S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yüzyılın Aşkı - Devdas - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Her şeyin, hatta yaşamın bile üzerindeki bir aşkın öyküsü. Devdas adında, seven, seven ve sadece seven bir adamın destanı… Zengin bir ailenin çocuğu olarak doğan Devdas, güzel oyun arkadaşı Paro’yla, her şeyin üstündeki aşkın daha ne olduğu anlaşılmadan hissedildiği, çekici bir çocukluk dönemini paylaşmıştır. Statülerindeki ve aile geçmişlerindeki farklılıklardan habersiz iki arkadaş arasında asla kopmayacak bir bağ oluşmuştur. Gençlik geldiğinde, aşkları daha da güçlenmiştir. Ama heyhat, Devdas’ın bahtsız bir zayıflık anı, onunla sevgili Paro’sunun arasına hiç yıkılmayacak bir ayrılık duvarı örmüştür. Duvarın bir tarafında evlenip başka birinin karısı olan, kalbi kırılmış Paro vardır. Öbür tarafındaysa, tamamen yıkılmış Devdas. Paro’suz bir hayatın acısına katlanamayan Devdas, alkolü en sadık dostu edinmiştir. Ama içki Devdas’a o yakıcı acıyı unutturamaz. Güzel fahişe Chandramukhi’nin sarsılmaz sadakati bile, Paro’yu kaybetmenin yarattığı kalp acısını dindirememiştir.






Uzman - The Expert - 1995 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Johnny's sister is brutally attacked and murdered by a sadistic serial killer. At the trial, he is sentenced to be electrocuted, but a bleeding heart liberal has the sentence commuted to a mental facility. Here, he will interact with other model prisoners and give talks at schools while he is being treated. The only problem is that Johnny, being a ex-special forces trainer, is coming to the prison to seek his own justice and that does not include rehabilitation.

Google Çeviri - Johnny'nin kızkardeşi vahşice saldırıya uğradı ve bir sadist seri katil tarafından öldürüldü. Duruşmada, elektrik çarpması nedeniyle cezalandırıldı, ancak kanayan bir kalp liberalinin cezası akıl hastanesine gönderildi. Burada, diğer model tutsaklarla etkileşime girer ve tedavi edilirken okullarda görüşmeler yapacaktır. Tek sorun, eski özel bir güç eğitmeni olan Johnny'nin kendi adaletine başvurmak için cezaevine gelmekte olması ve rehabilitasyonu içermemesi.






Özel Koruma - The Piano Player - 2002 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Alex Laney (Christopher Lambert), Güney Afrika'da çok zengin ve güçlü bir işadamı olan Robert Nile'ı (Dennis Hopper) korumak için görevlendirilir. En yakınları tarafından ihanete uğrayan Robert'in başı yeraltı dünyasıyla beladadır. Alex olaylann içine girdikçe bu insanların, küçük yaşlardayken katledilen ailesiyle bağlantısı olduğunu öğrenir. Afrika'nın acımasız doğasında, Alex hem geçmişin intikamını almak için hem de Robert ve kızkardeşi Erika'yı (Diana Kruger) bu durumdan kurtarmak için hayatını riske atar.






Kahin - Prophet - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A CIA operative is tasked with finding and apprehending five members of a terrorist organisation, but they keep getting killed before he can bring them in.

Google Çeviri - Bir CIA operatörü, bir terör örgütünün beş üyesini bulup tutuklamakla görevli, ancak onları içeri alabilmek için öldürmeye devam ediyorlar.






Hızlı Arkadaşlar - The Company Man - 1998 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ernest Gray is a bookstore owner who lives peacefully with his daughter. When a crew of mercenaries attacks, his real identity of an ex-CIA agent is blown. Control 5, who betrayed him ten years ago, is on his trail again.

Google Çeviri - Ernest Gray, kızıyla barış içinde yaşayan bir kitapevi sahibidir. Paralı askerlerin mürettebatı saldırdığında, eski CIA ajanı gerçek kimliğini şişirdi. On yıl önce ona ihanet eden 5 nolu kontrol tekrar izinde.