S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Tetikçiler - The Collectors - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Shifting alliances put a pair of hardnosed hit men in jeopardy in this 1999 crime caper. A New Orleans mob boss looking to settle scores sends Ray (Rick Fox) and A.K. (Casper Van Dien) to New York City to collect overdue debts.

Google Çeviri - İtici ittifaklar, 1999 polis karakolunda bir çift sert adamı tehlikeye attı. Yeni Orleans mafya patronu puanları belirlemek istiyor; Ray (Rick Fox) ve A.K. (Casper Van Dien) New York'a gecikmiş borçları toplamak için gönderdi.






Tek Adam - The Omega Man - 1971 - BRRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1976'nın dünyasında ölümcül bir biyolojik silah kontrolden çıkar ve bu tüm insanlığın sonu olur. Los Angeles'lı Doktor Robert Neville, deneysel bir serum sayesinde hayatta kalan tek kişi olmayı başarır. Bir de tabi mutasyona uğramış ve gece yaratıklarına dönüşmüş bir kaç yüz kişilik topluluğu saymak gerek. Matthias isimli acımasız tipin yönettiği ve kendilerine 'aile' adını veren bu kana susamış grup, serumu ele geçirmek için her şeyi denemeye kararlıdır. Neville onları durdurmak için canını dişine takmış savaşırken, karşısına güzel Lisa'nın liderliğini yaptığı ve bir şekilde hayatta kalmayı başarmış gençlerle karşılaşır.






Otobanda Dehşet - Highwaymen - 2004 - WEB-DL - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Rennie Cray, 5 yıl önce bir trafik kazasında karısını kaybetmiştir. Karısının ölümüne sebep olan kişi ise kazadan sonra olay yerinden kaçmıştır. Rennie, intikam amacıyla 68 model arabasıyla Amerika'yı baştan başa katederek karısının katilini aramaya başlar.






Orman Savaşçısı - Forest Warrior - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Efsane yıllar önce bir ormanda başlamıştı. Ailesinden kalan ormanda karısı ile birlikte yaşayan McKennan (Chuck Norris) ağaçları kesmek isteyen kötü niyetli kişilerin baskınına uğradığında onlarla kahramanca dövüşmüştü. Ancak onlar altı kişiydiler ve silahları vardı. Sonunda onu kalleşçe vurdular. Ölüme karşı direnirken ormandaki ruh ona geldi. Büyük ayının çağırdığı sihirli güçler McKennan'ı sardılar. Sonra ayı, kurt ve kartalın güçleri onda birleştiler. Efsanevi orman savaşçısı artık doğmuştu. Ormanın ruhu dilediği biçimlere girerek özgürce savaşacaktır.