S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sword Of The Valiant The Legend Of Sir Gawain And The Green Knight - 1984 - DVDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kral Arthur'un arenasında zorlu bir mücadele vardır. Yeşil Şövalye, Yuvarlak Masa şövalyeleriyle savaşacak, kazanan taraf hayatta kalan taraf olacak ve Kral Arthur'a rakibinin kanlı başını götürecektir. Yuvarlak Masa şövalyelerinden sadece biri, genç Gawain bu teklifi kabul eder.



Kanlı Geceler - Night Of The Bloody Apes - 1969 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

This cheap Mexican horror film is a remake of Cardona's Doctor of Doom (1962), spiced with nudity, medical footage, women wrestling, and cheap gore shots. Female masked wrestler Lucy (who looks like the devil) beats the stuffing out of an opponent - a wrestling lady with a red costume like Catwoman. Lucy finally hurls her opponent from the squared circle and knocks her out cold. Although Lucy's cop boyfriend tries to convince her that it's all part of the show, Lucy can no longer handle the stress of wrestling. Meanwhile, a mad scientist (Dr. Krellman) attempts to cure his son's leukemia by doing the first 'ape-to-human' heart transplant. He decides to put a gorilla's heart into the lad and orders his flunky to "prepare the gorilla!". There is actual footage of a graphic open heart surgery inserted in the ape operation scenes. This of course causes the boy to turn into a big stinky man-ape. He becomes deformed and mutated, as he sprouts excessive facial hair and takes on the characteristics of the organ's donor, who immediately goes on a bloody rampage, tearing clothes off women and faces off men.

Google Çeviri - Bu ucuz Meksikalı korku filmi, çıplaklık, tıbbi görüntü, kadın güreşi ve ucuz göz kamaştırıcı çekimlerle baharatlı Cardona'nın Doom Doktoru'nun (1962) bir versiyonudur. Dişi maskeli güreşçi Lucy (şeytan gibi görünen) bir rakibinden dışarı atıyor - Catwoman gibi kırmızı kostümlü bir güreşçi kadın. Lucy sonunda rakibini kare çemberden fırlatır ve onu soğuktan fırlatır. Lucy'nin polis sevgilisi onu gösterinin bir parçası olduğuna ikna etmeye çalışsa da, Lucy artık güreşin stresini kaldıramaz. Bu arada çılgın bir bilim adamı (Dr. Krellman), oğlanın lösemisini ilk “maymun-insan” kalp nakli yaparak tedavi etmeye çalışır. O, bir gorilin kalbini delikanlıya koymaya karar verir ve "gorili hazırlayın" diye ateşlenmesini emreder. Maymun operasyon sahnelerine yerleştirilmiş bir grafik açık kalp ameliyatının gerçek görüntüleri var. Bu tabii ki çocuğun büyük bir kokuşmuş bir maymun haline dönüşmesine neden olur. O, aşırı yüz kıllarını filizlediği ve organın donörünün özelliklerini alıp, kanlı bir saldırıya, kadınların giysilerini yırtmaya ve erkeklerle yüzleşmeye başladığında, deforme ve mutasyona uğrar.



İnsan Değildiler - Class Of 1984 - 1982 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Andy, şehir merkezindeki lisede yeni göreve başlamış bir öğretmendir. Ancak bu okul, Andy'nin daha önce görev yaptığı hiç bir okula benzememektedir. Çocukların, metal dedektörlerinden geçirilerek okula alındığı, güvenliğin son derece sıkı tutulmaya çalışıldığı bu okulun, esas problemi ise Peter Stegman isimli bir öğrencidir. Stegman, tam bir serseri ve uyuşturucu pazarının lideridir. Çok geçmeden, Stegamn ve Andy arasında bir savaş başlayacaktır.



Frankenstein The True Story - 1973 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

When the brilliant but unorthodox scientist Dr. Victor Frankenstein rejects the artificial man that he has created, the Creature escapes and later swears revenge.

Google Çeviri - Parlak ama sıradışı bilim adamı Dr. Victor Frankenstein yarattığı yapay adamı reddettiğinde, Yaratık kaçar ve daha sonra intikam yemin eder.



Camdan Ev - The Glass House - 1972 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young guard and a college professor convicted of manslaughter both start their first day in prison.

Google Çeviri - Genç bir gardiyan ve adam öldürmekten suçlu bulunan bir üniversite profesörü, ilk günlerini hapishanede başlatır.