S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Büyük Soygun - Çapkın Gangster - Dead Heat On A Merry Go Round - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eli Kotch, iş dünyasının en büyük dolandırıcılarından biridir. Fakat işleri rast gitmez ve iş üstünde olduğu bir gün, polis tarafından kıskıvrak yakalanarak hapse atılır. Kotch'un hapisteyken düşündüğü tek şey bir yolunu bulup dışarı çıkmaktadır. Bu yüzden şartlı tahliye hakkı kazanmak için oldukça çekici olan bir psikoloğu baştan çıkarır. Dışarı çıkınca hemen işe girişir ve Los Angeles Havaalanı'nda bir banka soygunu planlar.






Kötü Kızlar - Entführ Mich Liebling - Bad Girls - 2006 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Aynı zengin adam tarafından oyuna getirilen iki güzel kadının intikam alışının öyküsü...






Bu Nasıl Sarışın 2 - Legally Blonde 2 - 2003 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Güzelliği ve zekasıyla Harvard’ı fetheden Elle, genç bir avukat olarak büyük bir avukatlık firmasında çalışmaya başlamıştır ve kariyeri açısından son derece önemli bulduğu bir davanın hazırlıkları içindedir. Elbette tek hazırlık bu konuda değildir. Bir yandan da, hayallerinin erkeği ile düğün için planlar yapmaktadır. Ama hiç yanından ayırmadığı sevgili köpeği Bruiser’ın ailesini düğüne çağırmaya karar verince, çözülmesi zor bir dava ile karşı karşıya olduğunu anlar. Köpeğinin annesi kozmetik araştırmalar için bir firmanın laboratuarlarında rehin bir denektir. Elle’in kararı kesindir. Onun haklarını her ne pahasına olsun arayacaktır.






Hawken's Breed - 1987 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Hawken is a rugged drifter and loner who meets and comes to rescue a young Shawnee woman, named Spirit in 1840s Tennessee, whom he leaves after saving her from a rouge group of Shawnee Indians. After taking up residence with an old fur trapper and old friend named Jeb Kline, Hawken later meets Spirit again whom runs away from a local fur trader named Tackett, whom she is sold to. Soon, Hawken is up against Tackett and a posse of hired killers, as well as a greedy and racist land owner, named Hickman, who's long abused son Noel whom narrates the entire story, comes to his and Spirit's aid to help them survive.

Google Çeviri - Hawken karşılar ve o Shawnee Kızılderililerin bir allık grubundan onu kaydettikten sonra yaprakları kime 1840s Tennessee'de genç Shawnee kadını adında Ruh kurtarmaya gelene engebeli avare ve yalnız adam. Jeb Kline adında eski bir kürk trapper ve eski arkadaşı ile ikamet alarak sonra Hawken sonra uzakta o kadar satılan Tackett adında yerel bir kürk tüccar, çalışır yine Ruhu karşılamaktadır. Yakında, Hawken Tackett ve işe katiller bir vazifede, hem de uzun tüm habere anlatıyor oğul Noel istismar ediyor Hickman adında açgözlü ve ırkçı arazi sahibine, karşı kalmış, yaflatmaya yaptığı ve Ruh yardımına gelir.






Bir Silahşörün Ölümü - Death Of A Gunfighter - 1969 - BRRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Teksas’ın bir kasabasında şerif Frank Patch (Richard Widmark), kendini savunmaya çalışırken sarhoş olan Luke Mills’i (Jimmy Lydon) öldürür. Kasabadakiler, şerif Patch’e ceza verilmesini ve kasabadan gitmesini istemektedir. Çünkü kasabada herkesin kirli işlerini şerif bilmektedir. Kasabadakiler ise, sarhoş birinin silah kullanmadan da etkisiz hale getirilebileceğini hatta şerif Patch’in doğasında öldürmenin var olduğunu savunurlar. Modern hukuk kuralları yerine şerif Patch’in yine eski batı kurallarıyla ortadan kaldırılmasına karar verilir.






