S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Binbaşı Dundee - Kahraman Binbaşı - Major Dundee - 1965 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sivil savaşın son kışında, süvari subayı Amos Dundee, ordunun nizami askerleri, güneyli savaş esirleri ve gözcülerden oluşan kavgacı bir birliği yönetmektedir. Amaçları, Teksas’taki Birleşik Devletler üssünü basan bir grup Apaçi’yi yok etmek için Meksika’ya bir keşif seferi yapmaktır.






Altın Yumruk İstanbul'da - The Accidental Spy - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hong Kong'da bir mağazada egzersiz aletleri satan Bei (Jackie Chan), hayatının sıkıcı ve monoton olduğunu düşünmekte ve eğlence aramaktadır. Bir gün şüphelendiği iki adamı takip eder. Bu adamların bir kuyumcuyu soyma hazırlığı yaptıklarını fark edince harekete geçer ve onlara engel olur. 

Bu cesareti Bei'nin medya tarafından kahramanlaştırılmasını sağlar. Bu sayede Bei, özel dedektiflik yapan Liu'nun dikkatini çeker; Liu'ya göre Bei, aynı zamanda çok zengin bir işadamının yıllar önce kaybettiği oğludur. Gerçek ailesiyle tanışabilmek için Kore'ye giden Bei, babasının aslında gizli bir casus olduğunu öğrenir. Ancak babası artık çok yaşlanmıştır ve Bei onu bulduğunda ölüm döşeğindedir. 

Yaşlı babası ölmeden önce, hem cesaretini ölçmek, hem de biraz para kazanmasını sağlamak için onu bir gizli bir projenin ortasına yerleştirmiştir. Kendini bir kedi-fare oyunun içinde bulan Bei'nin yolu Türkiye'ye düşer ve bir süre sonra aslında bir kanser virüsünün bulunması için kendisinin alet edildiğini farkeder. Ancak burada, beraberinde getirdikleri yüzünden başı Türk polisiyle ve uyuşturucu mafyasıyla belaya girecektir. Bundan sonra Bei'nin işi hiç kolay değildir. Peşinde ki mafyadan kurtulup virüsü bulmaya çalışacaktır.






57 Numaralı Yolcu - Passenger 57 - 1992 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Güvenlik uzmanı John Cutter'a hava yollarında çalışan yakın arkadaşı güvenlik müdürlüğü teklifinde bulunur. Ölen karısının ardından hala yas tutan John teklifi kabul eder ve şirketin toplantısı için uçacaktır. Ne yazık ki onu uçakta kötü bir sürpriz bekler. Yolcuların hayatını tehdit eden gözü dönmüş terörist ile aynı uçakta yolculuk eden John'un yapmak zorunda olduğu şey bellidir.