S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Küçük Prens - The Little Prince - 1974 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Antoine deSaint-Exupery'in romanından alınan sihirli, müzikal bir masal. Pilot (Richard Kiley), ıssız Sahara Çöl'üne iniş yapmak zorunda kalır, Asteroid B-612 gezegeninin 'küçük' prensi ona dostça davranır. Günler geçtikçe pilot, küçük prensin niye dünyaya geldiğini öğrenir: Bir kral, bir işadamı, bir tarihçi ve bir generalle tanışmak için. Ama, hayatın önemli sırlarını bir Tilki (Gene Wilder), bir yılan (Bob Fosse) ve pilottan öğrenecektir.



Mağrur Kumarbaz - The Proud Ones - 1956 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yeni bir kasabaya yerleşip şerif olan Cass, eski kasabasında yaşadıklarını geride bırakmak ister. Kasabaya yeni bir sığır sürüsü ile birçok tüccar gelir. Bunların arasında Cass'in eski yaşadığı kasabasından tanıştığı birileri de vardır. Cass eski defterleri istemeyerek de olsa açacaktır.



Onurlu Ve Lanetli - The Proud And Damned - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

John, hükümet tarafından bir sahte para olayını araştırmak üzere Meksika’ya gönderilir. Oraya giderken gezgin bir doktora ve arkadaşlarına rastlayıp onların arasına katılır.



Sessiz Adam - The Quiet Man - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sean Thornton, Amerika'dan dede toprağı İrlanda'ya kesin dönüş yapar ve gelir gelmez bir arazi almaya yönelir alacağı arazi dedesinin yaşadığı topraklardır ama arazinin bir taliplisi daha vardır Will Danaher. Sıkı bir pazarlık ardından Sean araziyi alır ama gezerken gördüğü kızıl saçlı güzel bir hanıma yıldırım aşkıyla tutulur sorun ise onun bir Danaher olmasıdır ve İrlanda örfü gereği evlenmek için abisinin izni gereklidir.