S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yalnız Kovboy - Lone Star - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Beyaz, siyah, Latin ve Kızılderili ırklarının iç içe yaşadığı Teksas’ın sınır kasabalarından biri olan Rio’da bir çölde uzun yıllar öncesine ait bir iskelet ile yanında bir şerif rozeti bulunur. Ceset, zamanında kasabayı haraca bağlamış, etrafına korku salmış, cinayetler işlemiş olan şerif Charlie Wade’e (Kris Kristofferson) aittir. Wade ile aralarında husumet olan yardımcısı Buddy Deeds (Matthew McConaughey), Rio’nun şimdiki şerifi Sam Deeds’in (Chris Cooper) babasıdır ve tam bir dürüstlük timsali olarak efsane olmuştur. Bulunan kemikler üzerine başlayan soruşturma, yıllar önce yaşanmış bazı olayların yeniden masaya yatırılmasına yol açar.






Tetikçi - The Contractor - 2007 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Emekli CIA ajanı James Jackson Dial büyük çiftliğinde inzivada yaşarken, eski işvereni Jeremy Collins ona hatasını düzeltmek için bir iş önerir ve o da kabul eder. Birkaç sene öncesinde terörist lider Ali Mahmoud Jahar'ı yakalamak üzereyken Dial'ın hatası ve dikkatsizliği sonucu kaçmayı başarır. Collins, Jahar'ın şu anda Londra, İngiltere'de tutuklu olduğunu ve onun öldürülmesini ister. Gerekli bütün evraklar, gizli bir ev ve Terry Winchell adlı bir yardımcıyla İngiltere'ye gider Dial. Ancak Dial işi tamamladığında ortalık karışacak ve aslında pek çok şeyin göründüğü gibi olmadığı anlaşılacaktır.







Para Treni - Money Train - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

John ( Wesley Snipes) ve Charlie ( Woody Harrelson) süt kardeşleridir fakat çocukluktan beri birliktedirler. John siyah, Charlie ise beyazdır. John sorumlu ve dövüş sanatları ustasıdır. Fakat her ikiside New York polisidirler. Genelde her ikisi istasyona gelip, burda sarhoş numarası yaparlar. Ve daha sonra kendilerini soymaya kalkışanları yakalarlar. Fakat bir gün bir operasyonda Para Treninde de sorun yaşanınca ikisi azar eşitir. Bu arada aralarına bir kişi daha katılmışdır: Grace Santiago ( Jennifer Lopez). Grace'i gördüğü andan beri Charlie ona aşık olur. Charlie John'un hep önde olduğunu düşünmektedir, Charlieye göre hep o başarılı olmuştur. Charlie bir gün yine kaybeder ve tam öldürülecekken John onu kurtarır. Ve 15 bin dolar gibi büyük bir parayı Charlieye verir. Fakat tam ödeyecekken bir kadın ona çarpar ve parayı çalar. Ve bir çok dayak yer. Bu aradaysa John ve Gracein ilişkisiyse arkadaşlıktan daha fazlasına gelmeye başlayınca Charlie artık kaybedecek hiç bir şeyi olmadığını düşünerek bir şey yapmaya kalkışır. Para Trenini soymaya...John ve Charlie işten atılmışdırlar. Charlie bir defa bu çalma planını Johna anlatmış, Johnsa gülüp geçmişdir. Fakat şimdi Charlie ciddidir ve Para treni soyulmaya başlar. Şimdi Johnun amacı Charlieyi durdurmaktır.






Joe Somebody - 2001 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kızını iş yerine götürdğü gün hayatının en kötü gününü yaşayan 'sıradan' Joe’nun hikayesi. Ofisin belalısı tarafından kızının önünde küçük düşürülen teknisyen, intikam almak için karete dersleri almaya başlar. Kendini ispatlamak için yeni bir maça var gücüyle çalışan Joe’ya durumu olağanüstü bir popülerlik katar.






Joe Somebody - 2001 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kızını iş yerine götürdğü gün hayatının en kötü gününü yaşayan 'sıradan' Joe’nun hikayesi. Ofisin belalısı tarafından kızının önünde küçük düşürülen teknisyen, intikam almak için karete dersleri almaya başlar. Kendini ispatlamak için yeni bir maça var gücüyle çalışan Joe’ya durumu olağanüstü bir popülerlik katar.






Her İşin Adamı - Factotum - 2005 - WEB-DL 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Factotum, özünde Bukowski'nin yirmili yaşlarında yaşadığı ve genellikle ucuz otellerde yaşam, üçüncü sınıf işlerde çalışma ve içki, kumar, kadınlarla olan ilişkilerini anlatan bir biyografi olarak da görülebilir. Pasaklı, günü gününe yaşıyan, içki yüzünden onlarca işten kovulan, evde ancak para verirse kalmasına izin vereceği bir babaya sahip, barda tanıştığı kadınlardan biri olan Jan'e (Lili Taylor) içki ısmarladıktan sonra Jan'in evine yerleşen birisi Henry Chinaski (Matt Dillon). Yaşamındaki kaosun içinde tek değişmeyen şey ise "her şey hakkında" yazma tutkusu. Patronunun karısı hakkında bile.