S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Korsanlar Tuzağı - Moonfleet - 1955 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Somewhere in the 18th century Great Britain, noble but penniless young boy John Mohune is sent by his dying mother to Moonfleet, to put himself under the protection of a certain Jeremy Fox. The boy discovers that Fox is both a former lover of his mother and the leader of a gang of buccaneers. A strange friendship grows as their adventures go on.

Google Çeviri - 18. yüzyılda İngiltere'nin asil fakat fütürasız genç oğlu John Mohune, ölmekte olan annesi tarafından belirli bir Jeremy Fox'un himayesine girmek için Moonfleet'e gönderilir. Oğlan Fox'un hem annesinin eski sevgilisi hem de korsanların çetesinin lideri olduğunu keşfeder. Maceraları devam ederken garip bir dostluk büyüyor.






Kaptanın İntikamı - The Wreck Of The Mary Deare - 1959 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A disgraced merchant marine officer elects to stay aboard his sinking cargo ship in order to prove the vessel was deliberately scuttled and, as a result, vindicate his good name.

Google Çeviri - Onur kırıcı bir tüccar deniz subayı, geminin kasıtlı olarak saldırıya uğradığını ispatlamak için batan kargo gemisinde kalmayı ve sonuç olarak onun iyi niyetini savunmayı seçer.






Kahraman Serseri - Les Maries De l An Deux - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Nicolas Philibert goes to America after killing a French aristocrat. On his return he tries to divorce his wife, Charlotte, but when he sees others trying to woo her his own interest is rekindled.

Google Çeviri - Nicolas Philibert bir Fransız aristokratını öldürdükten sonra Amerika'ya gider. Döndüğünde karısı Charlotte'dan boşanmaya çalışıyor ancak başkalarını görmeye çalışırken kendi çıkarları yeniden canlanmış.






Foxfire Işıkları - Foxfire Light - 1982 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hayatı tanıma çabası içine giren bir genç kızın hikayesi...






Deniz Canavarı - Creature From The Haunted Sea - 1961 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir grup suçlu, Küba yakınlarında bulunan hazineyi ele geçirmek isterler. Fakat bilmedikleri husus orada yaşayan, insan yiyen bir mahlukat vardır.