S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sıkı Polisler - Dragnet - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Los Angeles'ta bir grup serseri kanunları ve düzeni hiçe sayarak şehirde terör estirmektedir. Ancak polisler de onlara engel olmaya kararlıdır. Bu serserilerden biri de Webb'dir ve eski arkadaşı Los Angeles Polis Şefi olmuştur. Bu gergin ortamı mizahi bir dille anlatan güzel bir komedi filmi.






Öğleden Sonra Aşk - Love In The Afternoon - 1957 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

6 Oscar Ödüllü yönetmen Billy Wilder'in yönetmenliğini yaptığı sinema filmi "Love In The Afternoon" (Öğleden Sonra Aşk), 1957 senesinde (ülkemizde 1959) vizyona girdi. Filmde Amerikan aktör Gary Cooper ve Belçikalı aktris Audrey Hepburn başrolleri paylaşıyor.Claude Chavasse, eşini aldatan eşler, birbirlerini dolandıran kardeşler, mirasyediler veyahut salt kimlik belirlemek için para karşılığı hafiyelik yapan bir adamdır. Claude'nin kızı Ariane ise, henüz gençlik çağlarını yaşamakta olan, aklı beş karış havada, aşka hevesli ve hayata karşı pek meraklı bir kızdır. Çello eğitimi alan genç Ariane, bir akşamüstü babasına gelen müşterinin sözlerine kulak misafiri olur ve genç kız, kendini hayatını kurtardığı çapkın bir milyarderin kollarında, hem de sırılsıklam aşık bulur.






Makas - Scissors - 1991 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Angie Anderson kötü bir çocukluk geçirmiş ve geçmişindeki bir sır nedeniyle, erkeklerle düzgün ilişkiler kuramayan genç ve güzel bir kadındır. TV yıldızı olan Alex’in karşı konulamaz cazibesi karşısında önce aralarına bir mesafe koymayı deneyen Angie, başarılı olamaz ve ona aşık olur.






Mahkumlar Kalesi - The Prisoner Of Zenda - 1952 - HDRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Anthony Hope'un klasik eseri Zenda Mahkumları'nın bir versiyonu olan film, casusluk, romantizm ve kahramanlık konularını işliyor. Kral Rudolf ve üvey kardeşi, kötü kalpli Strelsau Dükü'nün arasındaki mücadelelerden sonra, Dük'ün adamları kralı kaçırır ve iktidar savaşı bu andan itibaren daha da kızışır.






Mahkum - Sholay - 1975 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Emekli polis Thakur Baldev Singh küçük Ramgarh köyüne korku salan bir haydut çetesinin lideri olan Gabbar Singh’i yakalamak için Jaidev ve Veeru isimli iki mahkumla anlaşır. Gabbar Thakur’un tüm ailesini öldürür ve kollarını kestirir. Kendi başına intikam alamayan Thakur Baldev Singh Veeru ve Jaidev’i görevlendirir. İkili Gabbar Singh’i canlı yakalamayı ve onu Baldev Singh’e teslim etmeyi kabul eder. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Veeru yerli at arabası sürücüsü Basanti’ye aşık olur. Jai de Baldev Singh’in dul gelini Radha’dan hoşlanmaktadır. İşleri daha da kötüleştiren Gabbar’ın Jai ile Veeru’yu öldürmeye yemin edip Basanti’yi rehin alması olur. Ancak Jaidev ve Veeru o kadar zekidir ki hiçbir haydut onları yenemeyecektir.






Macera Böyle Başladı - It Started In Naples - 1960 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Evli olan kardeşinin ölümü üzerine İtalya’ya gelen bir Amerikalı adamın kardeşinin geride başka bir kadından olan bir çocuk bıraktığını öğrenmesi ile gelişen olayların hikâyesi.






Korsanlar Tuzağı - Moonfleet - 1955 - HDRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Somewhere in the 18th century Great Britain, noble but penniless young boy John Mohune is sent by his dying mother to Moonfleet, to put himself under the protection of a certain Jeremy Fox. The boy discovers that Fox is both a former lover of his mother and the leader of a gang of buccaneers. A strange friendship grows as their adventures go on.

Google Çeviri - 18. yüzyılda İngiltere'nin asil fakat fütürasız genç oğlu John Mohune, ölmekte olan annesi tarafından belirli bir Jeremy Fox'un himayesine girmek için Moonfleet'e gönderilir. Oğlan Fox'un hem annesinin eski sevgilisi hem de korsanların çetesinin lideri olduğunu keşfeder. Maceraları devam ederken garip bir dostluk büyüyor.






Kazablanka - Casablanca - 1942 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci dünya savaşında çok direnişli örgütün lideri Victor Lazlow Alman konsantrsayonu kampından kaçarak Casablanca'ya gelir. Amacı Lizbon'a oradanda ABD'ye iltica etmektir. Fakat bütün umutları şans eseri Casablanca'nın en meşhur gece kulübünün sahibi olan Rick'e bağlamıştır. Rick kaçış için gerekli olan pasaportlara sahip olan tek kişidir. Öte yandan Ricky'in Victor'un yakalanması yada öldürülmesi için gerekli nedeni vardır. Victor'un karısı Ilsa Ricky bir zamanlar kendisini terk ettiğine inandığı ve kalbinin derinliklerine gömdüğü büyük aşkıdır.






Kaybolan Kadın - The Lady Vanishes - 1938 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Genç Iris Henderson Balkanlar'da geçirdiği tatilinin ardından trenle ülkesine dönmektedir. Tren kötü hava nedeniyle yolda kaldığında yolcular küçük bir kasabadaki bir otele yerleşirler. Iris burada yaşlı bir kadın olan Miss Froy ile tanışır.

Havanın düzelmesiyle tren yolculuğunun yeniden başlamasından bir süre sonra Iris Miss Froy'un ortadan kaybolduğunu ve onun kıyafetlerini giyen bir başka yolcunun olduğunu farkeder. Diğer yolculara bunu anlattığında müzisyen Gilbert hariç yolcuların hiçbiri Miss Froy'u hatırlamaz. Iris'e inanan Gilbert ona Froy'u bulma konusunda yardım edecektir.

Alfred Hitchcock'un komedi vurgusu taşıyan nadir filmlerinden biri olan The Lady Vanishes yönetmenin İngiltere döneminin sonunda önemli bir ticari başarı yakalamasını ve Hollywood'un dikkatini çekmesini sağlamıştı.