S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Esrar Ormanı - Quiet Cool - 1986 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Joe Dylanne is a plainclothes NYC cop with a badge... and a robust personality. He always resorts to unconventional methods in order to capture the city's slickest criminals. When Dylanne receives a message from Katy, an old sweetheart of his, the news is not as pleasant as he anticipated. Rather, it is an imperative call for help. Dylanne must swing into full action. This cop must travel to a remote location in the northwest in order to investigate the disappearances of his friend's relatives. It turns out that most of Kate's relatives have been murdered in cold blood. The only survivor of the slaughter is Joshua, an angst-ridden survivalist who explains to Dylanne about a sophisticated plan implicating marijuana plant growers. Dylanne and Joshua must trespass enemy territory in the name of revenge...

Google Çeviri - Joe Dylanne, bir rozeti olan bir sivil polis ... ... ve sağlam bir kişilik. Her zaman şehrin en tehlikeli suçlularını yakalamak için alışılmamış yöntemlere başvurur. Dylanne, eski bir sevgilisi olan Katy'den bir mesaj aldığında, haber beklendiği kadar hoş değildir. Aksine, yardım için zorunlu bir çağrıdır. Dylanne tüm harekete geçmeli. Bu polis, arkadaşının akrabalarının kayboluşlarını araştırmak için kuzeybatıdaki uzak bir yere gitmelidir. Kate'in akrabalarının çoğunun soğukkanlılıkla öldürüldüğü ortaya çıktı. Katledilen tek kişi, Dylanne'ye esrar bitkisi yetiştiricilerini ima eden sofistike bir plan hakkında açıklayan öfkeli bir sağkalımcı olan Joshua. Dylanne ve Joshua intikam adına düşman topraklarına karşı koymalılar.



Borsalino - 1970 - DVDRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Genç ve bileği güçlü iki arkadaş küçük çapta serserilikler yaparak günlerini geçirirler. Mutlu ve huzurludurlar. Gün gelir bu iki serseri arkadaşın yolları Marsilyaya'yı haraca bağlamış olan gangster çetesi ile karşılaşır. Filmin konusu sanki Alain Delon ve Jean Paul Belmando'ya göre biçilmiş kaftandır. İki arkadaş dur durak bilmez ve ganster çetesiyle mücadeleye girişirler. Gün gelir kendileri Marsilya'nın en büyük gangsteri olurlar. Ama bilek ve yürek güçlerini birleştirdiklerindeki mutlu ve güçlü arkadaşlık günleri artık geride kalmıştır.



Kung Fu Sokağı - Kung Fu Hustle - 2004 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Sing, serseri mizaçlı, hayatı boyunca hep ezilen fakir bir gençtir. Balta çetesine girerek herşeyi değiştiriceğine inanır. 1940’ların başlarında balta çetesi her yeri ele geçirmiştir ve geriye tek bir mahalle kalmıştır ama bu mahalle balta çetesi için sonun başlangıcıdır. Sing’in içindeki iyilik kötülük savaşı, çocukluk aşkı ve büyük gücün keşfi, Kung Fu’yla birleşecek ve geriye kalan son mahalle büyük bir Kung Fu mücadelesine sahne olacaktır. Stephen Chow’un yönetmenliğini yaptığı film Çin’in Oscarları olarak kabul edilen Golden Horse ödüllerinde en iyi film de dahil olmak üzere 5 dalda ödül aldı.



Köpekbalığı Hikayesi - Shark Tale - 2004 - WEB-DL 1080p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Büyük hayalleri olan küçük balık Oscar, ünlü olmak için küçük bir yalan söyler. Mafya babası köpekbalığı Don Lino'nun sakin karakterli oğlu Lenny'i ile işbirliği yaparak onu öldürdüğü yalanını yayarlar. Kısa sürede herkes Oscar'dan bahsetmekte ve ondan korkmaktadır. Fakat küçük balığın yalanı onu tahmin bile edemeyeceği kadar büyük bir belaya sokmuştur. Artık denizlerde herkes onu avlamaya çalışmaktadır. Hem intikam almaya çalışan Don Lino ve çetesi, hem de Oscar'ı öldürerek şöhret olmak isteyenler.



Benim Çılgın Türk Düğünüm - Meine Verrückte Türkische Hochzeit - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Filmde ‘Götz’ adlı bir dükkan sahibini canlandıran Fitz, Mandala Tayde adlı oyuncu tarafından canlandırılan ‘Aylin’ adındaki Türk kızına aşık oluyor. Götz, hukuk öğrenimi gören Aylin ile evlenebilmek için önce ailesinin sevgisini kazanması gerektiğini anlıyor. Ancak Aylin’in ‘Süleyman’ adlı babasını canlandıran Hilmi Sözer evliliğe karşı çıkıyor, çünkü kızını, Gandi Mukli’nin canlandırdığı ‘Tarkan’ adlı Türk doktorla evlendirmek istiyor. Götz’ün gazeteci annesini canlandıran Katrin Sass da oğlunu liberal bir şekilde yetiştirmesine ve kendisini dünyaya açık bir insan gibi görmesine rağmen, Aylin ile ilk kez tanıştığında oğlunun bir Türk kızıyla beraberliğini tasvip etmiyor ve olaylar bu şekilde gelişiyor.