S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yoldaşlar - I Compagni - The Organizer - 1963 - BDRip - Türkçe Altyazı





Film Özeti

Cenovalı bir siyasi mülteci olan sosyalist profesör Sinigaglia, Torino'daki eski bir arkadaşını ziyaret eder. Şehrin tekstil fabrikasındaki korkunç çalışma koşullarını görünce dehşete düşer ve orada kalıp işçileri organize ederek grev üstüne grev yapmalarını sağlar; bunu yaparken de sık sık kendi güvenliğini tehlikeye atar. Birkaç kez ölüm tehlikesi atlatmasına karşın hayatta kalmayı başarır ve hep birlikte güçlü bir sendika oluşturmaya doğru giden fabrika işçilerine örnek olur.

Yoldaşlar, 19. Yüzyıl'ın sonlarında İtalyan emekçilerinin sömürülmesi konusuna cesur, belgesele yakın bir anlayışla yaklaşır. Film eleştirmenlerinin çoğu, etkileyici görüntüleri ve zengin içeriğiyle Yoldaşlar'ı, Sergei Eisenstein'ın sessiz filmi "Grev" ve René Clement'ın "Gervaise"i gibi proleter sinema klasiklerine benzetmişlerdi.






Yemeğe Geciktiniz - Late For Dinner - 1991 - HDTVRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1960 Yılının başında dondurulan iki genç adam, 30 yıl sonra uyandıklarında kendilerini tamamen değişmiş, yabancı bir dünyada bulurlar.






Yaz Günüydü - Summer Of '42 - 1971 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

ABD'nin 2.Dünya Savaşı'na katıldıktan sonraki ilk yaz olan 1942 yılının yazında New England'a bağlı Nantucket adasında tatillerini geçiren 15 yaşlarındaki yeni yetme hayalperest Hermie (Gary Grimes) ve iki arkadaşı Oscy (Jerry Houser) ve Benjie (Oliver Conant) için savaş çok uzaklardadır. Onların tek derdi yeni uyanmaya başlayan cinsel dürtüleri ile nasıl baş edecekleridir. Arkadaşları ilk cinsel deneyimlerini akranları olan kızlarla yaşamaya çalışırken Hermie kocası savaşa gitmiş bir pilotun yalnız yaşayan karısı Dorothy (Jennifer O'Neill)'ye aşık olur.






Yastık Muhabbeti - Pillow Talk - 1959 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çapkınlıklarıyla ün yapmış genç ve bekar besteci Brad Allen ile komşusu olan, güzeller güzeli dekoratör Jan'in yolları devamlı karışan telefon hatları sayesinde kesişir. Birbirlerinden hiç hoşlanmayan ikili, farkında olmaksızın, aşklarını kavgalarıyla beslerler. Brad, Jan'in kim olduğunu anladıktan sonra çevirdiği türlü dolaplarla "aşk ve savaşta her şeyin mubah olduğunu" ispat edecektir.






Yanan Sezon - The Burning Season - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Based on the true story of a Brazilian rubber tapper who leads his people in protest against government and developers, who want to cut down their part of the rainforest for a new road and ranch land. The rich and the powerful will stop at nothing, and frequently resort to murder.

Google Çeviri - Devlete ve geliştiricilere karşı protesto etmek için halkına yeni bir yol ve çiftlik arazisi için yağmur ormanlarının bir bölümünü azaltmak isteyen Brezilyalı bir kauçuk patronun gerçek hikayesine dayanıyor. Zengin ve güçlü, hiçbir şeyde durmaz ve sıklıkla cinayete başvurur.