S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

4. Kat - 4th Floor - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A woman inherits a rent-controlled apartment and is terrorized by a neighbor.

Google Çeviri - Bir kadın kira kontrollu bir daireyi miras alır ve bir komşu tarafından terörize edilir.



Ateş Ve Tutku - Shadow Dancing - 1988 - VHSRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dans seçmelerine girebilmek için uğraşan genç bir kadın, gizemli olayların başlaması ile geçmiş hayatta yaşamış bir dansçının hüviyetine bürünüp, etrafındakilerin bir kısmını büyülerken bir kısmınıda korkutmaya başlar.



El Dorado - 1966 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Alkolik ama aynı zamanda da dişli bir şerif olan J.P. Harrah (Robert Mitchum) eski bir şerif olan dostu Cole Thornton (John Wayne) ile güçlerini birleştirir. Yaşlı bir yerli olan Bull (Arthur Hunnicutt) ve kumarbaz Mississippi (James Caan) ekibe katılır. J.P. Harrah’ın sevgilisi olan Maudie (Charlene Holt) ise Cole Thornton’un eski sevgilisidir.
İki çiftlik sahibi arasında su kavgası yaşanmaktadır. İç savaş sonrasında Bart Jason (Edward Asner) kaynağı belli olmayan, torba dolusu parayla ortaya çıkmıştır ve hızla büyümektedir. İşlerini büyütmek için daha fazla suya ihtiyacı vardır. Bu yüzden Kevin MacDonald’ın (R.G. Armstrong) sahibi olduğu çiftliğin suyuna göz dikmiştir. Yaklaşık 20 yıl önce bölgeye yerleşip kurtlara ve kızılderililere rağmen çiftlik kuran, kurak araziyi işleyen MacDonald, dört oğlu ve bir kızıyla Jason’a direnmektedir. Şerif ve ekibi, suyu çalınmaya çalışılan MacDonald’a yardımcı olurlar.



Özgürlüğün Bedeli - Easy Rider - 1969 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Filmde, uyuşturucu satışından kazandıkları parayı harcamak amacıyla motosikletleri ile Amerika'da gezinen iki hippinin, Wyatt (Peter Fonda) ve Billy'nin (Dennis Hopper), öyküsü anlatılmaktadır.

Kült film sıfatını hakkıyla kazanmış filmlerin başında gelen Easy Rider, Hollywood’da başarılı ama bağımsız, karşı kültürel ve düşük bütçeli filmler dönemini başlatmıştır. Wyatt ve Billy adında iki motorcunun süslü Harley Davidson’ları üzerinde Los Angeles’tan doğuya doğru yaptıkları bu özgürlük arayışı, alternatif bir yol filmi olmakla birlikte iki kahramanın Amerikan rüyasına ulaşma yolunda bilinmezlerle dolu destansı yolculuklarını anlatıyor. Film, paranoyanın, bağnazlığın ve şiddetin hüküm sürdüğü konformist Amerika’da idealist 60’ların çöküşüne tanıklık ediyor.

Filmde özgürlükler ülkesi olarak sunulan Amerika'nın aslında kendi içerisinde farklılıklara ve bireysel özgürlüğe karşı ne kadar hoşgörüsüz bir tutum takındığından bahsedilmektedir.Zamane kuşağın bu mantaliteyi değiştirmeye çalışması ve kendi bakış açısını ortaya çıkarma çabası filmin ana temasını oluşturur.



Vikingler - The Vikings - 1958 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Krallık tacı için savaşan iki kardeşin mücadelesini anlatan film, iki büyük aktörü karşı karşıya getiriyor. 8. ve 9. Yüzyılda Avrupa'da hüküm süren, tüm yaşamlarını savaş Tanrısı Odine'ye adayan ve her yeri yıkıp yağmalayan Vikingler'i anlatan, unutulmaz film. Edison Marshall'ın romanından yapılan uyarlama, güzel renkleri, oyuncuların performansı, doğal setleri ve akıcı temposuyla sivriliyor. Filmin en ilginç özelliği ise hikayeyi Orson Welles'in anlatıyor oluşu.



Bayan Düşünce - Miss Conception - 2008 - WEBRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Londra'lı genç bir kadın olan Georgina, bir ay sonra artık bebek sahibi olamayacağını öğrenir. Bebek fobisi olan erkek arkadaşı ile bütün olasılıkları tüketen kadın, bir hayli iyimser olan arkadaşı Clem'e yönelir ve adamı durduk yere, doğacak bebeğinin babası ilan eder.



Gece Avcıları - Nightstalker - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1985 Yılında Los Angeles'ı kan gölüne çeviren seri katil Richard Ramirez'i (Nightstalker'ın) hastalığının ve aldığı uyuşturucuların sayesinde şeytanın kulaklarına fısıldadığı şeyleri yapmaya başlaması anlatılıyor.



Genç Ve Masum - Young And Innocent - 1937 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Robert Tisdall sahilde karısının cesedini bularak polise haber verir. Polis, bu cinayetin kendisi tarafından işlendiğini düşünmektedir, çünkü maktül onun yağmurluğunun kemeri ile öldürülmüştür. O, yağmurluğunun çalındığını iddia etse de kimseyi inandıramaz. Üstelik karısından kendisine iyi bir miras da kalmıştır. Mahkemeye çıktığında, suçlu olduğunu düşünen avukatı da onu terketmiştir. Avukat, bu esnada polis müdürünün kızı Erica ile tanışır. Erica, Tisdall'in masum olduğuna inanmaktadır. Birlikte kaybolan yağmurluğu bulup onun masumiyetini polise kanıtlamak için sürükleyici bir maceranın içine girerler.



