S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Sefil Çocuk - Sonny Boy - 1989 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Çarpık konulu bir film... David Carradine'nin kadın kılığında psikopatı canlandırması ayrı bir olay... Bir kafeste yaratık gibi büyütülen bir çocuğun olgunluğa erişince psikopata bağlaması...



Ox-Bow Olayı - The Ox-Bow Incident - 1943 - DVDRip - DUAL - TR / ENG






Film Özeti

Western filmleri tarihinin en ilginç filmlerinden biri. Suçlulukları kesinleşmemiş, kanıtlanmamış 3 insan (Dana Andrews, Anthony Quinn ve Francis Ford) suçlu arayan gözleri dönmüş bir insan kalabalığının eline geçiyor... Henry Fonda'nın en iyi performans gösterdiği filmlerden bir olan Ox-Bow filminin yönetmeni Wellman, filmde seyircide başkaldırı, tiksinme, insan oluşundan utanma ve benzeri tepkiler uyandıran bir linç olayını anlatıyor.



Aşk Tuzağı - Surrender - 1987 - DVDRip - DUAL - TR ENG





Film Özeti

A wealthy writer, who has had terrible experiences with money-hungry girlfriends and ex-wives, pretends to be a broke, washed-up novelist, to see if the woman he loves wants him for himself, or just for his money.

Google Çeviri - Parası aç olan kız arkadaşları ve eski eşleri ile korkunç deneyimler yaşayan zengin bir yazar, sevdiği kadının kendini mi yoksa sadece parasını mı istediğini görmek için kırılmış, yıkanmış bir romancı gibi davranıyormuş gibi davranır.



Yetenekli Oyuncu - Talent For The Game - 1991 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Eski bir beysbol oyucusu olan yetenek avcısı Virgil Sweet (Olmos), Idaho'nun küçük bir kasabasında doğal bir yetenek (Corbett) keşfeder. Virgil ve kız arkadaşı (Bracco) Corbet'i Kaliforniya'ya götürerek şampiyonlar liginde oynaması için imzasını alırlar. Ama parlayan spotlar kasabalı bir çocuk için belki de çok büyük bir baskıdır.



Yeşil Yelkenler - Green Sails - 2000 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A young man joins a band of crusaders who fight fear and social injustice.

Google Çeviri - Genç bir adam korku ve sosyal adaletsizlikle savaşan bir grup haçlıya katılır.



Yaz Mesleği - Summer Job - 1989 - VHSRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A less-than-elite group of college coeds pursue sexual adventure and bits of revenge, and actually do some of the work they are expected to do at a resort over the summer.

Google Çeviri - Seçkin bir kolej kolej grubu, cinsel macera ve intikam peşinde koşuyor, ve aslında yaz boyunca bir beldede yapılması beklenen işlerin bir kısmını yapıyorlar.



Vurucu Güç - Son Saldırı - Strike Force - 1975 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Randols Adası'nda arka arkaya önemli kişiler öldürülür. Her biri değişik bir eyaletin polis teşkilatında çalışan Resly, Gentry ve Pererso bu sorunu çözmekle görevlendirilir.



Tek Kollu Boksör - One-Armed Boxer - 1972 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

After his schoolmate and master is killed and he loses an arm, student Tien Lung has to learn the art of one-arm boxing.

Google Çeviri - Okul arkadaşı ve ustası öldükten ve bir kolunu kaybettikten sonra, öğrenci Tien Lung bir kol boksu sanatını öğrenmek zorundadır.



Tehlikeli Randevu - Estouffade A La Caraïbe - The Looters - 1967 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Morgan, a lapsed burglar, is drugged and shanghaied on board a yacht by beautiful Colleen. When he comes to, the athletic young man learns that Colleen and her friends want him to break open the vaults of a Carribean island where a ruthless dictator has deposited a treasure stolen from his people. Despite the way he has been treated, Morgan accepts the mission. The group, supported by local resistant fighters, storm the fortress, but Colleen's father gets killed during the attack. The treasure is finally retrieved and is returned to the people. Morgan and Colleen will say yes to each other for better or for worse.

Google Çeviri - Morgan, gecikmiş bir hırsız, uyuşturulmuş ve güzel Colleen tarafından bir yatta shanghaied edilir. O geldiğinde, atletik genç adam Colleen ve arkadaşlarının onun acımasız bir diktatörün halkından çalınan bir hazineyi bıraktığı bir Karayip adasının tonozlarını kırmasını istediğini öğrenir. Tedavi edilmesine rağmen, Morgan misyonu kabul eder. Yerel dirençli savaşçılar tarafından desteklenen grup, kaleyi fırtınalıyor, ancak Colleen'in babası saldırı sırasında öldürülüyor. Hazine sonunda geri alınır ve halka geri verilir. Morgan ve Colleen birbirlerine daha iyi ya da daha kötüsü için evet diyeceklerdir.



Silahşör - The Shootist - 1976 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bir zamanların efsane silahşörü J.B.Books, doktorundan kanser olduğunu ve çok az ömrünün kaldığını öğrenir. Books, bunun üzerine sakin ve inzivaya çekilecek bir pansiyon bulup yerleşir. Ancak bu kalan zamanda Books, geçmişiyle yüzleyeşecek, istemese de bazı psikolojik ve fiziki değişimler yaşayacaktır. "The Shootist" efsane bir silahşörün, ölüm gerçeğiyle yüzleşmesinde yaşadığı değişime ve gelişmelere odaklanıyor.



Ölüm Pençesi Shaolin - Kelebek Katiller - The Butterfly Murders - 1979 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Her gün işlenen bazı cinayetler ortalıkta huzuru iyice kaçırmıştır. Bu cinayetlerin nedenlerini araştıran bir gazeteci bazı ipuçlarını takip ederek kendini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.



Mükemmel Tanık - Perfect Witness - 1989 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A witness to a mob killing has second thoughts about testifying when he realizes his family might become a target.

Google Çeviri - Bir mafya cinayetine tanıklık eden bir kişi, ailesinin bir hedef haline gelebileceğini anladığının kanıtlanmasıyla ilgili ikinci düşüncelere sahiptir.



Çiçekçi Kız - Bir Kadın Yarattım - Pygmalion - 1938 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

George Bernard Shaw'un aynı adlı oyunundan uyarlanan bu görgüsüzlük komedisinde çılgın Profesör Henry Higgins (Leslie Howard), Cockney aksanlı sokak kızı Eliza Doolittle'ı (Wendy Hiller) altı ay gibi kısa bir süre içinde "gerçek bir hanımefendi" haline sokabileceği konusunda iddiaya giriyor. Lerner ve Loewe'ün My Fair Lady'sine esin kaynağı olmuş bu Oscar'lı filmin yönetmenliğini Anthony Asquith ve Leslie Howard, montajınıysa David Lean üstlenmiş, Shaw senaryo yazımına bizzat katılmış.