S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Beni Dinle - Listen To Me - 1989 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A group of college debaters learn about the world, friendships, love, dreams and family in this warm, endearing drama.

Google Çeviri - Bir grup üniversite tartışmacısı, bu sıcak, sevimli tiyatroda dünyayı, dostlukları, sevgiyi, hayalleri ve aileyi öğrenir.






Yurttaş Ruth - Citizen Ruth - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sorumsuz, uyuşturucu bağımlısı, çiçeği burnunda hamile bir kadın kendini bir anda, kürtaj yanlısı ve karşıtı iki partinin kavgasının tam ortasında bulur. İki parti, kadını kendi saflarına geçirmek için kıyasıya bir rekabet içine girer.






Yaşam Kavgası - Fight For Your Life - 1977 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A mean trashy exploitation picture about three convicts who escape from jail and hole up at the house of a black minister. There's a few nasty scene's where the ministers family are being repeatedly terrorised by the thugs. In the end the minister turns the tables on the 3 convicts and gives them their just desserts.

Google Çeviri - Hapishaneden kaçan ve bir siyah bakanın evinde delik açan üç tutuklunun ortalama kırbaç sömürüsü resmi. Bakanlar ailesinin haydutlar tarafından defalarca terörize edildiği birkaç kötü sahne var. Sonunda bakan, hükümlülerin tablolarını çeviriyor ve onlara sadece tatlılar veriyor.






Villadakiler - Up At The Villa - 2000 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Mary, Floransa daki arkadaşlarını ziyaret etmekte olan genç bir duldur. Ayyaş kocasından çok çekmiştir ve kendisinden daha yaşlı bir erkek olan Sir Edgar Swift (James Fox) in teklifini kabul etmeye karar verir. Bu kararın arkasındaki sebep onu sevmesi değil, ihtiyaç duyduğu huzur ve güvenliği ona verebilecek olmasıdır. Bir akşam yemeği partisinde iyi yetişimiş genç bir Amerikan balıkçısı olan Rowley Flint (Sean Penn) ile tanışır ve aralarındaki elektriklenmeye rağmen aynı akşam eve dönüş yolunda, Avusturyalı mülteci Karl a (Jeremy Davies) rastlar. Oda akşamki yemektedir. Ani bir istekle onu kalmakta olduğu liks villaya davet eder ve Karl ona Avusturya dan kaçış öyküsünü anlatırken o kadar etkilenir ki, onu yatağa götürür. Fakat bu hareketi yanlış anlaşılır ve Karl ölümsüz aşk için ant içer ancak sevgisi geri çevrilince vahşileşerek soluk soluğa yaşanacak gecenin fitilini ateşler.






Üç Kadın - 3 Women - 1977 - BRRip 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Robert Altman'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Üç Kadın filminin hikayesi, California'da yaşayan, hayatının en çalkantılı dönemlerinden geçen ve aynı apartmanda yaşayan üç kadının kesişen hayatlarını konu alıyor. Bir spa tesisinde çalışmaya başlayan genç ve tuhaf bir kadın olan Pinky, kendine güveni tam, konuşkan işvereni Millie'den oldukça etkilenmektedir. Sonrasında beraber aynı dairede oturmaya başlayan ikiliye, ev sahibi ve alkol sorunu olan Edgar'ın hamile karısı Willie de onların hayatına girecektir.






Tombul Kuşlar - Disorderlies - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Three bumbling orderlies are hired to take care of an old rich man. Humorous mayhem follows.

Google Çeviri - Eski bir zengin adamla ilgilenmek için üç beceriksiz emir verilir. Mizahi kargaşa geliyor.







The Whoopee Boys - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Two obnoxious and dim-witted misfits attempt to save a school for needy children by attempting to sneak into the wealthy high society of Palm Beach to get the money needed for their cause.

Google Çeviri - İki iğrenç ve karanlık uyuşmazlık, ihtiyaçları olan parayı almak için Palm Beach'in varlıklı toplumuna gizlice girmeye teşebbüs ederek muhtaç çocuklara bir okul kurtarmaya çalışmaktadır.