S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Hayatın Hakkını Ver - Life Or Something Like It - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Televizyonların en beğenilen haber programı 'That’s Seattle Life' ın başarılı, hırslı, çekici sunucusu Lanie Kerrigan, mesleğinde başarılı ve ünlü bir televizyoncudur. İyi bir işi, iyi bir evi, iyi bir gardrobu ve 'Seattle Mariners' takımının yıldız oyuncusu olan bir erkek arkadaşı vardır. Dünyevi zevklerin hepsinden ziyadesiyle nasibini almış olan Lanie’nin hayatı, evsiz bir sokak falcısının kendisine yaptığı kehanetle değişecektir. Lanie’ye bir hafta sonra öleceğini söyleyen falcı onu anlamsız bir yaşam sürdüğü için eleştirir. Önce falcının dediğini ciddiye almayan Lanie, diğer kehanetleri birer birer çıkmaya başlayınca paniğe kapılır.






Çıplak - Naked - 1993 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Johnny çalıntı bir arabayla geldiği Londra'da ilk önce eski sevgilisi Louise'in evine gider. Bir müddet burada kalsa da, hiçbir yere ait olmayan bu adamı bağlayan hiçbir şey yoktur. Johnny bavulunu alır ve Londra sokaklarında dolaşmaya başlar. Canının istediği yerde canının istediği gibi davranmakta, köşe başlarında kitap okumakta ve yeni insanlarla tanışmaktadır. Ama istisnasız şehirde tanıştığı herkes mutsuzdur.







Güçlü Bir Yürek - A Mighty Heart - 2007 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Wall Street Journal muhabiri olan Daniel Pearl, Pakistan’da görev yaparken terörist bir örgüt tarafından kaçırılır. Serbest bırakılmasına dair yapılan tüm çağrılara rağmen öldürülünce gazeteci eşi Mariane Pearl, bu ülkeye gitmeye karar verir. Pakistan’da yaşadıkları ve kocasının bütün dünyayı üzüntüye boğan ölümünün ardındaki sır perdesini aralama çabalarını anlatan film, yaşananların sadece görünenden ibaret olmadığına değiniyor.






Bak Şu Köpeğe - The Shaggy Dog - 2006 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Film, normal bir hayat sürmek isteyen ama zaman zaman bir çoban köpeğine dönüşen bir adamın hikayesini anlatıyor. Aslında yalnız başına bir hayat süren Dave Douglas’ın böyle anlarda yaşamı bir kabusa dönüşse de izleyicisine son derece keyifli anlar vaat ettiği şüphesiz. Sevgi, dostluk, sıcacık bir paylaşım ve izleyiciyi yer yer kahkahalara boğan esprileri ile tüm dünyada ciddi anlamda bir başarı kazanan filmin oyuncu kadrosu da son derece yetenekli kişilerden oluşuyor. Tim Allen ve filmin müzikleri zaten yeterince etkili...






12 Noel Köpeği - The 12 Dogs Of Christmas - 2005 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Doverville adlı küçük bir kasabaya halasıyla birlikte yaşaması için gönderilen 12 yaşındaki Emma O’Conner, kasabanın köpek karşıtı tavrından hiç hoşlanmaz. Kuralları yıkmak için okul arkadaşlarını örgütler ve bir sürü cins köpeği bir araya getirerek planını uygulamaya koyar.