S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 20.000 TL.
5 Adet Film 250 TL.
10 Adet Film 400 TL.
20 Adet Film 600 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yeşil Ejder - Green Dragon - 2001 - DVDRip - Türkçe Dublaj






Film Özeti

Vietnam Savaşı sonrasında, California'da Pendleton donanma üssünde bir mülteci kampı kurulur ve Vietnam'dan göç edenler burada, yeni ülkelerine uyum ve oryantasyon programına tabi tutulur. "Yeşil Ejder" filmi, savaşta anneleri ve babaları öldükten sonra bu kampa amcalarıyla birlikte gelen iki küçük çocuğun gözünden, savaşın yol açtığı yaraları anlatıyor.






Tatlı Ve Kirli - Sweet And Lowdown - 1999 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Dünyanın en önemli jazz gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Emmet Ray'in yaşam öyküsünün anlatıldığı film, "mockumentary" adı verilen yarı kurgu-yarı belgesel tarzında çekildi. Woody Allen'ın da anlatıcı olarak dahil olduğu filmde, Ray'i başarılı oyuncu Sean Penn canlandırıyor ve Oscar adaylığını alıyor. Ayrıca Samantha Morton da buradaki rolüyle yardımcı kadın oyuncu dalında Oscar'a da aday olmuştu.






Smokin - The Tuxedo - 2002 - WEB-DL 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Taksi şoförlüğünden özel şöförlüğe geçen Jimmy Tong (Jackie Chan), playboy milyoner Clark Devlin'in (Jason Isaacs) emrinde çalışırken tek bir kural olduğunu öğrenir: Devlin'in kıymetli smokinine asla dokunma! Fakat Devlin "kaza" ile meydana gelen bir patlama sonucunda yaralanıp hastaneye kaldırılınca smokini Jimmy giyer ve kısa sürede bu sıradışı giysinin olağanüstü özelliklere sahip olduğunu keşfeder. Jimmy o andan itibaren en az kendisi kadar deneyimsiz ortağıyla (Jennifer Love Hewitt) ile birlikte casusların tehlikeli dünyasına giriş yapar. O artık gizli ajandır. 






Sadık Arkadaş - Mrs. Brown - 1997 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Kraliçe Victoria, batının en güçlü kadını, büyük İngiltere İmparatarluğunun korkulan, saygı duyulan kraliçesi. John Brown atlara bakan sıradan bir uşak. Ancak koşullar ikisini bir araya getirdiğinde, tüm ülkeyi sarsan bir skandal ve İngiliz Monarşisini yıkabilecek bir dostluğun temelleri atılmıştı. Judi Dench Kraliçe Victoria rolüyle 'en iyi kadın oyuncu' dalında altın küre ödülü kazandı.






Zero To Sixty - 1978 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

A divorced man hooks up with a street-smart 16-year-old who makes her living by repossessing cars from their owners.

Google Çeviri - Boşanmış bir adam, araçlarını sahiplerinden elden geçirerek yaşatan sokak akıllı bir 16 yaşındaki çocuğa bağlanır.






Sabotaj - Sabotage - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Eski bir deniz komandosu olan Michael Bishop ( Marc Dacoscos ) başarısız geçen bir tutsağı teroristlerden kurtarma görevi sırasında, suikastçı Sherwood (Tonny Todd) tarafından 7 kez vurulmasına rağmen hayatta kalmayı başarır. Seneler sonra, zengin bir silah tüccarı ve eşinin korumalığını yaptığı sırada eski belalısı suikastçı Sherwood çifti öldürür. Michael Bishop bu davaya atanan FBI ajanı Bayan Louise Castle (Carrie Anne Moss) ile birlikte katilleri ve komplocuları adalete teslim etmek için işbirliği yapar.






Rampage - 1987 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Liberal district attorney decides to seek the death penalty for a man who slaughtered a family at Christmastime, then drank their blood. He escapes, though, and starts killing again.

Google Çeviri - Liberal bölge savcısı, Christmastime'de bir ailenin katledilen bir adam için ölüm cezası vermeye karar verdikten sonra kanlarını içti. Yine de kaçar ve tekrar öldürmeye başlar.






Paranoya - Cohen And Tate - 1988 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki tetikçinin kaçırdığı bir çocuk, farklı karakterlerdeki iki adamı birbirine düşürecektir.






Muhteşem Cesetler - Cadaveri Eccellenti - 1976 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Muhteşem Cesetler, 1976 İtalya Fransa ortak yapımı politik gerilim filmidir. Özgün adı Cadaveri eccellenti olan ve İngilizce konuşulan ülkelerde Illustrious Corpses adıyla gösterilmiş olan filmin diğer Türkçe adları bazı kaynaklarda Şahane Cesetler ve Kusursuz Cesetler olarak da geçmektedir. Film Nisan 1987'de 6. Uluslararası İstanbul Sinema Günleri'nde de gösterilmiştir. 

