S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Emanet - Entrusted - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İkinci Dünya Savaşı'nın ortasında Maria Von Gall, Fransa'daki Yahudileri tahliye edebilmek için İsviçre bankalarındaki birikmiş fonları kullanmaya karar verir. Düşman kuvvetlerince yakalanmak üzere olduğunu hissedince, 11 yaşındaki zeki oğlu Thomas'ı hayatta kalabilmesi için, banka hesaplarının gizli kodları konusunda eğitmeye başlar ve kodları ona ezberletir.Bir süre sonra Thomas, Nazilerle işbirliği yapmakta olan ve kodları ele geçirmek için her şeyi yapabilecek acımasız Profesör Gregor Lamelle'in hedefi haline gelir.Düşman giderek yaklaşırken bir ırkın geleceğinin anahtarı, Thomas'ın hafızasının derinliklerinde saklıdır. Ve bu hafıza, gerçek bir testten geçecektir.






Philadelphia Hikayesi - The Philadelphia Story - 1940 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Philadelphia mirasçısı Tracy evlendikten kısa bir süre sonra kocası C.K. Dexter'dan ayrılır. 2 Sene sonra Tracy; Dexter, Spy dergisi için çalışırken saygın birisi olan George ile evlenmeye karar verir. Düğünden bir gece önce Dexter yazar Mike ve fotoğrafçı Liz ile bilrikte Tracy'nin evine gelince Tracy için işler karışır.






Acemi Prenses - Princess Diaries - 2004 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

San Fransisco'da başına buyruk bir kızken hiç adını duymadığı bir ülkenin prensesi olduğunu öğrenen Mia'nın son macerasının ardından beş yıl geçmiştir. Alımlı bir genç kız olmayı öğrenmiş, koruyucu meleği rolündeki büyükannesiyle birlikte Genovia sarayında mutlu bir hayat sürerken tehlike çanları yeniden çalar. Mia'nın acilen tahta geçmesi gerekmektedir zira tacı ele geçirmek isteyen başkaları da vardır. Üstelik işi hiç de kolay değildir çünkü Genovia kanunları taç giymeden önce evlenmesini mecbur tutmaktadır.






Yedinci İşaret - The Seventh Sign - 1988 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İncil'de kıyametin habercisi olarak anlatılan yedi işaret dünyada teker teker görülmeye başlar. İsrail'de bir şehir buz tutar, Güney Amerika'da bir nehirde su yerine kan akmaya başlar. Yedi işaretten altısı gerçekleşmiştir ve kıyamete doğru ilerlenmektedir. Vatikan durumu derhal incelemeye alır ve dünyayı bu durumdan yalnızca bir kişinin kurtarabileceği kararına varır. Hıristiyan mitolojisine göre masum bir kadın kendi canını bağışlayarak kıyameti durduracaktır. Bu kadın ise olaylarla hiç bir alakası olmayan, Amerika'da kocası ile kendi halinde bir hayat süren ve bir bebek bekleyen Abby Quinn'dir.






Sarışın Yosma - Pushover - 1954 - DVDRip - TR Altyazı





Film Özeti

Bir bankadan 210.000 dolar çalınır. Soygunculardan birinin kız arkadaşı olan Lona McLane (Kim Novak) Paul Sheridan (Fred MacMurray) ile tanışır ve aralarında ateşli bir ilişki yaşanır. Paul’ün bir polis olduğunu öğrenince, kendisini kurtarmak için onu tuzağa düşürmeye karar verir. Onun için çocuk oyuncağıdır. Paul için ise bu işten sıyrılmak kolay olmayacaktır. Kısa bir süre sonra planladığından çok daha derine battığını fark eder.







Panama Şekeri - Panama Sugar - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Oliver Reed'in general rolü ile karşımıza çıktıgı güzeller güzeli Lucrezia Lante della Rovere ile Scott Plank'ın başrol oynadıgı filmde, Panama'da bir hazine peşinde koşan maceracıların hikayesi anlatılmaktadır.






Hırsızlar Kralı - To Catch A Thief - 1955 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Robie, Fransa Riviera'da lüks otellerde yapılmış olan bir dizi mücevher hırsızlığından sorumlu tutulmaktadır ve suçsuzluğunu ispatlamak ona kalmıştır. Şımarık bir varis olan Frances (Grace Kelly) ile karşılaşır ve annesinin (Jessie Royce Landsi) göz alıcı mücevherleriyle hırsızın gözünü döndürüp onu yakalamayı planlar. Ancak olaylar ters teper ve Frances, onun suçlu olduğuna inanmasına rağmen, kaçmasına yardım eder. Çünkü ona aşık olmuştur. Bu gerilimli ve heyecanlı ortamda gerçek hırsız olduğu ortaya çıkar.






Fidye - Ransom - 1996 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Tom Mullen, zengin ve başarılı bir uçak şirketi sahibidir. Karısı Kate ve oğlu Sean ile mutlu ve yolunda giden bir hayat yaşarlarken bir gün oğullarının kaçırılması ile herşey tepetaklak olur. Sıradan kaçırılma olaylarının hepsinde olduğu gibi kaçıranlar fidye karşılığı çocuğu bırakacaklarını söylemektedirler. Buraya kadar herşey bildik bir şekilde giderken Tom'un birdenbire vermiş olduğu son derece riskli ve kaçıranlar dahil herkesi kitleyen kararı ile bütün dengeler altüst olur. Artık sadece Sean değil, fidye isteyenler de av durumuna düşmüştür.