S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Kara Güneş Dağları - Mountains Of The Moon - 1990 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1850 Yıllarında Nil Nehri'nin kaynağını keşfe çıkan bir grup kaşifin maceralarını anlatan Patrick Bergin ve Iain Glen'in başrollerde olduğu film. Richard Burton ve arkadaşı kaşif John Hanning'in ay dağlarında çıktıkları düşsel yolculuğu anlatır. Kraliçe Victoria döneminde geçen bu filme ilham olan kitabın yazarı ise William Neal Harrison'dur.



Bonnie And Clyde - 1967 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1930 Yıllarında haydut çifti Clyde Barrow ve Bonnie Parker'ın yaşam öyküsünden biraz fazla serbest uyarlanmış olan film, ABD'nin ekonomik buhran yıllarında geçiyor. Bonnie isimli genç kadının, annesinin arabasını çalan Clyde'ın cazibesine kapılıp onunla kaçmasıyla birlikte tarihin en popüler haydutları doğar. Birlikte o eyalet senin bu eyalet benim sayısız suç işleyen ikili, kısa sürede ülke çapında meşhur olur ve adeta Robin Hood muamelesi görür. Ekonomik krizin hayatlarını kararttığı insanlar, adeta genç aşıklar tarafından soyulmaktan mutludurlar. Oysa güvenlik güçleri aynı fikirde değildir. Şöhretle birlikte Bonnie ve Clyde'ın cesareti de artar ve akıllı bir insanın kolay kolay girişmeyeceği işlere girişmeye başlarlar.

Bu Taraftan - They Went That-A-Way And That-A-Way - 1978 - HDTVRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Small-town deputy is ordered by the governer to go undercover, posing as a criminal, in a maximum security prison. Shortly after his mission begins, the governor dies, leaving him and his partner stranded in jail.

Google Çeviri - Küçük kasaba milletvekili, azami güvenlik hapishanesinde bir suçlu gibi görünmek için valinin gizli kalması emrini verir. Misyonu başladıktan kısa bir süre sonra, vali ölür ve onu ve eşini hapishanede mahsur bırakır.



Eti Senin Kemigi Benim - L'aile Ou La Cuisse - The Wing Or Thigh - 1976 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Dünyaca ünlü bir restoran rehberi hazırlayan Charles Duchemin (Louis De Funes) kılık değiştirerek girdiği restoranlarda yemekleri ve hizmeti gözlemler bunu da çok titiz bir şekilde hazırlanmış rehberinde yayınlar. O yüzden onun rehberinde iyi bir şekilde tanınmak isteyen restoranlar çok dikkatli olmak zorundadırlar. Ancak Baba Duchemin artık işi oğlu Gerard'a (Coluche) devretme zamanının geldiğini düşünmektedir. Fakat Gerard'ın en büyük arzusu ise sirklerde palyaço olarak çalışmaktır ve babasından gizlice bu işi yapmaktadır.



Henry Orient'in Dünyası - The World Of Henry Orient - 1964 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İki genç kız, piyanist Henry Orient (Peter Sellers)'in peşine takılır. Bu arada Henry de, evli bir kadını baştan çıkarmaya çalışmaktadır.



Kırmızılı Kadın - The Woman In Red - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Arkadaşlarının Teddy olarak çağırdığı Theodore Pierce, evli ve mutlu bir adamdır. Sevgili karısı Didi ve harika çocuklarıyla sakin bir yaşam sürmektedir. Reklamcılık işi de iyi gitmektedir. Bir gün arabasını parkettiği garajda duyduğu topuklu ayakkabı seslerinin hayatını değiştireceğinden habersiz yaşayıp gitmektedir. Sesler genç bir kadına aittir. Kırmızı ayakkabıları ve kırmızı elbisesiyle baştan çıkarıcı bir endama sahip olan esrarengiz güzel, yürürken bir havalandırma boşluğunun üzerinden geçer ve etekleri uçuşur. Marlyn Monroe’nun meşhur pozu, Teddy’nin gözleri önünde tekrar hayat bulmuş ve üstelik adamımız, kaşla göz arasında genç kadının kırmızı iç çamaşırına bir dikiz atma fırsatı da bulmuştur. Kırmızılı kadın yüzünde muzip bir gülümseme ile yürüyüp gittiğinde, Teddy’nin de hayatı değişmeye başlayacaktır. Unutulmaz sahneyi bir türlü kafasından atamayan adamımız, ümitsizce kızın izini sürer ve esrarengiz güzelin, kendi şirketinin reklam çekimi için kiralamış olduğu bir model olduğunu öğrenir. Kırmızılı kadının ismi Charlotte’tur. Erkek arkadaşları Teddy’yi cesaretlendirip, karısından gizli kırmızılı kadının peşinde koşması için akıllar verip, aşık adamın hayatının iyice arapsaçına dönmesine katkıda bulunurlar. Teddy’nin davranışları ister istemez değişmiştir. İşyerindeki gizli bir hayranı, Teddy’nin hal ve tavırlarındaki değişikliği kendine yorar ve işler iyice karışır.



Kordura Yolcuları - They Came To Cordura - 1959 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

1916 Yılının mart ayında Panço Villa liderliğindeki Meksikalı asiler Birleşik Devletler sınırını geçerek Kolombus’a saldırır. Bu saldırıya karşılık vermek için hazırlanan süvari birliğine gönderilen Binbaşı Thorne, askerleri izleyip savaş sırasında gösterdikleri kahramanlıkları kaydetmekte ve isimlerini terfi listesine almaktadır. Binbaşı Thorne, bir tutuklu kadın, bir teğmen ve ödül adayı dört askerle Kordura’ya doğru yola çıkar.