S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Zaman Silahı - Automatic - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robgen sanayileri, en yeni güvenlik sisteminin, “J dizi otomatiği” olduğunu düşünerek bir android modeli tasarlar ve şiddetli saldırılardan insanları korumaya programlar. Ama bir gece, bir otomatik, J269’in, bayan bir çalışanı olan Noraya tecavüz etmesi ortalığı karıştırır. Suçu durdurmayı denemek yerine, olayları örtbas etmek için yöneticiyi öldürür.






Yeraltı Mezarlığı - Catacombs - 1988 - VHSRip- Türkçe Dublaj





Film Özeti

17. Yüzyılda, İtalya'da rahiplerin bir grup üyeleri tarafından ele geçirilmiş olan bir İblis yakalanır ve onun için ideal bir mezara kapatılır. 400 yüzyıl sonra araştırma yapmak için okul Öğretmeni Elizabeth Magrino Manastırı ziyaret eder. O ve rahipler farkına varmazlar ama yeraltı mezarına mühürlenen iblis farkında olmadan serbest bırakılır.






Vatan Borcu - The Man Who Never Was - 1956 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

"Artık benim bir oğlum yok ama sizin bir cesediniz var"

İkinci Dünya Savaşında İngilizlerin Almanları çıkarma yapacakları yer konusunda aldatmak için tasarladıkları senaryonun hikâyesi.

Sinema tarihinde bir şekilde öne çıkamamış, klasikler arasında adı geçmeyen ama keşfettiğinizde sizi heyecanlandıran filmler vardır. Bu film de işte tam bu kategoriye düşen filmlerden. Gerçek bir hikâyeye dayanan film casusluk, savaş ve gerilim öğeleri ile keyifli bir klasik sinema örneği.






Vahşi Vadiler Kraliçesi - The Naked Jungle - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Etkileyici sahnelerle dolu film, bir vekalet karşılığı kakao toprakları işleten bir çiftçiyle evlenen bir kadının evlendiği erkeğin kaba saba davranışlarına karşı verdiği mücadeleyi konu alıyor. Sert doğa koşulları içindeki orman evinde yaşayan iki insanın ilişkileri...






Uçak 1 - Airplane - 1980 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Slapstick (fiziksel) komedinin klasik örneklerinden Airplane! birçok listede gelmiş geçmiş en komik film olarak geçiyor. ZAZ ekibinin felaket filmlerini ti'ye aldığı Airplane!'de hem yolcular hem de pilotlar gıda zehirlenmesine maruz kalınca, bütün gözler geçirdiği bir kaza sonucu uçmaktan korkan eski pilot Ted Striker'a çevrilir. Ted'in uçağa binme amacı ise uçuş görevlisi olan eski sevgilisinin gönlünü yeniden kazanmaktır.






Uçak 2 - Airplane - 1982 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İlk Filmdeki olayların üzerinden uzun bir süre geçmiş ve takvimler yakın geleceği gösterirken, eski pilot Ted Striker, bu kez eski sevgilisini ve diğer yolcuları Güneş’e doğru hızla ilerleyen bir uçaktan sağ çıkarmak zorundadır. Ted bunu nasıl yapacağını bilemese de canı pahasına da olsa herkesi kurtarmayı başaracaktır.






Tepegöz - Atlas Against The Cyclops - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Strongman Maciste must battle the one-eyed Cyclops monster that is ravaging the land of Sadok, while at the same time fending off the advances of the evil Queen Capys, who wants to do a little ravaging of her own.

Google Çeviri - Güçlü Adam Maciste aynı zamanda kendi küçük ravaging yapmak isteyen kötü Kraliçe Capys, avans savuşturmuştu ederken, Sadok arazi yağmalayan tek gözlü Cyclops canavar savaş gerekir.