S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Esrarengiz Ada - Mysterious Island - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yıl 1862 Amerika iç savaşın pençesindedir. Yüzbaşı Cyrus Harding yanında ki dört silah arkadaşı ile birlikte esir düşmüş bir şekilde Güneylilerin kampına götürülmektedir. Yolculuk sırasında çıkan bir kargaşa sonrasında düşmanın elinden kurtulan yüzbaşı Harding ve arkadaşları aynı kargaşada Muhabir Gideon Spilett ile karşılaşırlar ve düşman topraklarında kendilerini kaçak olarak bulurlar. Çevreleri düşman askerleri ile çevrilmişken muhabir Gideon onlara Güneylilerin elinde bulunan bir balonla kaçmayı önerir. Yüzbaşı ve arkadaşları akıllıca bir hile ile balonla kaçmayı başarırlar ama ters giden bir şey vardır balon gecenin karanlığında gökyüzüne doğru açılan bir deliğe doğru çekilmektedir. Gözleri kör eden parlak bir ışık son gördükleri şey olur ve kendilerine geldiklerinde tropik bir adadadırlar ama aralarında Yüzbaşı Harding yoktur. Neler olduğunu anlamak için adanın içlerine ilerlediklerinde karşılaştıkları şeyler onları dehşete düşürmeye başlamıştır. Film Jules Verne'in 1875 te yazdığı aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanmıştır.






Ejderha İni - Dragonslayer - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir kral, krallığının bekası için ejderhaya bakire sunmak geleneğini sürdürmektedir. Ancak sıra kendi kızına geldiğinde, ejderhayı öldüren kişi ile kızını evlendirme sözü verir. Sıcak anlatımıyla insanı içine çeken, oyuncularının tanıdık simalar olması ile yabancılık hissettirmeyen bir Walt Disney yapımı. Efektleriyle Oscar adayı olmuştu.






Şahmaran 2 - Nagina 2 - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir gün Anand adında bir gençle tanışan, ve ona aşık olan Neelam, Anand’ın da kendisinini sevdiğini söylemesiyle hayatın kendisi için değiştiğini düşünür. Evlenmeye karar veren iki genç, bunu Raja’ya ve Anand’ın annesine bildirirler. Onların da onaylamasıyla, hazırlıklara başlarlar. Ancak Neelam’ın bilmediği bir şey vardır; Anand aslında Tantrik adında bir büyücü tarafından esir alınmış bir yılandır. Esaretinin nedeni ise sadece Anand’ı değil, Neelam’ı da ilgilendirmektedir.






Şahmaran 1 - Nagina 1 - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Raji (rishi kapoor) 6 yaşlarında iken eski sarayın bahçesinde bir erkek yılan tarafından sokulur. Hazret efendi adlı bir büyücü yılanı hipnozla çağırıp zehri tekrar emmesini sağlar. Çocuk iyileşir ama yılan ölür. Çocuğu annesi yurt dışına yollar. Büyüyüp ülkesine dönen Raji’nin ilk işi eski sarayı ziyaret etmek olur. Zira şahmaran’ın tılsımına girmiştir. Rajni (sridevi) bir yilandir ve kocasini tekrar canlandirmak icin Rajiv'i (Rishi Kapoor) bekler cünkü onu isirirsa kocasi tekrar hayata dönecektir. Fakat Rajni Rajiv'e asik olur.






Ölümcül Topraklarda - On Deadly Ground - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Forrest Taft (Seagel), Alaska'nın engebeli arazisinde petrol kuyusu yangınlarıyla mücadele eden bir uzmandır. Günün birinde Aegis Petrolleri başkanı Michael Jennings'e (Caine) karşı daha büyük bir savaşa girmek zorunda kalır. Jennings'in, Taft'ı, Alaskası'nın yerlisi olan bir eylemciyi (Chen) ve firmasının karşısında olan herkesi kara listesine alır.