S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Cango Asi Haydut - Few Dollars For Django - 1966 - HDTVRip 720p - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Yolda giderken ölü olarak bulduğu şerifin rozetini alıp kasabaya giren Cango yeni şerif olarak bulur kendini.



Son Patron - The Last Tycoon - 1976 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Son Patron 1976 ABD yapımı dramatik dönem filmidir. Özgün adı The Last Tycoon dur. Türkçe basılı bazı kaynaklarda filmin adı Son Büyük Patron ve Son Büyük Adam olarak da geçmektedir. Actors Studio'nun da kurucusu olan Istanbul doğumlu, Rum asıllı Amerikalı yönetmen Elia Kazan'ın yönettiği filmin uyarlama senaryosunu Nobel Edebiyat Ödülü sahibi İngiliz yazar Harold Pinter yazmıştır. Pinter senaryoyu F. Scott Fitzgerald'ın hayattayken bitiremediği ve ölümünden bir yıl sonra, 1941'de yayımlanan aynı adlı son romanından uyarlamıştır. Film Oscar Ödüllü yönetmen Elia Kazan'ın da son filmidir.




Şahane Züğürtler - Tovarish - 1937 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Ousted from their homeland by the Bolshevik revolution, a royal Russian couple find themselves impoverished and living in Paris. They take positions as butler and housemaid in a wealthy household and, owing to their impeccable breeding and manners, excel in their new jobs. But once they are recognized for the royal couple they are, they must face new -- and formidable -- responsibilities.

Google Çeviri - Bolşevik devriminin anavatanlarından devirilen kraliyet bir Rus çifti kendilerini Paris'te fakirleştirip yaşıyor. Zengin bir hanede uşak ve hizmetçi olarak pozisyon alırlar ve kusursuz üreme ve tavırlarıyla yeni işlerinde mükemmelleşirler. Fakat kraliyet çiftleri için tanındıklarında, yeni ve zorlu sorumluluklarla yüzleşmeleri gerekir.



Pinokyo'nun Yeni Maceraları - The New Adventures Of Pinocchio - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Puppeteer Geppetto becomes a puppet himself after drinking an elixir that Pinocchio bought from a traveling carnival.

Google Çeviri - Kuklacı Geppetto, Pinokyo'nun bir seyahat karnavalından aldığı bir iksiri içtikten sonra bir kukla haline geldi.



Mucize Gözlük - The Kid With X-Ray Eyes - 1999 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Casuslar için özel olarak yapılan iki "çok özel gözlük" iki arkadaşın eline geçer ve bu iki küçüğün başını derde sokar. Onlar da çareyi kaçmakta bulurlar. Üstelik hem peşlerine düşen ve gözlüklerini geri almak isteyen iki casustan, hem de anne-babalarından korkmaktadırlar. Filmin bazı bölümleri, macera ile komediyi ustaca birleştiriyor.



Milyon Dolarlık Köpek - Bailey's Billion$ - 2005 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Milyon dolarlık bir mirasa sahip olan sevimli golden Bailey in eğlenceli macerası.



Korkunç Mücadele - Warlock - 1959 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Haydutlar yüzünden can çekişmekte olan Warlock kasabasını devletin şerifleri gerektiği gibi koruyamazlar. Kasaba halkı da toplanarak uzman katil Blaisedelli kiralık şerif olarak getirirler. Ancak Blaisedell yanında ortağı Morgani ve başka sorunları da getirmiştir.



Koca Peşinde - Yeni Bir Hayat - The Second Time Around - 1961 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir kadının vahşi batıda, kocasız nasıl bir hayat sürdürmek zorunda kaldığı, nelere katlandığı ve neleri başarabildiğini anlatan güzel bir western filmi... 



Dövme Bir Aşk Hikayesi - Tattoo A Love Story - 2002 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Sara, a straight arrow schoolteacher, meets Virgil, an easygoing tattoo artist, and finds herself choosing between her comfortable life and a life of freedom and adventure.

Google Çeviri - Düz bir ok öğretmeni olan Sara, kolay bir dövme sanatçısı olan Virgil'le tanışır ve rahat yaşamı ile özgürlüğün ve maceranın bir yaşamı arasında seçim yapar.



Batının Devleri - The Undefeated - 1969 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Amerikan İç Savaşı'nın hemen sonrasında Meksika topraklarında geçen filmin konusu, Fransa'nın bu ülkeye olan dolaylı müdahelesi ve iç savaşta yenilgiyi ve teslim olmayı kabul etmeyerek ordusuyla birlikte Meksika İmparatoru'na sığınma girişimine bulunan Güneyli general Sterling Price'ın öyküsüne dayanmaktadır.