine toplamıştır. Dışarıda ölüm kol gezerken, Prespero olanca yüssüzlüğü ile bir maskeli balo düzenlemekten çekinmez. Baloda türlü ahlaksızlıklar ve edepsiz eğlenceler olacaktır. Ancak baloda bir de davetsiz misafir vardır, kırmızı kapşonlu bu kişi, kızıl ölümün ta kendisinden başka hiçkimse değildir. Kızıl ölüm sadece bir şeyi kanıtlamak istemektedir; Ölümden asla kaçılamaz. Ve ölüm geldiğinde herkes eşittir.






Kanun Adamı - The Mountie - 2011 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1890 Yılların sonlarında Kanada... Kanada'nın Yukon bölgesinde yeni yerleşim başlamıştır ve bir asker (Andrew W. Walker) denetim yapmak üzere bölgeye gönderilir. Bölgeye ulaşır ulaşmaz bir takım sıkıntılar olduğunu, halkın perişan yaşadığını farkeder. Yeni yerleşim halindeki küçük kasabada insanlarla tanıştıkça kimsenin göründüğü gibi olmadığını anlaması ve birden ortaya çıkan Rus göçmenlerin de amaçlarının görünenden çok farklı olduğunu keşfetmesi çok ta uzun sürmeyecek, olaylar iyice karışık bir hal alacaktır.