Doktor Moro'nun Adası - The Island Of Dr. Moreau - 1977 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Pasifik Okyanusunda gerçekleşen gemi kazasından sonra Andrew Braddock kendini bir adada bulur. Ancak bu ada, insanlar üzerinde garip deneyler yapan Dr. Moreau isimli çılgın bir bilim adamının kontrolündedir.






Onegin - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1820’lerin St. Petersbourg’unda bunalan genç aristokrat Onegin, amcasından miras kalan taşra köşküne gelir. Buradaki komşuları Lensky ve nişanlısı Olga ile kısa sürede arkadaş olur. Olga, genç adama kız kardeşi Tatyana’yı tanıştırır. Kırılgan Tatyana, yakışıklı Onegin’ın sözünü sakınmayan tavırlarından etkilenir ve ona ilan-ı aşk eder. Onegin genç kızı refüze edip, aracı olan Lensky’in aile onuruyla oynadığında, iki adam kendilerini bir düelloda bulurlar.






Şeytan Böceği - The Satan Bug - 1965 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Biyolojik çalışmalar yapılan bir laboratuvarda bir kaza gerçekleşir. Mikroplar evrim geçirerek bilim adamlarına saldırmaya başlar.






Bombardıman Uçağı Korkusuz Ekip - Dive Bomber - 1941 - DVBRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

2. Dünya savaşındayız. Film, Amerikan Hava Kuvvetlerinde görev yapan 4 pilotun öyküsünü anlatıyor. 2. Dünya Savaşı sırasında yapılan ve o dönemi başarıyla yansıtan filmde olaylar özellikle pilotlardan Fred’in uçağının düşmesi ve yaralanmasından sonra başlıyor.






Buddy Buddy - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Viktor 12 yıllık bir evlilikten snra eşi Slyvia’dan boşanmıştır. Bu arada nesi var nesi yoksa (3 Çocuğu, arabası, çiftliği, bankada parasını) karısına bırakmıştır. Ama şimdi Pişmandır. Bu yüzden karısıyla barışmak istemiş ama reddedilmiştir. O da ne yapsın bir otel odasına gidip intihar etmeyi planlamıştır.






Sentivano Uno Strano Eccitante Pericoloso Puzzo Di Dollari - 1973 - TVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Charity is controlling the delivery of the government's payment for the railroad, but the Italian saloon owner has other plans.

Google Çeviri - Yardım, hükümetin demiryoluna yaptığı ödemeyi kontrol altında tutuyor ancak İtalyan salon sahibinin başka planları var.






Nehir Kıvrımı - Gaip Kervan - Bend Of The River - 1952 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1880'li yıllarda vagonlu trenleri Oregon'a götürmek isteyen insanların macerası. Çöl boyunca Kızılderililer ve soyguncular tarafından birçok saldırılara maruz kalırlar.






Nehir Kıvrımı - Gaip Kervan - Bend Of The River - 1952 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

1880'li yıllarda vagonlu trenleri Oregon'a götürmek isteyen insanların macerası. Çöl boyunca Kızılderililer ve soyguncular tarafından birçok saldırılara maruz kalırlar.






Şeytanın Cüceleri 1 - Troll 1 - 1986 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Yeni bir eve taşınan Wendy Anne Potter, Troll tarafından kaçırılır ve daha sonra kızın süretine bürünerek apartman halkını peri ve bitkilere çevirir. Wendy'nin abisi Harry Potter apartmanda yaşayan cadıyla birleşip Troll'u durdurmaya çalışır.






Şeytanın Cüceleri 2- Troll 2 - 1990 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın en kötü filmlerinden olan Troll 2nin konusu ailesiyle Nilbog kasabasına giden Joshua burada yaşayan insanların  aslında insan yiyen vejateryan canavarlar olduğunu öğrenir tek yardımcısı 6 ay önce ölen dedesidir.