S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

San Antonio - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

While a terrorist epidemy strikes the world leaders, the commissaire San-Antonio and his partner, the lieutenant Bérurier, have to escort the French ambassador in a British hotel. But after a negligence of Bérurier (one more little sex affair...), San-Antonio witnessed, helpless, to the ambassador's abduction, organized by a gorgeous Italian girl. Back to Paris, San-Antonio is dismissed by the police chief, Achille Hachille. A real godsend for Bérurier, who get promoted... But soon, the situation degenerates, when the president of the Republic mysteriously disappears. Immediate reaction from Police Minister : San-Antonio is the only one who can save the day. He has 48 hours and a secret squad to find the president. At the Elysée, San-Antonio finds Bérurier, the official investigator. But now, it's every man for himself : who will be the first to find the President ? There are multiple trails: terrorists, unscrupulous banks, international dealers, dishonest politicians, pretty woman with very convincing arguments...

Google Çeviri - Komiser San Antonio ve eşi Teğmen Bérurier, terörist bir salgın dünya liderlerine çarparken, Fransız büyükelçisini İngiliz otelinde eşlik etmek zorunda kaldılar. San Antonio, büyük bir İtalyan kız tarafından organize edilen büyükelçinin kaçırılmasına Çaresiz kalırken, Bérurier'in bir ihmalinden (bir daha küçük seks olayından ...) sonra tanık oldu. Paris'e geri dönen San Antonio, polis şefi Achille Hachille tarafından görevden alındı. Terfi alan Bérurier için gerçek bir ganimet ... Fakat cumhuriyet başkanı gizemli bir şekilde yok olduğunda durum yakında dejeneriyor. Polis Bakanından derhal tepki: Günü kurtaran tek kişi San-Antonio. 48 saati var ve başkanı bulmak için gizli bir ekip var. Elysée'de San Antonio, resmi araştırmacı Bérurier'yi bulur. Ancak şimdi, her adam kendi içindedir: Başkan'ı ilk kim bulacak? Birden fazla patika var: teröristler, vicdansız bankalar, uluslararası bayiler, sahtekâr politikacılar, ikna edici argümanlara sahip güzel kadın ...






Masum Serseriler - Orphans - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

The two brothers Treat and Philip lived alone since they were kids. Interdependent they dwell in a loft house and live on little thefts, until an aging minor criminal moves in with them and takes over the role of a father.

Google Çeviri - İki kardeş, Treat ve Philip, çocukluğundan beri yalnız yaşıyordu. Yaşadıkları küçük bir suçlu onlarla birlikte hareket edinceye kadar ve bir baba rolü üstlenene kadar, birbirine bağımlı olan kişiler bir çatı evinde oturur ve küçük hırsızlıklar yaşar.






Kral Ve Ben - The King And I - 1956 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eşini kaybetmiş dul bir öğretmen olan Anna, Siyam Kralından çocuklarına eğitim vermesi için aldığı teklif üzerine küçük oğlu ile bu uzakdoğu ülkesine gelir. Kralın çok sayıdaki eşinden olan yüzden fazla çocuğu vardır. Bu ülkede kadınlara hiç hak tanınmamaktadır. Emretmeye ve istediğini yaptırmaya haliyle alışık olan Kralla Annanın sürtüşme yaşaması ise kaçınılmazdır. Tamamiyle farklı kültürlerdeki insanların birbirleriyle sevgi,saygı ve anlayış içersinde ilişki kurmaları gerektiğini gösteren bu çok çok güzel müzikal sinema klasiği film 9 dalda Oscar’a aday olup ödülü 5 dalda kazanmıştır.






Kesin Ölüm 2 - Sure Death 2 - Hissatsu! - 1984 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A group of seemingly ordinary merchants is really a band of assassins for hire. When they discover that all the assassins in Edo are being killed they must act quickly to find the culprit.

Google Çeviri - Görünüşte sıradan tüccarlardan oluşan bir grup gerçekten kiralık katiller grubudur. Edo'daki tüm suikastçıların öldürüldüğünü fark ettiklerinde suçluyu bulmak için çabucak davranmaları gerekiyor.






