S A T I L I K - B L O G !!!
İÇİNDEKİ 6238 FİLM İLE BİRLİKTE SATILIKTIR. 50.000 TL.
5 Adet Film 400 TL.
10 Adet Film 700 TL.
20 Adet Film 1200 TL.

HARD DİSK DOLUMU YAPILIR.
"FİLMLER 1" BLOGUNDA 4000 ADET FİLM BULUNMAKTADIR.
DİĞER FİLMLER "FİLMLER 2" BLOGUNDADIR.
FİLMLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN.
SİTEMİZDE SADECE FİLM SATIŞI VARDIR.
ALMAK İSTEDİĞİNİZ FİLMLERİN FİYATINI E-MAİL ADRESİMİZDEN SORABİLİRSİNİZ.

Yükseklik Korkusu - High Anxiety - 1977 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alfred Hitchcock filmlerinin parodisi olan filmde yükseklik korkusu yüzünden kahramanımızın başına gelmeyen kalmıyor.






Yükseklik Korkusu - High Anxiety - 1977 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Alfred Hitchcock filmlerinin parodisi olan filmde yükseklik korkusu yüzünden kahramanımızın başına gelmeyen kalmıyor.






Yaklaşan Karanlık - Nightfall - 2000 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

When a distant planet's six suns slowly disappear, the population is overwhelmed with fear and superstition.

Google Çeviri - Uzak bir gezegenin altı güneşi yavaşça ortadan kalktığında, halk korku ve batıl inançla boğulmuş durumda.






Üstteki Kadın - Woman On Top - 2000 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Isabella(Penélope Cruz) çok güzel bir genç kadındır. Çocukluğunda beri bir hastalığı vardır ve bundan ancak bir Vodoo büyüsü sayesinde kurtulmuştur. Tempolu hareketler yapamamaktadır. Ailesi Yemenja adlı okyanus tanrıçasına dua ederek onu bu dertten kurtarmak istemişler o da bu genç kıza çok iyi yemek yapma gücünü vererek avutmuştur. Isabella’nın tek amacı çok iyi bir şef aşçı olmak ve dünyaca tanınmaktır. Fakat ilk görüşte aşık olduğu Toninho(Murilo Benício) yüzünden bu hayalleri suya düşer. Fakat dışarıda becerileri ile kariyerini yükseltebileceği kocaman bir dünya ve kendisine aşık olabilecek yığınla erkek vardır... Fırsatlar ülkesi Amerika onu beklemektedir. Nitekim soluğu San Francisco’da alır.






Tanrıların Dönüşü - The People That Time Forgot - 1977 - HDTVRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Zamanla unutulan karanın akıbeti. Binbaşı Ben McBride, birkaç yıldır Antarktika bölgesinde kayıp olan arkadaşı için bölgedeki atıkları araştıracak görev organize eder. McBride'ın tarafı kendilerini ilkel savaşçıların ve korku verici tarih öncesi yaratıkların yaşadığı bir dünyada bulurlar. Ekibin hepsi kendilerini kurtarmak için güvenli gemilerine kaçmak zorundadır. 






Tanrıların Dehşeti - The Land That Time Forgot - 1975 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bermuda Üçgenindeki gizemli ada Capronada’ki gemi enkazı, insan yiyen dinazorlar ve Alman gemi tayfasının adadan kaçmaya çalışma mücadelesi konu edilmektedir.






Tanrıların Dehşeti - The Land That Time Forgot - 1975 - HDTV 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Bermuda Üçgenindeki gizemli ada Capronada’ki gemi enkazı, insan yiyen dinazorlar ve Alman gemi tayfasının adadan kaçmaya çalışma mücadelesi konu edilmektedir.






Rio'da Buluşalım - Fun In Acapulco - 1963 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Kardeşinin bir kaza neticesi ölmesine sebep olan Sirk Akrobatı Mike Windgren (Elvis PRESLEY), olayı unutabilmek için Meksika'nın Acapulco tatil merkezine gelir. Burada bir teknede kaptan olarak çalışırken, patronunun kızının bir iftirası sonucu işten atılır. İşsiz ve parasız bir şekilde dolaşırken kendisine Raoul Elmido (Larry Domasin) isimli kimsesiz bir çocuk yardımcı olur ve büyük bir otelde cankurtaran olarak iş bulur aynı zamanda otelin şarkıcısı hastalanınca onun yerine sahneye de çıkmaktadır. Raoul artık onun menejeri olmuştur. Mike bu arada güzel kadın matador Dolores Gomez (Elsa Cardenas) ve Otel Görevlisi Marguerita Douphin (Ursula Andress) ile tanışmış, her ikisinden de hoşlanmıştır. Raoul'un bulduğu şarkıcılık işlerine gidip para kazanan Mike, iki kadın arasında seçim yapmak ve akrobasi işine dönmek için yükseklik korkusunu yenmek zorundadır.






