S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Şebeke - Cartel - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Chuck Taylor is a charter pilot who unknowingly smuggles cocaine for the Cartel into the U.S. Unfortunately he is captured by the feds. Ironically, so is Tony King, boss of the Cartel. The two are placed in the same cell, and a relentless battle of wills begins. King even has Taylor's family executed from behind bars. When King escapes from the prison, Taylor takes that as his cue to do likewise. He hunts down the members of the Cartel one by one, and gets vengeance for his loved ones in this ultra violent and bloody actioner.

Google Çeviri - Chuck Taylor bilmeyerek maalesef o federaller tarafından yakalanır ABD'ye Karteli için kokain gizlice bir charter pilottur. İronik, bu nedenle Tony King, Karteli patronu. İki aynı hücre içine yerleştirilmiş ve bir irade amansız savaş başlar edilir. Kral bile Parmaklıkların ardından idam Taylor'un ailesi var. Kral hapishaneden kaçar zaman Taylor işaret aynı şekilde yapmak üzere olduğunu sürer. O tek Karteli biri üyelerini av ve bu ultra şiddet ve kanlı aksiyon yaptığı sevdikleriniz için öç alır.






Ulzana Baskını - Ulzana`s Raid - 1972 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ulzana isimli reisleri eşliğinde harekete gçen Apaçilerin haberi ABD ordusuna ulaşır. Yerlilerin sayısı hakkında bir bilgi olmayışı sebebi ile, ordu bölgedeki Apaçilerin peşine asker yollamaya pek yanaşmaz. Bunun üzerine McIntosh Apaçilerin sayısı ve düşman olup olmadıklarını öğrenmek için harekete geçer. Ordu ise McIntosh’tan gelecek habere göre harekete geçecektir.






Evlenmekten Korkuyorum - What's New Pussycat - 1965 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sinema dünyasına keyifli bir filmin yanı sıra Woody Allen’ı da kazandıran yapım. 
Kariyerine sekiz Oscar adaylığı sığdıran Peter O'Toole ve adaşı Peter Sellers’ın başrollerini üstlendiği filmde, O'Toole istediği her kadını anında elde etmeyi başaran, fakat amacına ulaştıktan sonra hevesini yitiren Michael James’i canlandırıyor. Michael bir moda editörü ve işi de kadınlarla ilişkisini düzeltmek konusunda pek de yardımcı olmuyor. Bu yaşam tarzı Michael’ı artık mutlu etmiyor, o nişanlısı Carole’ı kaybetmemek ve bir insana gerçekten bağlanmak ne demek öğrenmek istiyor. Çareyi kendi de aşk konusunda yardıma ihtiyaç duyan Doktor Fassbinder’den profesyonel destek almakta bulan Michael, nişanlısıyla birlikte işleri yoluna koymak için çıktığı tatilde bu kararına pişman olacak gibi görünüyor. 
What's New Pussycat?, döneminin en iyi komedilerinden biri. Ne de olsa senaryosu Woody Allen imzası taşıyor. Üstelik bu film Allen’ın sinema çıkışını yaptığı film. Ünlü yönetmen-senarist başarılması zor bir işe imza atıp, döneminin tüm özelliklerini kullanıp, eşsiz tarzını da ayırt edici bir unsur olarak kullanmayı başarıyor. Filmin büyük küçük herkesin aklına yer eden tema şarkısının da Oscar’a aday gösterildiğini unutmamakta fayda var.






Evlenmekten Korkmuyorum - Mississippi Mermaid - 1969 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Reunian Adası’nda tütün işiyle uğraşan Louis Mahe, mektuplaştığı Julie Roussel’la evlenmeye karar verir. İlk defa bir araya geleceklerdir. Louis, gelen kadının resimde gördüğü Julie’ye benzemediğini fark etse de kadınla evlenir. Kısa bir süre sonra kadın Louis’nin parasını alıp kayıplara karışır.