S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yabani - Primeval - 2007 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Afrika'nın tamamen dünyadan kopuk bir köşesinde yaşamakta olan bir kabile, insan yiyen bir timsah tarafından tehdit altında yaşamaktadır. Bu ilginç yaratığın varlığını duyan bir grup Amerikalı haberciler bu timsah üzerine bir çekim yapmak ve de timsahı canlı yakalamak üzere Afrika'ya giderler. Fakat orada kendilerini bekleyen tehlikenin büyüklüğünden habersizdirler.






Vampir Avcısı Buffy - Buffy The Vampire Slayer - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sarışın ve esnek Buffy (Swanson) birçok lisede rastlayabileceğiniz tipik bir amigodur. Hayatı esrarengiz bir adamın (Sutherland) hayatına girip ona kader tarafından vampirlerle savaşması için seçildiğine inandırmasıyla değişir. Romantik bir asinin (Perry) yardımlarıyla Buffy kısa sürede gecelerini Los Angeles'ı, Vampirler Kralı Lothos (Hauer), yardımcısı Lefty ve kararlı kan içici çetelesinden korumakla geçirmeye başlar.






Tımarhane - Insanitarium - 2008 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Jesse Metcalfe (Desperate Housewives), kız kardeşini kaçırmak için akıl hastanesine girmeyi başaran cesur genç rolünde tüylerinizi diken diken edecek bir perfermons sergiliyor. Hastaneye girdiğinde, görev yapan doktorlardan birinin (Peter Stormare, Fargo) hastalarını acımasızca labatuvar faresi gibi kullanıp, onları kana susamış katillere dönüştürdüğünü farkeder. Bu katiller onları avlamadan önce acaba bu labirentin içerisinden çıkış yolu bulabilecekler mi?






Tehlikeli İkili - Double Take - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Başı beladaki bir kaçak, durumu kurtarmak için başka bir adamın pasaportunu kullanmaya başlar. Fakat bu kurnazlığı, kendisine yarardan çok zarar getirecektir çünkü kimliğine büründüğü kişi de pek öyle sütten çıkmış ak kaşık değildir.






Şah Mat - Knight Moves - 1992 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Turnuvaya katılan Peter Sanderson, dünya şampiyonasında oynama şansı için mücadele etmektedir. Bu sırada cinayetler başlar. İlk kurban, Peter'ın sevgilisidir ve duvarda 'Hatırla' yazmaktadır. Peter, cesetlerin satranç taşları pozisyonunda olduğunu fark eder. Katil her cinayeti ilk önce ona haber verdiğinden Peter, şüpheli durumuna düşer.