S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Arena - 1989 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İnsandan daha güçlü yaratıkların yarıştığı intergalaktik dövüş yarışmalarında insanlar kaybeder.






Anne Sütü - Doodh Ka Karz - 1990 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Gangu is falsely implicated for theft of jewelry in a village temple and killed by village masters, his wife Parvati is left alone with her just new born son Suraj and a Snake whom she and Gangu considered as their son. Parvati gives her own milk to the Snake and ask's him to leave as she won't be able to take care of him, years later the Snake comes back in Parvati's life and revenge's Gangu's killers along with Suraj.

Google Çeviri - Gangu, bir köy tapınağında mücevherat çalınması ve köy ustaları tarafından öldürüldüğü için yanılıyor; karısı Parvati, yeni doğan oğlu Suraj ve kendisinin ve Gangu'ın oğlu olarak gördüğü bir Yılan ile yalnız bırakılıyor. Parvati Snake'e kendi sütünü veriyor ve onunla ilgilenemeyeceği için ona terk etmesini istiyor, yıllar sonra Snake Parvati'nin hayatında ve intikamın Gangu'un katilleriyle Suraj'la birlikte geliyor.






Kurtarma Ekibi - The Rescue - 1988 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of kids venture into enemy territory in an ambitious attempt to rescue their Navy Seal fathers who were captured during a failed mission in North Korea.

Google Çeviri - Bir grup çocuk, Kuzey Kore'de başarısız bir görev sırasında yakalanan Deniz Kuvvetleri Mührü babalarını kurtarma amaçlı iddialı bir girişimde düşman topraklarına giriyor.






Günaydın Hüzün - Bonjour Tristesse - 1958 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dul bir adam olan Raymond ve on yedi yaşındaki kızı Cecile ayrıcalıklı bir hayat sürmektedir. Fransız Riviera’sında tatilde olan baba kızın yanında babanın yeni sevgilisi Elsa da vardır. Ancak durumlar Cecile’in annesinin en yakın arkadaşı Anne’in ziyaretlerine gelmesiyle değişir. Raymond Anne’e aşık olur ve evlenmeye karar verirler. Ancak Cecile bu durumun kendi hayat tarzını değiştirmesinden korkar.






Gelibolu - Gallipoli - 1981 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Peter Weir'in hikayesiyle 1915 senesinde Avustralyalı iki arkadaşın paylaştığı dostluğu anlatan bu filmde Mel Gibson olağanüstü bir performans sergiliyor. Kıtaları ve okyanusları aşıp, piramitlere tırmanıp eski Mısır'ın topraklarından geçerek Gelibolu'da savaşmakta olan alaylarına katılırlar.