1970'li yıllarda politik sinemanın önemli bir temsilcisi olmuş, Luchino Visconti'nin eski asistanı Francesco Rosi'nin yönettiği ve senaryosunu Tonino Guerra ve Lino Iannuzzi'yle birlikte yazdığı "Muhteşem Cesetler", Sicilyalı yazar Leonardo Sciascia (1921-1989)'nın 1971 tarihli politik dedektif romanı "Il contesto" (Tr: Bağlam)'dan uyarlanmıştır. Lino Ventura'nın başrolde oynadığı filmin diğer rollerinde Marcel Bozzuffi, Tino Carraro, Renato Salvatori, Fernando Rey ve Max von Sydow oynamışlardır. 

İtalya'da adı belirtilmemiş (ama Palermo olduğu çok bellidir) bir kentte yüksek mahkeme yargıçlarının esrarengiz bir şekilde peşpeşe öldürülmelerinden sonra olayı soruşturmakla görevlendirilen müfettiş Rogas (Lino Ventura) olayların üzerini örten sıkı bir gizem ağıyla karşılaşır. Soruşturmayı derinleştirdikçe bu gizlilik ağının sorumlularının önemli politikacılar, parti yöneticileri, üst düzey bürokratları ve askerler olduğunu öğrenir. Daha da vahim olanı gerçeği gizlemek için çaba gösteren bu yozlaşmış seçkinlerin hem sağdan hem de soldan olmalarıdır. 






Malone - 1987 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Richard Malone (Burt Reynolds) acılarla dolu CIA ajanlığı geçmişini geride bırakmıştır. Ailesi ile birlikte stress atıp, hoş vakit geçirmek için uzun bir yolculuğa çıkar. Arabası küçük ama çok güzel bir kasabanın yanından geçerken arızalanır. Kasabanın yerlilerinden bir aile onlara yardım eder. Malone kasabanın şirin görüntüsüne rağmen insanların ezilmiş ve korkutulmuş olduklarını fark eder. Charles isimli oldukça zengin bir çiftçi kasabayı tamamen kontrolü altına almıştır, Charles'ın bir sonraki A.B.D. başkanı olmak gibi çılgın projeleri de olduğunu görünce Malone ona karşı direnmeye, orada kalıp CIA ajanı tecrübelerini yeniden kullanmaya karar verir.






Küçük Ölüm - The Little Death - 1996 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A photographer obsessed with a wealthy man's beautiful wife kills her jealous husband in self-defense. The deceased man's down-and-out musician son soon is drawn in by his sexy stepmother who, unbeknownst to him, is scheming to collect the entire estate.

Google Çeviri - Zengin bir erkeğin güzel karısıyla kendini takıntılı kocasını öldüren bir fotoğrafçı. Ölen kişinin aşağı ve dışarıda olan müzisyen oğlu yakında onunla tanışmayan seksi üvey annesi tarafından toplanır ve tüm mülkün toplanması planlanır.






Karakolda - Detective Story - 1951 - WEB-DL 720p - Türkçe Altyazı





Film Özeti

21. Bölge dedektif ekibinin olağan bir iş gününde karşılaştığımız insanlar, zimmetine ufak miktarda para geçiren Arthur ve onu karşılıksız seven ve belki de bu sevgisi Arhur’u kurtaracak olan mükemmel kız, boş tehditler savuran ancak tehlikeli iki hırsız, olayları çekingen bir şekilde izleyen göz alıcı ve saf bir mağaza hırsızı, ve suçlulara karşı hiç acıması olmayan, kanunsuzluğa karşı kendi kendini tayin etmiş mücadeleci bir dedektif Jim McLeod. Dedektif, bir kürtajcıyı yakalamak için yaptığı amansız takibin gittikçe kendi kişisel felaketine yol açacağını tahmin edememektedir.






Carrington - 1995 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki sanatçının aşkını anlatan Carrington, gerçek bir olaydan yola çıkıyor. Söz konusu iki kişi ressam Dora Carrington ile yazar Lytton Strachey. Carrington’ı ilk kez Virginia Woolf ve E. M. Foster’ın da dahil olduğu elit bir edebiyat grubu içinde gören Stratchey’nin ilk sözleri ‘Kim bu başdöndürücü delikanlı?’ olur ve onun bir kadın olduğunu anladığında bir hayli şaşırır. Bir eşcinsel olan ünlü yazar hayatında ilk kez bir kadınla ciddi bir ilişkiye girecek ve 17 yıllık bir aşk-arkadaşlık serüveni başlayacaktır.






Beverly Hills Soygunu - The Taking Of Beverly Hills - 1991 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

A group of embittered ex-cops use a chemical spill to raid the banks and homes of Beverly Hills.

Google Çeviri - Eskimiş bir grup eski polis, Beverly Hills'in bankalarını ve evlerini yağmalamak için kimyasal bir dökülme olayını kullanıyor.