S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Uğursuz Gülüş - Evil Laugh - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of Med students fix up an old house over a weekend. Where a mass murder occurred 10 years earlier. Mayhem ensues.

Google Çeviri - Bir grup Med öğrencisi bir haftasonu boyunca eski bir evi tamir ediyor. 10 yıl önce kitlesel bir cinayet meydana geldi. Mayhem ortaya çıkar.



Tarzan Asil Ve Vahşi - Greystoke The Legend Of Tarzan Lord Of The Apes - 1984 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

19. Yüzyılda bir gemi kazası sonucu maymunlar tarafından büyütülen John, Kaptan D'arnot'un adaya gelişiyle medeniyeti keşfeder.



Özel Bir Gün - Una Giornata Particolare - A Special Day - 1977 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Hitler'in Mussolini ile buluşmak üzere İtalya'ya yaptığı tarihi ziyaret günü iki kişi dışında herkes meydanlara koşmuştur: Ev işlerinden boğulan ve tüm hayatı evde geçen Antonietta ile eşcinsel yazar Gabriel. Karşılıklı oturdukları evlerinde gün boyu birbirini izleyen bu kadın ve erkek, sonunda meraklarını gidermek ve vakit öldürmek için konuşmaya başlarlar. Gün boyu devam eden sohbet ilginç bir arkadaşlığa gebedir.



Cinayet Dalgası - Yanlış Araba - The Tall T - 1957 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir bahiste atını kaybeden Pat Brennan, yeni evli bir çifti (Willard and Doretta Mims) taşıyan posta arabasına otostop çeker. Önlerindeki ilk istasyonda araba ve içindeki yolcular, liderliğini Usher'in yaptığı 3 kişilik bir haydut çetesinin eline düşerler. Usher Dorettanın babasının çok zengin bir bakır madenin sahibi olduğunu öğrenir ve kızı fidye almak için alı koyar. Gerilim ilk 24 saatte doruğa tırmanır, Usher talebine bir cevap beklerken, Brennan ve Doretta arasında duygusal yakınlaşma filizlenir.