S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

İki Düşman - Agneepath - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmdeki asıl adamımız Vijay babasını çok küçük yaşlarda bir cinayet sonucu kaybetmiştir ve sonrasında onu çok seven annesi ile birlikte Hindistan’ın güzel şehri Bombay’a taşınmışlardır. Vijay’ın amacı büyüyüp babasının katilini yakalamaktır. Sürdüğü izler sonucunda babasını uyuşturucu ticareti yapan birisinin öldürdüğünü öğrenir ve sonrasında Mandwa şehrine dönüp burada babasının katilinden hesap soracağı gün için planlar yapmaya başlar.







Ölüm Ringi - Death Ring - 1992 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Ex-Green Beret Matt Collins is kidnapped along with his fiancée, Lauren Sadler, by crazed hunter extraordinaire Danton Vachs. Every year he holds a contest where people can purchase the right to hunt down and kill a human being. This time, Collins is to be the hunted. Vachs uses Lauren as motivation for Collins to really fight to survive and thus provide the buyers with a truly exceptional hunt. Collins is turned loose on an uncharted island and four killers set out to find and kill him.

Google Çeviri - Ex-Green Beret Matt Collins, nişanlısı Lauren Sadler ile avcı extraordinaire deli Danton Vachs tarafından kaçırılıyor. Her yıl insanların avlanıp bir insanı öldürme hakkını satın alabileceği bir yarışma düzenliyor. Bu sefer, Collins avlanacak. Vachs, Lauren'i gerçekten hayatta kalmak için savaşmak için Collins için motivasyon olarak kullanır ve böylece alıcılara gerçekten olağanüstü bir av sağlar. Collins, keşfedilmemiş bir adada gevşemiş ve dört katil onu bulmak ve öldürmek için yola çıktı.






Hava Kurdu - Airwolf - 1984 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hava Kurdu teknoloji şahikası son derece modifiye bir helikopter idi. Kızların idollerinden Jan-Michel Vincent, Hava Kurdu'nu uçuran Hawke'ı canlandırırdı, eski meşhur artistlerden Ernest Borgnine de yardımcısı Dominik'i oynardı. Bunlar ne zaman vukuat olsa cihazı sakladıkları mağaradan çıkartır, kötüleri haklarlardı, çünkü bu helikopter maşşallah Yıldız Savaşları'ndaki Millenium Falcon gibiydi, hedefe kilitlendi mi, attığını vururdu. Hedefe kilitlenmek lafı bu diziyle dillerimize pelesenk olmuştur. 






Görevimiz Öldurmek 1 - In The Line Of Duty - 1986 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Michelle Yip of the Hong Kong police is a mild-mannered Kung Fu expert; Michael Wong from air security is happy-go-lucky, stuck on himself, constantly talking, and smitten by her; Yamamoto is quiet, hard-boiled, leaving the Tokyo police to spend time with his wife and daughter. They form an alliance when they foil a hijacking on a plane flying a mob prisoner from Tokyo to Hong Kong. The mobster and his would-be rescuer die; this sets off two avengers who were their blood brothers. Our three cops become the targets. A high-speed chase, a car bomb, the destruction of a nightclub, a spectacular suicide, dead bystanders, and a flying coffin litter the landscape by the end.

Google Çeviri - Hong Kong polisinin Michelle Yip, yumuşak tavırlı bir Kung Fu uzmanıdır; Hava güvenliği uzmanı Michael Wong, mutlu-şanslı, kendine sıkışmış, sürekli konuşur ve onun tarafından vurulmuş; Yamamoto sakin, haşlanmış, Tokyo polisini karısı ve kızı ile vakit geçirmek üzere bırakıyor. Tokyo mahkumlarından Hong Kong'a kaçak bir uçak gönderen uçağa bindiklerinde bir ittifak kuruyorlar. Mobster ve kurtarıcı cankurtaran ölür; bu onların kan kardeşleri olan iki intikamcıyı bırakıyor. Üç polisimiz hedef haline geliyor. Yüksek hızlı bir kovalamaca, bir araba bombası, bir gece kulübünün tahrip edilmesi, müthiş bir intihar, ölü seyirciler ve uçan bir tabut manzara bitti.