S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Ejderin Dönüşü - The Way Of The Dragon - 1972 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Roma'da lüks bir lokanta işleten arkadaşını mafyaya haraç vermekten kurtarmak için İtalya'ya gelen Hong Kong'lu bir gencin hikayesini anlatıyor film. Bruce lee'nin mafyaya açtığı savaş ve Chuck Norris'in rakip olarak karşımıza çıktığı bu filmde, Bruce Lee'nin rejisörlüğünü de yaptığı filmdir.



Iris - 2001 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Modern İngiltere'nin en zeki kadını olarak kabul edilen yazar ve düşünür Iris Murdoch ile eşi John Bayley, kırk yıl boyunca, yüzyılın en edebi aşkını yarattılar ve yaşadılar. Bu aşk kimi zaman fedakarlık kimi zaman da birbirine acı ve zahmet verme temellerine dayanıyordu. Oxford'daki öğrencilik yıllarında tanışan Iris ve John'ın aşkı 1990'lı yıllara kadar sürecektir.



Öldürme Arzusu 1 - Death Wish 1 - 1974 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Death Wish, intikamın ve şehir vahşetinin hikayesini gözler önüne seriyor. Charles Bronson, bu filmde karısı ve kızına caniler tarafından vahşice saldırıldıktan sonra inançları değişen Paul Kersey adında bir liberali canlandırıyor. Kızına ve karısına tecavüz edilmiş, karısı öldürülmüştür. Bunun üzerine Bronson, New York'un arka sokaklarındaki soyguncuları ve serserileri kendince adil bir şekilde avlamaya başlar. Death Wish, şehir vahşetine ve vatandaşların onla mücadele etmekteki çaresizliğine, doğruları gözler önüne seren orijinal yaklaşımıyla, çok vahşi ve tartışma yaratan bir film.



Öldürme Arzusu 2 - Death Wish 2 - 1982 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

İlk bölümde karısı bu bölümde kızı ve sevgilisinin öcünü almak isteyen gündüzleri mimar geceleri ise acımasız bir katil olan Poul Kersey'in hikayesi...



Öldürme Arzusu 3 - Death Wish 3 - 1985 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul Kersey, New York'a geri geldiğinde, çete ve sokak suçları ile mücadele etmesi için, bir polis dedektifi tarafından görevlendirilir.



Öldürme Arzusu 4 - Death Wish 4 The Crackdown - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Paul Kersey, kız arkadaşının kızı, aşırı dozda uyuşturucu alıp öldükten sonra, uyuşturucu akışını durdurmak için Los Angeles’da uyuşturucu tüccarları ile mücadeleye başlar.



Öldürme Arzusu 5 - Death Wish 5 The Face Of Death - 1994 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Olivia, mafya tarafından tehdit edilince Paul Kersey tekrar adalet için geri döner.



Ölüm Dirim Kavgası - Dragon's Showdown - 1980 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Lee Lung witnessed the murder of his parents by the ruthless bandit Shek King who in turn abducted Lee's infant sister. Lee wanders the land and learns martial arts from a drunken master. Once his skills are perfected, Lee sets out in search of his long lost sister and the villain Shek Kin.

Google Çeviri - Lee Lung, ebeveynlerinin öldürülmesine acımasız bir haydut Shek King tarafından karşılandı ve bu da Lee'nin kız kardeşini kaçırdı. Lee toprağı dolaşır ve dövüş sanatlarını sarhoş bir ustadan öğrenir. Becerileri mükemmelleştiğinde, Lee uzun kayıp kız kardeşi ve kötü adam Shek Kin'i araştırmaya başlar.



Ölümün Sesi - Play Misty For Me - 1971 - BRRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Clint Eastwood'un ilk yönetmenlik denemesi... Disk Jokey olan Dave Garver, hayranı olduğunu söyleyen Evelyn Draper'dan hoşlanır. Barın kapanmasının ardından Evelyn'in evine giden Dave, bu sıradan buluşmanın başına nasıl bir dert açacağından habersizdir. Bir Erroll Garner hayranı olan bu kadın Dave'i o geceden sonra izlemeye başlar. Bir anda Dave kendisini Evelyn'in kıskacında bulur. İş toplantılarında, özel yemeklerde sürekli karşısına çıkan Evelyn, Dave'in kız arkadaşı Tobie Williams'ı tehdit etmeye başlar. Dave işlerin çığrından çıkmasını engellemek için geç kalmıştır.



Şeytanın Oğlu - The Deadly Silver Ninja - Yong Li Ren Zhe - 1978 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Set in 1920's Manchuria, Kao-Yin sells information on the mining operation to the Japanese and is rewarded with a large quantity of valuable jewellery. But the jewellery is stolen and hidden in the snow mountain where it will remain unless one man - or woman - can survive the battles of murder and deception that surround it.

Google Çeviri - 1920'ler Mançurya yer alan Kao-Yin Japon madencilik işlemleri ile ilgili bilgi satıyor ve değerli mücevher büyük bir miktar ile ödüllendirilir. Ama takı çalınmış ve bir adam sürece kalacaktır kar dağ gizlidir - ya da kadın - onu çevreleyen cinayet ve aldatma savaşları yaşayabilir.