Paranoya - Cohen And Tate - 1988 - BRRip 720p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

İki tetikçinin kaçırdığı bir çocuk, farklı karakterlerdeki iki adamı birbirine düşürecektir.






Kral Creole - Gangsterlerin Pençesinde - King Creole - 1958 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Okuldan bir türlü mezun olamayan ve işsiz kalan babasına yardım etmek zorunda olan Danny Fisher, “King Creole” adlı gece kulübünde şarkı söylemeye başlar. Kasabanın sahtekarı olarak bilinen Maxie Fields, Danny’nin ise kendi gece kulübünde çalmasını ister. Bu sırada Fields’ın asistanı Nellie ile de yakınlaşacaktır. Nellie’nin daha çok çevresinde olmak için Fields’ın teklifi cazip gelmeye başlar… 1950 ve 60’lı yılların robk’n roll ilahi olan taçsız kral Elvis Presley’in hayranları tarafından en çok sevilen film olan yapımda Presley’nin yanı sıra Walter Matthau Dolores Hart ve Carolyn Jones gibi isimler de yer alıyor.






Kırık Mızrak - Broken Lance - 1954 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Çiftlik sahibi despot bir babanın giderek ailesini felakete sürüklenişini, hatta oğulları arasında kavgaya yol açmasını anlatan, ilgi çekici bir western. "House of Stangers" adlı filmin western olarak yeniden çevrimi olan "Kanlı Ok", Shakespeare'in Kral Lear'ını anımsatıyor. Katy Jurado'nun Oscar'a aday gösterildiği film, En İyi Öykü dalında bu ödülü kazanmıştı.






Katilin Elleri - Hands Of A Murderer - 1990 - DVDRip - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Professor Moriarty is loose in London with spies everywhere, and only Sherlock Holmes can figure out what he's up to and stop it.

Google Çeviri - Profesör Moriarty Londra'da casuslarla her yerde gevşek durumdadır ve yalnızca Sherlock Holmes'un ne yaptığını anlaması ve durdurması mümkündür.






Hükmedenler - Capricorn One - 1978 - BRRip 1080p - DUAL - TR / ENG





Film Özeti

Nasa, büyük bir Mars yolculuğu hazırlığı içindedir. Yolculuğa kısa bir süre ortaya çıkan bir sorun, görevin iptal olmasına neden olur. Fakat, başarısına gölge düşürmek istemeyen Nasa yetkilileri, sanal bir Mars yolculuğu hazırlamaya başlarlar. Stüdyo ortamına aktarılan uzay mekiği, hazırlanmış resimler ve görüntüler eşliğinde, kitleleri görevin başarıyla gerçekleştirildiğine inandırmaya çalışır. Fakat, Nasa’nın açıklamalarındaki boşlukları sezen bir gazeteci olayın üzerine gidecektir. Uzay teknolojilerine ve Nasa’ya dair üretilen komplo teorilerinin en çarpıcısından yola çıkılarak gerçekleştirilen yapım, son derece dikkat çekici bir klasik olarak kabul ediliyor. Günümüzde de küçük bir grup tarafından savunulan, aslında uzaya gidilmedi teorisi üzerine sıradışı bir uzay filmi...






Çılgın Lise - High School High - 1996 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Richard Clark sorunlu bir okula öğretmen olarak gelir. Okulu daha iyi bir yer haline getirmeye çalışan öğretmenimizin bunun pek de kolay olmayacağını anlaması uzun sürmez ve absürd olaylar zinciri başlar. Dangerous Minds (Sakıncalı Düşünceler) filmine göndermeler yapması ile ünlü olan filmin başrolünde Jon Lovitz yer alıyor.






Bira Ligi - Beer League - 2006 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Bir softball takımında oynayan işsiz Artie, takımın ligden düşmemesi için arkadaşlarını oyunlarını geliştirmeleri konusunda ikna etmeye çalışır.






Belalı Dilber - Coffy - 1973 - HDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Fahişe kılığına girerek, genç kız kardeşini eroin bağımlısı haline getirenlerin peşine düşen bir hemşirenin serüveni.






Aslan Yürekli Richard - King Richard And The Crusaders - 1954 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

While leading the Third Crusade, King Richard Lionheart battles treachery in his own camp as well as the Saracens and their charismatic leader Saladin.

Google Çeviri - Üçüncü Haçlı Seferi'ne liderlik ederken, Kral Richard Lionheart, kendi kampındaki ihanetle, aynı zamanda Saracenler ve karizmatik lideri Saladin ile savaşmaktadır.






Aşk Ve Kumar - Frankie And Johnny - 1966 - DVDRip - Türkçe Dublaj





Film Özeti

Presley, Johnny adında bir gezi teknesi şarkıcısııdr. O kadar batıl inançlıdır ki Johnny çingene kehaneti ile kızıl saçlı bir kadının kendisine şans getireceğine inanır ve onu aramaya başlar.