S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Korkusuz Şampiyon - Legend Of A Fighter - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Japonya'nın en büyük karate kungfu ustası Sanaka (Yasuaki Kurata) günü geldiğinde Çin'de bulunan kendi öğrencisi ile Çin Kungfusu ve Japon Karatesi karşı karşıya gelecektir.



Bak Şu Konuşana - Look Who's Talking - 1989 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mollie (Kristie Alley) bekar bir annedir ve kendisi için uygun bir erkek arkadaş aramaktadır. Oğlu Mikey'in ise daha iyi bir fikri vardır. Annesinin buluştuğu erkekler içinde hangisinin daha iyi bir baba olacağına karar vermeye çalışmaktadır. Tabii annesi kendisini anlarsa. Ve karşısına bir gün James (John Travolta) çıkar.



Bak Bu Da Konuşuyor - Look Who's Talking Too - 1990 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Artık konuşan bebek Mikey'nin küçük bir kız kardeşi var. Üstelik de, Mikey tam Mollie'yi ideal baba olarak gördüğü James'le bir araya getirmişken. Bebek Julie doğduktan sonra, Mikey de kendini pabucu dama atılmış bir çocuk gibi hissetmeye başlıyor ve komik olaylar ailenin peşini bırakmıyor.



Bak Şimdi Kim Konuşuyor - Look Who's Talking Now - 1993 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

"Bak Şu Konuşana" serisinin üçüncü filmi yine izleyicilerini kırıp, geçiriyor. Serinin son filmi olan "Bak Şimdi Kim Konuşuyor"da, Ubriacco Ailesi'nin maceraları devam ediyor. James, uluslararası bir kozmetik firmasının başarılı yöneticisi Samantha'nın özel pilotluğunu üstlenir. Mollie ise evde çocuklarla uğraşmaktadır. Tam bu sırada James, eve bir köpek getirir. Bu da yetmezmiş gibi Samantha da onlara bir köpek hediye eder. Bir sokak köpeği olan Rocks ile süslü ve keyif düşkünü Daphne, çok geçmeden birbirlerine karşı oldukça kuvvetli duygular beslemeye başlarlar. Mikey ve Julie aileye yeni katılan köpeklerle çok iyi anlaşırlar. Çünkü onlarda konuşabilmektedirler.



Kapan - Trapped - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Mutlu bir aile yaşantısı sergileyen Will ile Karen için tüm hayatlarını değiştirecek, mutluluklarını alt üst edecek bir olay meydana gelir. Will ile Karen başka bir şehirde tuzağa düşürülürler ve acımasız hırsızlar onların küçük kızını kaçırdıklarını söylerler. Bu kaçırma olayı aslında, Joe Hickley adındaki bir suçlu tarafından hazırlanmış ve zengin ailelerden para sızdırma bahanesiyle yapılan bir planın parçasıdır. İnanılmaz plan ilerledikçe, birbirlerinden ayrı şehirlerde bulunan Will ile karısı Karen dayanma güçlerinin limitine kadar zorlanarak biricik kızlarını kurtarmak için olağanüstü bir çaba sarf etmeye başlarlar. Bu korkunç mücadelenin içine ne için çekildiklerini ilerde anlayacaklardır.