Genç Ve Masum - Young And Innocent - 1937 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Tisdall sahilde karısının cesedini bularak polise haber verir. Polis, bu cinayetin kendisi tarafından işlendiğini düşünmektedir, çünkü maktül onun yağmurluğunun kemeri ile öldürülmüştür. O, yağmurluğunun çalındığını iddia etse de kimseyi inandıramaz. Üstelik karısından kendisine iyi bir miras da kalmıştır. Mahkemeye çıktığında, suçlu olduğunu düşünen avukatı da onu terketmiştir. Avukat, bu esnada polis müdürünün kızı Erica ile tanışır. Erica, Tisdall'in masum olduğuna inanmaktadır. Birlikte kaybolan yağmurluğu bulup onun masumiyetini polise kanıtlamak için sürükleyici bir maceranın içine girerler.



İz Peşinde - Head Above Water - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Saygı duyulan bir yargıç olan George (H.Keitel) ve onun genç, çekici ve nevrotik karısı Nathalie (C.Diaz) küçük bir adada tatillerini geçirmektedirler. Nathalie'yi çocukluğundan beri tanıyan en iyi arkadaşları Henry de bu tatili onlarla paylaşmaktadır. George ve Henry'nin tüm gece boyu sürecek uzun balık avcılığı yolculuğuna çıkmalarıyla düzenli hayatlarındaki herşey birden değişir. Nathalie'nin eski aşığı Kent, elinde çikolatalar, çiçekler ve havalı yürüyüşüyle beklenmedik bir biçimde geldiğinde Nathalie yazlık evlerinde tek başınadır. Ertesi sabah Kent yatak odasındadır, çıplak, ve ölü bir şekilde...



Karanlık Emir - Dark Command - 1940 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG - Çift Türkçe Ses





Film Özeti

Yaşanan sıkıntılı günlerin ardından, iç savaş patlak vermiştir. Savaşın karmaşası sırasında, Konfederasyon yanlısı Quantrell çetesi Kansas bölgesinde terör estirmeye başlar. Bu duruma dur diyecek tek kişi vardır. Federasyon Marshallarından, Teksaslı Bob Seton...



Lara Croft Tomb Raider - 2001 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lara Croft, zengin bir aileye mensup olan, İngiltere'nin saygıdeğer okullarında eğitim görmüş bir kızdır. Ancak tüm bu rahatlığın yerine serüven odaklı bir hayatı tercih etmiştir. Çok eski bir tarihi eserin peşindedir. Bu tarihi eser, bulunduğu takdirde onu eline geçiren insanın amacına göre, dünyanın kaderini değiştirecektir. Lara Croft, bu eseri herkesten önce ele geçirmek zorundadır.



Lara Croft Tomb Raider - 2003 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güzel, seksi ve güçlü, sevilen kahraman Lara Croft bir kez daha maceraya devam ediyor. Gözü pek arkeolog, muhtemelen tarihteki en önemli arkeolojik keşfi yapmıştır. Onu efsanevi Pandoranın Kutusu’na götürecek bir malzeme bulur. Ancak ne yazık ki bulduğu malzeme, şeytani bir bilim adamı olan ve öldürücü virüslerle uğraşan Jonathan Reiss’in eline düşer. Bu adam son silah olarak kutunun sırrını satmayı umut etmektedir. Lara, bulduğu o değerli şeyi ele geçirmek işinde kendisine yardım etmesi için Terry Sheridan’ı yetiştirir. İkili macera peşinde dünyanın en uzak köşelerine kadar uzun bir yolculuğa çıkarak, aksiyon dolu anlar yaşatır izleyicisine.



Ölmeyen Kahraman - Cromwell - 1970 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1971 En iyi kostüm dalında Oskar ödülü, Emmy ödüllü yönetmen Ken Hughes'den ve Oskar ödüllü oyuncu Alec Guinness'den. Kral 1. Charles'ın dini siyasete alet eden politikalarından iğrenen Oliver Cromwell, ailesini de alarak Yeni Dünya'ya taşınır. Fakat bu arada İngiliz Sivil Savaşı çıkar ve Cromwell din ve politika ikileminde bir girdaba kapılır.



Sana Tapıyorum - Kapak Kızı - Cover Girl - 1944 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kızıl saçlı, uzun bacaklı güzel bir kulüp dansçısı olan Rusty Parker (Rita Hayworth), Danny McGuire'ın Brooklyn'deki küçük bir gece kulübünde çalışmakta ancak başarılı bir Broadway yıldızı olmak istemektedir. Bu amaçla bir derginin "Cover Girl" yarışmasına katılarak biraz da yayıncı John Coudair'in eski kayıp sevgilisi olan showgirl Maribelle Hicks'e benzerliği nedeniyle zorlanmadan kazanır. Yayıncı Maribelle ile nişanlanmış olsa da para, ün, şöhret yerine gerçek aşkı seçmiştir. Rusty de ünlü olmadan önceki sevgilisi Danny ile Coudar'in varlıklı dostu yapımcı Noel Wheaton arasında kalmıştır. Bu hiç de kolay bir seçim olmayacaktır.