Kedi Kız - Minoes - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Minoes Hanım, kediyken bir kadına dönüşmüştür. Kasabanın gazetesinde çalışan toy gazeteci Tibbe’ye yardım etmek ister. Civardaki tüm kedileri tanıdığı için, hepsini haber toplamak için seferber eder ve böylece Tibbe yıldız bir muhabir olarak ün kazanır. Ekibimiz kısa süre sonra, Hayvan Dostları Derneği’nin başkanının aslında korkunç amaçları olduğunu keşfedecektir.






Kartal Harekatı - Ha-Pritza Hagdola - 1970 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Israeli POW's who escape from a notorious Arab prison return for a dramatic rescue of their comrades.

Google Çeviri - Ünlü bir Arap cezaevinden kaçan İsrailli emekçiler, yoldaşlarının dramatik bir şekilde kurtarılmasına dönüş yapıyor.






Kaderin Oyunu - Baby The Rain Must Fall - 1965 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Georgette Thomas (L. Remick) ve altı yaşındaki kızı Margaret Rose (K.Block)otobüsle Texas eyaletinin Columbus şehrinin Tyler kasabasına gelirler. Bir süredir hapiste olan Henry Thomas’ı (S.McQueen) aramaktadırlar. Georgette, Henry’nin eşidir, Şerif Slim sayesinde Henry’e ulaşırlar. Henry, doğduğu bu kentteTillman’ların ev ve bahçe işlerini yapmaktadır. Belli bir işi yoktur, tek hayali bir rock şarkıcısı olmaktır. Küçük yerlerde sahne almaktadır , eşi ve çocuğu ile karşılaşmaya henüz hazır değildir. Şerif ve Tillman’lar sayesinde bir ev tutarlar. Henry’nin ailesi öldükten sonra onu son derece sert ve katı kurallarla yetiştiren ve artık iyice yaşlanmış olan Kate Dawson (G. Simmons) Henry’nin tek isteği ve hayali olan şarkıcılığı sürdürmesine karşı çıkmaktadır. Okula gitmesi konusunda son derece ısrarcıdır.Henry’yi yanına dahi almamakta, hizmetkarı ile kapıdan iletmektedir, Henry’ye isteklerini ve emirlerini. Sonunda Kate Dawson ölüm döşeğinde olduğu haberi gelir, ama bu haber işleri yoluna koymak yerine daha da içinden çıkılmaz hale getirecektir.






İstila - Infection - 2005 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bilinmeyen bir enfeksiyon taşıyan meteor Kaliforniya’nın küçük bir kasabasına terör ve ölüm getirir. Gece yarısından sonra Larry adındaki yerli çiftçi meteoru keşfeder ve polisi arar. Bu durumu takip etmek üzere dedektif Bardo görevlendirilir. Lisenin mezuniyet balosu gecesinde Lawton polis departmanında yeterli sayıda polis yoktur. Bardo, şehirden kilometrelerce uzak ıssız yolda giderken Jenkins’in bir yaratık tarafından saldırıldığını ve hastalık kaptığını keşveder. İki adam Lawton’a giderken, hastalığı, karşılarına tüm çıkanlara bulaştırarak ve onları korkutarak yollarına devam ederler. Bu sırada Cherly ve Timmy mezuniyet balosundan çıkmış arabalarında oturmaktadır. Bardo yanlarına gidip onlara saldırır ve Timmy’e de hastalığı bulaştırır... Cheryl şimdi koşup hayatını kurtarmalı ve hastalık tüm Los Angeles’a yayılmadan bunu haber vermek için gerekli yerlere ulaşması gerekmektedir.






İntikam Ateşi - Out For A Kill - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Uluslararası uyuşturucu işini yöneten Çin aileleri büyük bir suç imparatorluğu oluşturmuş durumdadır. Hong Kong'dan gönderilen Tommy Ling, Amerikan ajanı Eddie Gray ile birlikte bu örgütün faaliyetlerini araştırmakla görevlendirilir.






İçerdekiler - Down By Law - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Birbirinden farklı üç karakter olan Zack, Jack ve Roberto, bir hapsihane hücresinde biraraya gelirler. Roberto'nun hiçbir şeyi kafasına takmayan sevimli halleri, ilk başlarda Zack ve Jack'in çok sinirine dokunsa da aynı hücrede kalmak zorunda olmalarından dolayı bu duruma katlanmak zorunda kalırlar. Hapisten kaçmayı kafalarına koyan ikiliye, Roberto yardım edebileceğini söyleyince üçü birden bir kaçma planı yaparlar. Espiri ve çekişme dolu bir kaçış ve yol hikayesi olan film.






Hırçın Kız - The Taming Of The Shrew - 1967 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Zengin Baptista'nın evlilik çağına gelmiş Katharina ve Bianca adlı iki kızı vardır. Küçük kızı Bianca görgülü ve kibar biridir, pek çok erkek onunla evlenmek istemektedir. Katharina ise çekilmez ve ağzı bozuk biri olduğu için pek talibi yoktur. Babtista, küçük kızı Bianca ile evlenmek isteyen Hortensio ve Gremio'ya bir şart koşar: "Önce Katherina'nın evlenmesini sağlayın. Onu alacak alacak bir adam bulun, Bianca'nın ikinizden birile evlenmesine izin veririm..." İki arkadaş bir çare ararken, Hortensio, Verona'dan yeni gelen dostu Petruchio'ya durumu açar. Anlattıkları Petruchio'nun ilgisini çeker ve Katharina'yı yola getirmek için kolları sıvar. Ancak bu sandığından daha zor olacaktır.






Herkesin Keyfi Yerinde - Everybody's Fine - Stanno Tutti Bene - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Taşrada yaşayan, bütün çocukları kendisini terketmiş yaşlı adam yıllar sonra onları teker teker ziyaret eder. Bu arada hicbir şeyin göründüğü kadar iyi gitmediğini anlayacaktır.






Hazine Avı - Treasure Hunt - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

CIA ajanı Jeff Chang, esrarengiz bir hazineyi getirmek için tayin edilir.






Hava Polisi - Air Marshal - 2003 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When terrorists hijack a flight, one man must find a way to save everyone on board.

Google Çeviri - Teröristlerin bir uçağı kaçırdıklarında, bir adam herkesi gemide kurtarmanın bir yolunu bulmalıdır.






Çikolata Kutusu - The Chocolate Box - 1993 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Belçika’da 36 yaşında, genç bir polis memuruyken Paul Deroulard adındaki bir Fransız milletvekilinin ölümünü araştırması istenmiştir. Çikolatanın içine yerleştirilen minik trinitrin tabletleri yüzünden kalp krizi geçiren Paul’un katilini bulduğunu sanan Poirot’yu enteresan bir sürpriz beklemektedir.






Üçüncü Adam - The Third Man - 1949 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikalı ucuz roman yazarı Holly Martins, eski dostu Harry Lime'in çağrısı üzerine savaş sonrası Viyana'sına gelir. Gelir gelmez de arkadaşının bir trafik kazasında öldüğünü öğrenir. Fakat göremediği arkadaşının sevgilisiyle tanıştıktan sonra, Lime'in kayboluş öyküsünü araştırmaya karar verir.






Üçüncü Adam - The Third Man - 1949 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikalı ucuz roman yazarı Holly Martins, eski dostu Harry Lime'in çağrısı üzerine savaş sonrası Viyana'sına gelir. Gelir gelmez de arkadaşının bir trafik kazasında öldüğünü öğrenir. Fakat göremediği arkadaşının sevgilisiyle tanıştıktan sonra, Lime'in kayboluş öyküsünü araştırmaya karar verir.






Büyücüler Kulübü - The Craft - 1996 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yeni bir kız ailesiyle yeni bir hayata başlamak için yeni bir şehre taşınır. Kara büyülerle çok ilgilenen kızlarla tanışır ve hep beraber dördü birden durdurulamaz güçlere kavuşur. Herşeyi yapabilirler, hayallerinin erkeklerini kendilerine aşık etmekten birçok şeye. İmkanlar sınırsızdır.